wiem/znam to
spoko
też najchętniej już bym jechał
yzedef napisał(a):Hej,
Kolego prawie startujemy podobnie bo w przyszły piątek też koło 16-tej , z celestynowa to taka mała miejscowość koło otwocka... my jesteśmy przy 50-tce więc uderzamy na górę kalwarie-grójec i na czestochowe.. potem czechy ale przez breclav (tak radzil mi szwagier weteran cro). Tez jak ty pierwszy raz 2+2 (syn 3 lata niecałe córka 7 lat).
Potem austria i objazd autostrady w słoweni no i dalej juz wiadomo chorwackie autostrady, cel docelowy to tucepi, tez myslalem o basce ale tucepi mniejsze troche nizej podobno z piekna zwirkowa plazą, kumpel byl rok temu i bardzo poleca.. jest rowno i nie trzeba bedzie lazic tak pod gorke . Ja paln moze mam podoby ale wedlug mnie szkoda czasu na postoj kolo 19-tej, ja raczej bede doginal po polsce poki widno i moze dluzszy postoj zrobic przed granica podczas tankowania samochodu, ja mam o tyle trudniej ze mam samochod na lpg z zasiegiem 300km. tez jestem zaopatrzony w tablety i inne pierdoly , jeszcze kabinuje co tu wymyslec w kupie napewno razniej tylko z doswidczenia wiem ze nie koniecznie latwiej.. bo kazdy ma swoje tempo i przyzwyczajenia , jakbyscie byli zainteresowani to zapraszam.. mieli do nas dojechac znajomi z londynu ale cos sie wykruszaja chyba :/. Widziałem na liscie wyjazdowej ze w nasze rejony tez 21 jedzie kolega z łodzi
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko