Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

wyjazd z wawy 20.07.2012 ktoś jedzie ?

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kopcik100
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kopcik100 » 08.07.2012 13:33

witam,
ruszamy z wawy koło 18 tej 20.07.2012 przez radom cieszyn itd.
szukamy towarzystwa
zdolar68
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) zdolar68 » 09.07.2012 00:47

Witam
To mój pierwszy wpis na forum więc witam się ze wszystkimi ewentualnie czytającymi ten wątek starszymi użytkownikami. Tyle kurtuazji.
Również zamierzamy ruszać 20 lipca z Warszawy ok 17 - 18 (czy się uda - nie wiem, bo to jest dla mnie dzień pracujący). Tyle że my pierwszy raz w te rejony więc pomocni to nie będziemy. Zamierzamy jechać do przejscia w Cieszynie, potem do Żilina, Bratysława, droga 86 itd
pozdrawiam
kasiako
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasiako » 09.07.2012 06:03

My czyli ja+mąż+2 dzieci także wyjeżdżamy 20 lipca do Chorwacji. To nasz 5 wypad do Cro. Wyjeżdżamy z Radomia ok 18-tej i kierujemy się na Cieszyn, dalej przez Austrię i Słowenię. Nasz cel to Ciovo.
Pozdrawiam wszystkich i życzę niezapomnianych wakacji w Chorwacji:)
csw1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) csw1 » 12.07.2012 11:55

My ruszamy tego dnia do IGRANE z Warszawy (Białołęka) tylko nieco wczesniej tak gdzieś 15-16.

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone