Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wynajem namiotów co polecacie??

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Robert84
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Robert84 » 05.01.2012 20:35

WITAM WSZYSTKICH, FORUM PRZEGLĄDAM OD DŁUŻSZEGO CZASU PRZY PIERWSZYM WYJEŹDZIE DO CRO BARDZO MI ONO POMOGŁO, W CRO BYLEM KILKA RAZY JEDNAK ZAWSZE W APARTAMENTACH.
PRZYSZEDŁ CZAS NA ZMIANY I CHCE SPRAWDZIĆ KEMPINGI.
PROSZE POLEĆCIE JAKIEŚ KEMPINGI W PŁD CZĘŚCI CRO GDZIE MOZNA WYNAJĄĆ 4 OSOBOWY NAMIOT WRAZ Z WYPOSAŻENIEM, FAJNIE JAK BYŁBY TO MNIEJSZY KEMPING.
WIELKIE DZIĘKI ZA POMOC :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.01.2012 21:28

Proszę nie krzyczeć :idea:
Robert84
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Robert84 » 05.01.2012 21:59

Przepraszam już się uciszam. :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.01.2012 22:02

Jak daleko na południu Cro chcesz wynająć namiot ??
Robert84
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Robert84 » 05.01.2012 23:48

Konkretnie sprecyzowanego miejsca nie mam, może coś w okolicy Spiltu ciekawego by bylo, najdalszą miejscowością w jakiej znalazłem kempingi z namiotami to Biograd na Moru ale tam byłem ostatnim razem i teraz chciałem zobaczyć coś innego.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.01.2012 00:07

Im dalej na południe, tym kampingi mniejsze, a na małych nie ma namiotów do wynajęcia.

Podaję link do kempingów - może coś znajdziesz.

http://www.avtokampi.si/kampi.asp?drzava=2
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 06.01.2012 00:15

Robert84 napisał(a):i teraz chciałem zobaczyć coś innego.

To może warto pomyśleć o Istrii.
Wprawdzie Istria to nie Dalmacja , ale też jest cudnie i tam znajdziesz bez problemu camp gdzie możesz wynająć cały namiot z pełnym wyposażeniem od lodówki po widelec.
Takowe namioty na Istrii jak dobrze pamiętam widziałem tu Camp Amarin.
Fatamorgana
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fatamorgana » 06.01.2012 00:56

Ja tak sobie myślę, że jemu bardziej niż o możliwość wynajęcia namiotu jednak chodzi o zobaczenie tego południa CRO... :)
A może się mylę...?

Co do jednego nie mam wątpliwości- Istria wprawdzie kampami stoi, ale daleko jej do urody Dalmacji i Makarskiej...
wojtas2233
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtas2233 » 09.01.2012 19:15

A może to Cię zainteresuje. Są tam namioty Navajo na 6 osób z dwoma sypialniami w pełni wyposażone.
http://www.vacansoleil.pl/kempingi/chorwacja/
Robert84
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Robert84 » 09.01.2012 21:34

Witam i dziękuje wszystkim za odpowiedzi, wojtas2233 stronę którą podałeś dobrze znam ale tak jak pisał Fatamorgana bardziej zależy mi na zwiedzeniu płd. części Chorwacji.
Razem z narzeczoną rozmyślamy teraz nad zakupem jakieś niedużej przyczepki kempingowej dzięki czemu nie bylibyśmy uzależnieni od namiotu.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 09.01.2012 21:45

Robert84 napisał(a):Razem z narzeczoną rozmyślamy teraz nad zakupem jakieś niedużej przyczepki kempingowej dzięki czemu nie bylibyśmy uzależnieni od namiotu.

Przyczepka fajna sprawa, ale dla młodych pobyt we własnym namiocie w Chorwacji tez jest OK :lol:
tkacze67
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tkacze67 » 11.01.2012 17:56

Robert84 napisał(a):Witam i dziękuje wszystkim za odpowiedzi, wojtas2233 stronę którą podałeś dobrze znam ale tak jak pisał Fatamorgana bardziej zależy mi na zwiedzeniu płd. części Chorwacji.
Razem z narzeczoną rozmyślamy teraz nad zakupem jakieś niedużej przyczepki kempingowej dzięki czemu nie bylibyśmy uzależnieni od namiotu.

Kemping Boban I Dole w Żivogosce oferuje wynajem namiotow lub przyczep kempingowych. Jadąc z końcem sierpnia nie powinno być problemu z wynajęciem.
My też zaczynaliśmy kiedyś od namiotu aż w końcu postanowiliśmy kupić przyczepę i był to strzał w 10. Jeśli ktoś lubi pobyt na kempingach to przyczepa czy jak kto woli kamper- to jest to! Wygoda, własne lóżko i pełna swoboda w przemieszczaniu się bez męczenia sie składaniem i rozkładaniem namiotu w skwarze dnia.
Zapraszam na forum- kopalni wiedzy o przyczepach, tu dowiesz sie wszystkiego na temat kupna przyczep
http://forum.karawaning.pl/index.php?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 11.01.2012 19:28

tkacze67 napisał(a):Kemping Boban I Dole w Żivogosce oferuje wynajem namiotow lub przyczep kempingowych. Jadąc z końcem sierpnia nie powinno być problemu z wynajęciem.

Czy to pewne info o namiotach do wynajęcia na tych kempingach :?:

To są chyba namioty czeskich biur, a nie oferta kempingów.

http://www.hoteli-zivogosce.hr/hr/16/autokamp-dole/

http://www.autocamp-boban.com/cjenik.htm

- w cennikach brak cen za wynajęcia namiotów lub przyczep.
tkacze67
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tkacze67 » 11.01.2012 20:09

Być może na kemp.Dole namioty sa jakiegoś czeskiego biura podróży, tym bardziej że była tam duża ilość wypoczywających Czechów. Natomiast na Bobanie część przyczep turyści oglądali w towarzystwie pań z recepcji kempingu natomiast pozostałe przyczepki można wynająć bezpośrednio u Czecha będącego na kempingu. We wrześniu nie było z tym problemu,znajomi którzy pojechali tam w ciemno wynajęli na miejscu.

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone