Krzysztof66 napisał(a):Jestem na tym forum od niedawna. Zanim się zarejestrowałem trochę postów poczytałem. Skłonił mnie do tego zamiar udania się do Chorwacji w najbliższe wakacje. Początkowo też miałem zamiar pojechać w ciemno bo taka jest opinia bardzo wielu cromaniaków i w pełni się z nią zgadzam. Jednak po pewnym czasie trafiłem na tą stronę zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link. Za pomocą znajdującej się tam wyszukiwarki znalazłem sobie kwaterę za 36 euro za dobę dla 3 osób na początku lipca. Jeśli ktoś ma trochę czasu i ochotę się pobawić w wyszukiwanie to polecam. W szczególności dla dużych grup.
karolka84 napisał(a):Czy w piątek będzie trudno ze znalezieniem noclegu?
Piotr.H napisał(a):Krzysztof66 napisał(a):Jestem na tym forum od niedawna. Zanim się zarejestrowałem trochę postów poczytałem. Skłonił mnie do tego zamiar udania się do Chorwacji w najbliższe wakacje. Początkowo też miałem zamiar pojechać w ciemno bo taka jest opinia bardzo wielu cromaniaków i w pełni się z nią zgadzam. Jednak po pewnym czasie trafiłem na tą stronę zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link. Za pomocą znajdującej się tam wyszukiwarki znalazłem sobie kwaterę za 36 euro za dobę dla 3 osób na początku lipca. Jeśli ktoś ma trochę czasu i ochotę się pobawić w wyszukiwanie to polecam. W szczególności dla dużych grup.
Rzeczywiście rewelacja z tą stroną tylko płacić w ciemno. U mnie wyszło że 20% mam wpłacić natychmiast a resztę do 14 maja. Natomiast wyjeżdżam koniec czerwca. Dziękuję postoję.
wojtek_p napisał(a):Piotr.H napisał(a):Krzysztof66 napisał(a):Jestem na tym forum od niedawna. Zanim się zarejestrowałem trochę postów poczytałem. Skłonił mnie do tego zamiar udania się do Chorwacji w najbliższe wakacje. Początkowo też miałem zamiar pojechać w ciemno bo taka jest opinia bardzo wielu cromaniaków i w pełni się z nią zgadzam. Jednak po pewnym czasie trafiłem na tą stronę zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link. Za pomocą znajdującej się tam wyszukiwarki znalazłem sobie kwaterę za 36 euro za dobę dla 3 osób na początku lipca. Jeśli ktoś ma trochę czasu i ochotę się pobawić w wyszukiwanie to polecam. W szczególności dla dużych grup.
Rzeczywiście rewelacja z tą stroną tylko płacić w ciemno. U mnie wyszło że 20% mam wpłacić natychmiast a resztę do 14 maja. Natomiast wyjeżdżam koniec czerwca. Dziękuję postoję.
Piotr, ja w ubiegłym roku korzystałem z Adialin (pierwszy raz w Cro). Płaciłem tylko zaliczkę a resztę na miejscu po przyjeździe.
W tym roku planuję wyjazd w ciemno. Mam w związku z tym pytanie czy nie będzie problemów z noclegiem na końcu czerwca? Czy jechać 30 czerwca czy lepiej trochę wcześniej? Cel: Tucepi (99%).
Piotr.H napisał(a):Krzysztof66 napisał(a):Jestem na tym forum od niedawna. Zanim się zarejestrowałem trochę postów poczytałem. Skłonił mnie do tego zamiar udania się do Chorwacji w najbliższe wakacje. Początkowo też miałem zamiar pojechać w ciemno bo taka jest opinia bardzo wielu cromaniaków i w pełni się z nią zgadzam. Jednak po pewnym czasie trafiłem na tą stronę zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link. Za pomocą znajdującej się tam wyszukiwarki znalazłem sobie kwaterę za 36 euro za dobę dla 3 osób na początku lipca. Jeśli ktoś ma trochę czasu i ochotę się pobawić w wyszukiwanie to polecam. W szczególności dla dużych grup.
Amikol napisał(a):forum..........czytaj , oglądaj ,wybierz sam , niech inni za Ciebie nie wybierają , miej swoje zdanie a na pewno (?) wybierzesz dobrze , a za rok jeszcze lepiej ............wakacje w CRO coraz bliżej
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje