Wiiitam,
Mam pewien problem i mam nadzieję, że choć troszkę mi pomożecie.
Otóż - chce dziewczynie zrobić niespodziankę i zorganizować wypad we dwójkę do Chorwacji, ale taki wyjazd w nieznane i organizacja na nieznanym terenie powoduje lekkie wahania (bo oboje lecimy po raz pierwszy) ; )
Ale do rzeczy - po cenach już zauważyłem, że hotele odpadają(chyba, że jakieś znacie niedrogie), szukalibyśmy kwatery w jakiś rozsądnych granicach jeżeli chodzi o odległość od lotniska i do plaży.. wypad byłby 6-7 dniowy więc rozsądna cena to ok 25-30€ od osoby/dzień (chyba, że się z nią wygłupię i zaraz rzucę oczekiwaniami jak z luksusowego hotelu). Oczekiwania - wiadomo, chcielibyśmy się skupić na leżakowaniu i klubowaniu, dodatkowe atrakcje są mile widziane, ale zwiedzanie itp. nas raczej nie interesuje. Sama kwatera fajnie jakby miała duże możliwości jeżeli chodzi o prywatność tzn. niekoniecznie marzę o porannej walce o łazienkę z 5 rodzinami na raz czy krzywych minach na każdy głośniejszy śmiech. Jeżeli macie jakieś godne polecenia propozycję - bardzo bym prosił, na razie jestem w punkcie wyjścia niestety : )
Napisałem to troszkę chaotycznie, fakt faktem, ma to być wyjazd typowy dla młodej pary, który umożliwi nam spędzenie paru miłych i romantycznych chwil : )
pozdrawiam!