wielkie dzieki za podpowiedzbargoo napisał(a):Wzorem ubiegłego roku jadę w piatek wieczorem (późnym), tak aby przed płatnymi odcinkami w Czechach kupić winietę z datą sobotnią. Nie zauważyłem jakichś większych korków/trudności związanych z wyjazdem w takim momencie tygodnia.
andrzej_bialy napisał(a):sluchajcie cromaniacy..chce jechac do chorwacja 4 08.tj piatek..podpwiedzcie mi czy faktycznie stawac na glowie i jechac 3 08 tj.czwartek ??? moze ktos akurat jechal w tym czasie? bardzo prosze o porade... pordzo
no wlasnie..mysle ze troszke moge postac w jakims koreczku bo pod uwage wezmy to ze to jest SIERPIENbargoo napisał(a):Dodam jeszcze, że wyjazd dotyczy początku września, zatem granicę CZ-AUSTRIA przekracza się ok 2 w nocy, zaś AU-SLOVENIA nad ranem.
Proszę także wziąć pod uwagę przejazd przez Wiedeń. Nie wiem jak tam jest za dnia, ale w nocy ok3-4 było dość przepustowo i szybko
andrzej_bialy napisał(a):sluchajcie cromaniacy..chce jechac do chorwacja 4 08.tj piatek..podpwiedzcie mi czy faktycznie stawac na glowie i jechac 3 08 tj.czwartek ??? moze ktos akurat jechal w tym czasie? bardzo prosze o porade... pordzo
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi