Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

wyjazda na chorwacje z przyczepa campingowa

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bikers
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) bikers » 02.06.2007 08:54

wyjezdzamy z dziewczyna na chorwacje pierwszy raz na poczatku lipca czy moglby nam ktos podpowiedziec z jakimi kosztami trzeba sie liczyc na postoju kempingowym przyczapa ma klimatyzacje czy za to sie placi osobno nie mamy typowego miejsca docelowego czy moglibyscie nam cos polecic podpowiedziec co warto zwiedzic czy zobaczyc a moze ktos z was wybiera sie tez z przyczepa na chorwacje ? razem bybloby razniej prosze o info na forum lub na e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dzieki za wszelkie informacje :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.06.2007 09:14

bikers napisał(a):wyjezdzamy z dziewczyna na chorwacje pierwszy raz na poczatku lipca czy moglby nam ktos podpowiedziec z jakimi kosztami trzeba sie liczyc na postoju kempingowym przyczapa ma klimatyzacje czy za to sie placi osobno nie mamy typowego miejsca docelowego czy moglibyscie nam cos polecic podpowiedziec co warto zwiedzic czy zobaczyc a moze ktos z was wybiera sie tez z przyczepa na chorwacje ? razem bybloby razniej prosze o info na forum lub na e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dzieki za wszelkie informacje :)

jak chcesz uzyskac jakąs odpowiedź to napisz troche jaśniej:
1) gdzie "na tą Chorwacje" jedziecie ?
2) chodzi Ci o postój na kempingu czy pobyt na kempingu ?
3) co ma klima w przyczepie do wysokości opłat za parcelę ? (chyba, że coś źle zinterpretowałem ale sorki bez znaków interpunkcyjnych to nie wiadomo o co chodzi :wink: )
4) natomiast odpowiedź na pytanie "co warto zobaczyc" - a to już żalezy gdzie jedziesz
:lol:
bikers
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) bikers » 02.06.2007 10:33

nie mamy okreslonego miejsca ale mysle ze gdzis okolice splitu moze ponizej ,
jedziemy we dwoje samochod plus przyczepa campingowa
chodzi mi o to czy jesli ktos ma klimatyzacje w przyczepie to sa doliczane jakies oplaty za to wieksze za energie i jak wiesz to napisz mi przyblizony koszt wlasnei postoju carawanu na campingu tak w przyblizeniu gdyz wiadomo ze ceany sa bardzo zroznicowane
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 02.06.2007 10:58

Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 02.06.2007 11:15

Rysio napisał(a):https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=15480&postdays=0&postorder=asc&start=0 :wink:

:D :D :D :D :D :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.06.2007 12:12

bikers napisał(a):..... napisz mi przyblizony koszt wlasnei postoju carawanu na campingu tak w przyblizeniu gdyz wiadomo ze ceany sa bardzo zroznicowane

nie będziemy się rozdrabniac :wink: tu masz stronkę o kampach w HR
www.camping.hr
na niej po prostu znajdź to co Cię interesuje (cenniki też tam są)
darek7pl
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek7pl » 07.06.2007 21:13

na Chorwacje nie warto zabierac przyczepy. jak policzysz autostrady oplaty na kampingach i paliwo to taniej wyjdzie w apartamentach. a z klima to juz nieporozumienie. nie ma nic piekniejszego niz srodzimnomorskie ciepelko. a z klimy to tylko astmy sie mozna nabawic. jesli masz dobrze zacienione miejsce to nic wiecej nie trzeba. pozdrawiam
noyle
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) noyle » 07.06.2007 22:05

darek7pl napisał(a):na Chorwacje nie warto zabierac przyczepy. jak policzysz autostrady oplaty na kampingach i paliwo to taniej wyjdzie w apartamentach. a z klima to juz nieporozumienie. nie ma nic piekniejszego niz srodzimnomorskie ciepelko. a z klimy to tylko astmy sie mozna nabawic. jesli masz dobrze zacienione miejsce to nic wiecej nie trzeba. pozdrawiam

nie wiem czy chodzi o to aby sie opłacało
bo ja tam bym wolał być na fajnym campie niż w kwaterze
mury to ja mam codziennie, a jak bym miął jeszcze przyczepę to tez bym ja chciał wykorzystać, a klimka czasami sie przydaje.
p.s
do głównego pytania
prąd jest płacony ryczałtowo
bierzesz ile korki wytrzymają
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 08.06.2007 10:38

darek7pl napisał(a):na Chorwacje nie warto zabierac przyczepy. jak policzysz autostrady oplaty na kampingach i paliwo to taniej wyjdzie w apartamentach. a z klima to juz nieporozumienie. nie ma nic piekniejszego niz srodzimnomorskie ciepelko. a z klimy to tylko astmy sie mozna nabawic. jesli masz dobrze zacienione miejsce to nic wiecej nie trzeba. pozdrawiam

To raczej nie chodzi o taniej czy drożej... wyjazd z przyczepą kempingową czy namiotem to poprostu sposób na spędzenie wakacji.

Mnie też nikt nie zagoni do apartamentów w HR ... auto i namiot :D a kiedyś pewnie przyczepa :D
darek7pl
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek7pl » 08.06.2007 20:24

spoko spoko... ja tez jezdze z namiotem i tylko na campingi, chodzilo mi tylko o relacje cen. mam przyczepe ale nie woze jej na poludnie bo nie warto, uzywam jej tylko w PL albo na Slowacji w gorach gdzie noce nawet w lipcu sa zimne i mokre.
Krzyś i Aneta
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzyś i Aneta » 09.06.2007 13:57

witam
my jeżdzimy z przyczepą już od kilku lat i zawsze jest super.
w tym roku też jedziemy do chorwacji
chcielismy jechać w okolice Splitu.
Nasz termin to 05.07.2007. jest to wyjazd dwutygodniowy
Wyjazd planowaliśmy tu:
http://www.camp-adriatic.hr/index.php?o ... =90&lang=1
lub tu
http://www.solaris.hr/hr/accomodation/camp/gallery.php
Jesteśmy małżeństwem (34/33 )z dwójką dzieci (14/11) , a mieszkamy koło Rybnika.

gg 753908 i e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ostatnio edytowano 22.06.2007 18:18 przez Krzyś i Aneta, łącznie edytowano 2 razy
Trebor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Trebor » 11.06.2007 21:07

Boże, nie piszcie "na Chorwację", bo człowieka skręca, jak to czyta. Jedziemy DO CHORWACJI. I kropka.
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 12.06.2007 08:51

:lol:
Witek1965
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Witek1965 » 17.06.2007 14:04

Trebor ma rację. Skąd to w ogóle się wzięło. Na Chorwację, na Polskę, na Szwecję. Czy wy jedziecie na wojnę z tym państwem. To by pasowało, taki wojenny okrzyk "Na Chorwacjęęęę!!!!!!!! naprzód marsz.
who
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) who » 17.06.2007 14:17

noyle napisał(a): do głównego pytania
prąd jest płacony ryczałtowo
bierzesz ile korki wytrzymają

- są kampy, gdzie płacisz ryczałtowo, np. 2e za dobowy pobór prądu - wówczas ograniczeniem pobieranej mocy są bezpieczniki w skrzynce przyłączeniowej (Prapratno np. 6A), ale też są kampy, gdzie osobno doliczają pobór prądu jeśli w przyczepie masz klimę, a musisz ją zgłosić żeby po prostu działała. Na bank to wiem.

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone