Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd za 10 dni, a pogoda lipna...

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
grzegorz158
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) grzegorz158 » 31.05.2012 07:59

edzia-max napisał(a):
grzegorz158 napisał(a):Ja codziennie śledzę prognozy i codziennie diametralnie się od siebie różnią. Ja jadę w niedziele :)

Jedziesz do Mariny??

My jedziemy w sobotę w nocy, więc rano bedziemy już na miejscu w Marinie :)

Nie, jadę do Lokvy Rogoznickiej
wojtek_p
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtek_p » 31.05.2012 08:39

To dobrze że jadę 17 czerwca :lol: Nie mogę się doczekać upału.
Keliopis
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Keliopis » 31.05.2012 10:52

W zeszłym roku byłem na Peljisacu od 4 do 11 czerwca i woda oscylowała 18-22 stopnie. Tzn jeden dzień była w okolicy 22 :) przeważnie ok 20 także życzę powodzenia ;)
daro2008
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) daro2008 » 31.05.2012 12:01

wojtek_p napisał(a):To dobrze że jadę 17 czerwca :lol: Nie mogę się doczekać upału.

Ja też jadę 17 czerwca, zanosi się na upały jak w tamtym roku.
guniak
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) guniak » 01.06.2012 08:08

daro2008 napisał(a):
wojtek_p napisał(a):To dobrze że jadę 17 czerwca :lol: Nie mogę się doczekać upału.

Ja też jadę 17 czerwca, zanosi się na upały jak w tamtym roku.

A niech wam bedzie to ja też jade 17go 8)
wojtek_p
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtek_p » 01.06.2012 08:56

W jakiej okolicy można będzie Was spotkać ?
daro2008
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) daro2008 » 01.06.2012 10:56

wojtek_p napisał(a):W jakiej okolicy można będzie Was spotkać ?

My po rocznej przerwie na Orebić wracamy do Tucepi.
wojtek_p
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtek_p » 01.06.2012 11:21

daro2008 napisał(a):
wojtek_p napisał(a):W jakiej okolicy można będzie Was spotkać ?

My po rocznej przerwie na Orebić wracamy do Tucepi.

To pewnie gdzieś się miniemy :)
Kiniek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiniek » 03.06.2012 09:14

Witam serdecznie, dołączam się do komentarzy, ponieważ wyjeżdżam 13-go na wyspę BOL i też truchleję o pogodę.

Z doświadczenia: byliśmy 4 lata temu 1-go czerwca i pogoda była genialna.

Natomiast 2 lata temu byliśmy w połowie czerwca i 5 dni przed końcem wczasów tak padał deszcze, że uciekliśmy dzień wcześniej do Polski. Trochę się wtedy "obraziłam" na Cro :oops: ale zdążyłam się stęsknić i w tym roku wracamy z mocno zaciśniętymi kciukami za pogodę.
A nie wiem, czy pamiętacie, ten czas 2 lata temu kiedy w całej w zasadzie Europie były takie ulewne deszcze - to było właśnie wtedy kiedy byliśmy na wczasach.
Osoby, które spotkaliśmy wtedy z Polski mówili, że jeżdżą rok w rok od 13 lat na Chorwację i nigdy takiej pogody nie mieli.

Mam nadzieję, że tym razem będzie piękna pogoda.

A teraz uciekam szukać informacji odnośni przejazdów przez granice, bo okazało się, że moja mama ma nieważny paszport.

Pozdrawiam.
mireks
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mireks » 03.06.2012 12:56

Kiniek napisał(a):Witam serdecznie, dołączam się do komentarzy, ponieważ wyjeżdżam 13-go na wyspę BOL i też truchleję o pogodę.

Z doświadczenia: byliśmy 4 lata temu 1-go czerwca i pogoda była genialna.

Natomiast 2 lata temu byliśmy w połowie czerwca i 5 dni przed końcem wczasów tak padał deszcze, że uciekliśmy dzień wcześniej do Polski. Trochę się wtedy "obraziłam" na Cro :oops: ale zdążyłam się stęsknić i w tym roku wracamy z mocno zaciśniętymi kciukami za pogodę.
A nie wiem, czy pamiętacie, ten czas 2 lata temu kiedy w całej w zasadzie Europie były takie ulewne deszcze - to było właśnie wtedy kiedy byliśmy na wczasach.
Osoby, które spotkaliśmy wtedy z Polski mówili, że jeżdżą rok w rok od 13 lat na Chorwację i nigdy takiej pogody nie mieli.

Mam nadzieję, że tym razem będzie piękna pogoda.

A teraz uciekam szukać informacji odnośni przejazdów przez granice, bo okazało się, że moja mama ma nieważny paszport.

Pozdrawiam.

O takiej wyspie to jeszcze nie słyszałem,a po co mamie paszport.Na dowód można.
keraj330
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) keraj330 » 03.06.2012 15:40

mireks o wyspie może nie słyszałeś ale wiesz o co chodzi :D jak się człowiek ciszy to mu się wyspy z miejscowościami pomylić mogą :D
Kiniek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiniek » 03.06.2012 15:56

Hahaha,
dokładnie szybciej pisałam niż myślałam, miałam na myśli miejscowość na wyspie. :oops: Ale wybaczycie mi mam nadzieje tą okrutną pomyłkę :wink:
A że się cieszę to też prawda.

Od dziś 10 dni, ale odliczam, nie wiem jak wytrzymam ten tydzień i dwa dni następnego w pracy.

Pozdrawiam
vic
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) vic » 03.06.2012 19:19

Witam, mój kumpel jest od 1 czerwca w Tucepi. Wczoraj dzwoniliśmy do siebie i generalnie cały czas grzeje w granicach 28 st i jest słonecznie. Woda jeszcze chłodnawa ale kąpali się wczoraj razem z 3 letnim synem. Z własnego doświadczenia pobytu w czerwcu ubiegłego roku chciałbym wszystkich uspokoić w temacie pogody, jak się zachmurzy na pół/jeden dzień to można ten czas wykorzystać na zwiedzanie okolicy a po tym czasie na pewno żar z nieba wróci ;) Pozdrawiam
vic
malczykos
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malczykos » 03.06.2012 20:26

Potwierdzam słowa przedmówcy. Od dziś jestem w Tucepi, temperatura około 27-28 stopni. Woda chłodna 18-19 stopni. Ludzi niewiele, można spokojnie odpocząć bez dzikich tłumów.
mirasowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirasowski » 03.06.2012 21:35

Hej wszystkim Cro maniakom , my wyjezdzamy 7.06 to juz za 4 dni
Emocje sa takie ze nie moge juz wytrzymac coraz bardziej skreca w brzuchu nie da sie nie myslec jak to bedzie.... jaka pogoda i ... wogole,
To nasz pierwszy urlop w CRO wiec emocje sa tym jeszcze wieksze.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pogoda i klimat

Wyjazd za 10 dni, a pogoda lipna... - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone