Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd z dziećmi między 22.07 a 03.08.2006

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Grzesiek_
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grzesiek_ » 25.06.2006 13:52

Witam serdecznie
Poszukujemy rodziny planującej wyjazd na kemping z dzieciakami w wieku między 5 a 12 lat. Nasza rodzinka to Bartek - 6 lat , Dominika 12 i my- Grzesiek 36 i Renata 35 lat. Nasi znajomi z którymi od roku planowaliśmy wyjazd niestety muszą zostać w domu , a my nie chcemy skazać dzieciaków wyłącznie na nasze towarzystwo ( mają nas na co dzień ). Nie ukrywam że ja również wolałbym mieć za sąsiadów przyjazną polską rodzinę a nie obcokrajowców mających zupełnie odmienne zwyczaje i priorytety jak my. Wyjaz planujemy około 22 lipca z Kielc. Rejon Chorwacji i kemp do ustalenia.
Pozdrawiam
darm
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) darm » 27.06.2006 12:36

Witam.
Wyjeżdzamy w tym samym terminie, też pod namiot, też z dziećmi (wiekowo podobnie). Familia czteroosobowa, ale zabierzemy chyba, a nawet napewno, jedno dziecko więcej żeby nam się nie nudziło:) Najprawdopodobniej na peljesac, na razie przebieram w kempingach. W śród swoich zawsze raźniej:). No więc?
Pozdrawiam
Darek
Grzesiek_
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grzesiek_ » 27.06.2006 18:04

Witaj Darku
Wszystko się układa , nawet będziecie jechać koło nas .Bardzo chętnie się do was dołączymy- dziękujemy za propozycję. To nasz pierwszy wyjazd na południe Chorwacji , poprzednio byliśmy na Istrii , a więc co do wyboru kempingu zdajemy się na was lub innych czytelników forum. Ja również od kilku tygodni czytam o kempingach. Na Peliesacu jest super kemping o którym bardzo pozytywnie wypowiadali się inni - Adriatic-Miculic
http://www.adriatic-mikulic.hr/pl/howto ... chus.shtml
Ja więcej ciekawych nie znalazłem - a może wy coś macie na oku.
A więc możemy planować podróż ! Pisz na e-maila : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam
Grzesiek
konrado
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) konrado » 12.07.2006 14:35

a czytaliście to:
forum/viewtopic.php?t=12004
może udało by się polaczyć nas w większą grupę ?
k*
darm
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) darm » 12.07.2006 14:48

konrado napisał(a):a czytaliście to:
forum/viewtopic.php?t=12004
może udało by się polaczyć nas w większą grupę ?
k*

Cześć
Może i by się dało ale:
Ja wyjazdu przesunąć nie mogę
Mam swięte postanowienie dojechac na peljesac
- Te dwa argumenty spowodowały ze nie udzielałem się w tamtym wątku
Pozdr
darek
ankas
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ankas » 13.07.2006 09:07

Witam - my planujemy wyjazd (najprawdopodobniej właśnie camp Adriatic/k. Orebic) 31 lipca z Krakowa. Po drodze zwiedzanie Plitvickich, dojazd na camp 2 sierpnia. My, tzn. małżeństwo (2 x 33 lata) + niezwykle uspołeczniony i towarzyski 5-latek.
I mam pytanie-jesli jedziecie na Adriatic, czy rezerwujecie wcześniej miejsce na campie, czy też po prostu jedziecie w ciemno? Chętnie spotkamy się na miejscu przy butelce Dingacza. Kontakt: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

pozdrawiam
darm
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) darm » 13.07.2006 09:55

Witam
Odpuścilismy kamp Adriatic - fatalne dla dzieci zejscie do morza. jedziemy najprawdopodobniej na Glavna Plaza w Orebicu - zależy od wolnych miejsc
Pozdr
megula
Podróżnik
Wyspa Krk

Nieprzeczytany postnapisał(a) megula » 16.07.2006 12:33

Grzegorz!My wyruszamy 24 lipca wałasną przyczepą campingową.zaczynamy od Słowacji (2 dni),potem 2-3 dni na Węgrzech a docelowo Chorwacja wyspa Krk - miejscowość Baśka-camp.Bankuluka.Rodzinka 4-osobowa chłopaki 12 i 6 i lat, ja 35 i mąż 37.Jeśli chcesz więcej inf. podaje meila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
matrix2310
Autostopowicz
22.07

Nieprzeczytany postnapisał(a) matrix2310 » 16.07.2006 20:09

Witam
Wyjeżdzamy 22.07 z Podlaskiego , małżeństwo 34-39 oraz dwie dziewczyny 8 i 13 lat. Mamy zamiar zatrzymac sie w Liptovskim i poszaleć w Tatralandii i nocleg , rano 23.07 wypad do Wiednia i małe zwiedzanko i rano 24.07 wjazd na Chorwację. Jedziemy w okolice Sibenika. Tam posiedzimy do 31.07 a potem prawdopodobnie Makarska albo Dubrownik. Powrót planujemy w okolicach 4 lub 5 sierpnia.
Może spotkamy się gdzieś w drodze albo na miejscu. mamy CB.
Pozdrawiam
Marek
mar
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mar » 19.07.2006 19:32

Witam, ja jade w niedziele na Adriatic Camp do Orebicia. Bylem juz tam dwa lata temu i nie ma zle ;) Cam bardzo mi sie spodobal no i przeciez dzieci tez tam sa :wink:
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 20.07.2006 08:09

Witam!
Mz tez wybieramy sie w niedziele skoro swit na camp Adriatic w Orebic.Czy bez rezerwacji znajdziemy fajne miejsce? :papa:
ankas
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ankas » 20.07.2006 08:48

My jedziemy na Adriatic 31.07 - będziemy tam 2.08 (planowany postój w Plitvicach). Mam pytanie do Mara (Mary?): Czy spokojnie można znaleźć fajne miejsce na tym campie jadąc w ciemno? Ile jest tych miejsc tarasowych? Jesli mógłbyś (mogłabys?) napisać ze dwa zdania o tym campie byłabym wdzięczna. Każda informacja cenna. Mile widziane fotki (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl) :)
Będziemy parkować bordowym volvo z boxem na dachu. My - 2 x 33 lata + 4,5-letni Kuba. Może uda nam się odnaleźć :papa:
mar
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mar » 20.07.2006 10:58

Ojj nie uzupelnilem profilu :D Nazywam sie Marcin, mam 20 lat ;) Jade tam ze starszymy i znajomymi, tyle, ze oni jada w okolice Makarskiej. Jesli chodzi o Adriatic Camp to dwa lala temu jechalem w tym samym czasie i nie bylo problemu ze znalezieniem tam miejsca a camp bardzo mi sie spodobal. Plaza (przynajmniej dwa lata temu) byla czysta woda tak samo i mam nadzieje, ze i teraz tak bedzie.
Dozobaczenia mam nadzieje ;)
Cayman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cayman » 20.07.2006 11:05

...a już się obawiałem, że tak mało ludzi wybiera się pod koniec lipca na Peljesać...jedziemy 28 lipca w 5 osób pracująco - studiujących (średnia wieku 24 lata)...kierunek Orebić (apartament w ciemno)...Pozdrowionka
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 21.07.2006 23:24

Cayman napisał(a):...a już się obawiałem, że tak mało ludzi wybiera się pod koniec lipca na Peljesać...jedziemy 28 lipca w 5 osób pracująco - studiujących (średnia wieku 24 lata)...kierunek Orebić (apartament w ciemno)...Pozdrowionka

Ale wam dobrze, tez chciałabym już jechać ale jeszcze muszę cały miesiąc poczekać. Zyczę cudownego i udanego wypoczynku w CRO. Pozdrawiam Jola :papa: 8O 8O 8O

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone