Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wynajęcie carawanu np.Makarska,Baśka czy Dubrownik

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
adusia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) adusia » 19.04.2009 15:08

Witam wybieram się do Chorwacji i poproszę o pomoc, gdyż chciałabym wynająć taka przyczepę czy domko-caravan na campingu. Zależy mi na tym aby był to camping nad samym morzem i naprawdeę super i nie musi byc cichy a czysty. Bardzo prosze o pomoc i z góry dziękuję pozdrawiam
Ostatnio edytowano 20.04.2009 11:18 przez adusia, łącznie edytowano 2 razy
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.04.2009 15:19

To już nie jedziesz do Makarskiej :?: 8O
fotograf123
Cromaniak
Re: Wynajęcie carawanu okolice Dubrownika lub Splitu

Nieprzeczytany postnapisał(a) fotograf123 » 19.04.2009 15:36

adusia napisał(a):Witam wybieram się do Chorwacji i poproszę o pomoc, gdyż chciałabym wynająć taka przyczepę czy domko-caravan w okolicah Splitu lub Dobrownika na campingu. Zależy mi na tym aby był to camping nad samym morzem i naprawdeę super. Bardzo prosze o pomoc i z góry dziękuję pozdrawiam

Witam my jedziemy do Sv. Peter na Moru w sierpniu i zwróciłem uwagę na coś takiego:

http://www.panoramio.com/photo/4337965

może ci sie przyda.....
Pozdrawiam....

Ps. tu masz relacje z tego miejsca pana Janusza..... forum/viewtopic.php?t=13524&postdays=0&postorder=asc&start=0
adusia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) adusia » 19.04.2009 16:09

Janusz Bajcer napisał(a):To już nie jedziesz do Makarskiej :?: 8O

Tak sobie jednak pomyślałam,że stanę w jednym miejscu i stamtąd będę jeździć, więc Makarska też oczywiście może być pozdrawiam
adusia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) adusia » 19.04.2009 16:12

Witam my jedziemy do Sv. Peter na Moru w sierpniu i zwróciłem uwagę na coś takiego:

może ci sie przyda.....
Pozdrawiam....

Nie nie to nie o to mi chodzi! Zależy mi na takim prawdziwym super campingu z drzewami , sklepami, węzłem sanitarnym i tp rzeczami ale dziękuję i pozdrawiam
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.04.2009 16:14

fotograf123 napisał(a):Witam my jedziemy do Sv. Peter na Moru w sierpniu i zwróciłem uwagę na coś takiego:

To są rodzinne przyczepy z czeskiego biura, ale trochę drogie.

http://www.caravan.cz/cestovka.php
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.04.2009 16:27

adusia napisał(a):Nie nie to nie o to mi chodzi! Zależy mi na takim prawdziwym super campingu z drzewami , sklepami, węzłem sanitarnym i tp rzeczami ale dziękuję i pozdrawiam

Bardzo blisko Splitu jest takie miejsce, gdzie można wynająć mobil-homy lub namioty - jest to kemping Stobrec

W blisko Dubrownika nie ma takiego kempingu, ale jest np. na Peljesacu kemping Nevio

Pobyt trzeba rezerwować, w sezonie mimo dość wysokiej ceny, mobil-home nie stoją puste.
adusia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) adusia » 20.04.2009 08:37

Panie Januszu ten w Splicie rzeczywiście jest fajny i jeszcze jak na przyczepy to nie taki drogi, bo już 90 Euro to trochę przesada, jak widziałam w innym. A może jest coś w takim razie bliżej Makarskiej, jeśli nie ma przy Dubrowniku. Tylko zeby nie był na odludziu, bo to też ważne!
Split fajnie tylko troche daleko od Dubrownika a jego nie zwiedzić to nie wchodzi w rachubę
adusia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) adusia » 20.04.2009 08:47

To w zasadzie nie musi być przyczepa a mogą też być fajne domki pozdrawiam
adusia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) adusia » 20.04.2009 08:49

Janusz Bajcer napisał(a):
fotograf123 napisał(a):Witam my jedziemy do Sv. Peter na Moru w sierpniu i zwróciłem uwagę na coś takiego:

To są rodzinne przyczepy z czeskiego biura, ale trochę drogie.

http://www.caravan.cz/cestovka.php

Nie nie jeśli ja dobrze rozumiem to te można wynająć i jeździć a ja chcę takie stojace na campingu pozdrawiam
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.04.2009 16:43

Te z czeskiego biura są stojące na kempingu na stałe, w nich się tylko mieszka :lol:
Ostatnio edytowano 21.04.2009 16:06 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 1 raz
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 20.04.2009 16:59

A coś z tej listy ?
Albo tu
Zazwyczaj na dużych lempingach w ofercie mają wynajęcie przyczep. Najlepiej szczerać po stronach www kempingów, wybrać parę miejsc i pytać.
adusia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) adusia » 20.04.2009 17:38

[quote="JacYamaha"]A coś z tej listy ?
Albo tu
Zazwyczaj na dużych lempingach w ofercie mają wynajęcie przyczep. Najlepiej szczerać po stronach www kempingów, wybrać parę miejsc i pytać.
Na tym pierwszym w tym rejonie co mnie interesuje to apartamenty i hotele a to nie o to mi chodzi

Ja wiem,ze najlepiej szukać na dużych campingach ale jak wyczuć , który jest duży, fajny i dobry nie cichy bez barów i resturacji i itd?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.04.2009 17:57

adusia napisał(a):Ja wiem,ze najlepiej szukać na dużych campingach ale jak wyczuć , który jest duży, fajny i dobry nie cichy bez barów i resturacji i itd?

Nie ma dużych fajnych i dobrych kempingów bez barów i restauracji.
Ostatnio edytowano 21.04.2009 16:02 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 1 raz
adusia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) adusia » 21.04.2009 14:07

Janusz Bajcer napisał(a):
adusia napisał(a):Ja wiem,ze najlepiej szukać na dużych campingach ale jak wyczuć , który jest duży, fajny i dobry nie cichy bez barów i resturacji i itd?

Nie ma dużych fajnych i dobrych kempingów bez barów i restauracji.
:wink:
Niestety nie zrozumiałam co napisałeś
Następna strona

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone