Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jarko1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jarko1 » 29.03.2012 19:39

Całe forum przed Tobą. Siadasz i czytasz. Jak przeczytasz, to pomyśl czego jeszcze nie wiesz i pytaj.
Piotr.H
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr.H » 29.03.2012 20:30

Krzysztof66 napisał(a):Jestem na tym forum od niedawna. Zanim się zarejestrowałem trochę postów poczytałem. Skłonił mnie do tego zamiar udania się do Chorwacji w najbliższe wakacje. Początkowo też miałem zamiar pojechać w ciemno bo taka jest opinia bardzo wielu cromaniaków i w pełni się z nią zgadzam. Jednak po pewnym czasie trafiłem na tą stronę zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link. Za pomocą znajdującej się tam wyszukiwarki znalazłem sobie kwaterę za 36 euro za dobę dla 3 osób na początku lipca. Jeśli ktoś ma trochę czasu i ochotę się pobawić w wyszukiwanie to polecam. W szczególności dla dużych grup.

Rzeczywiście rewelacja z tą stroną tylko płacić w ciemno. U mnie wyszło że 20% mam wpłacić natychmiast a resztę do 14 maja. Natomiast wyjeżdżam koniec czerwca. Dziękuję postoję.
Piotr.H
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr.H » 29.03.2012 20:34

Tak na marginesie. Dzięki Rysio że mnie tu skierowałeś. Jakoś wcześniej tego nie znalazłem. :D
P.S. Już myślałem że się na mnie admin uwziął , bo mi drugi raz wątek zamyka.
karolka84
Globtroter
Przyjazd w ciemno w piątek rano?

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolka84 » 05.04.2012 08:52

Czy w piątek będzie trudno ze znalezieniem noclegu?
Arek
Koneser
Re: Przyjazd w ciemno w piątek rano?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 05.04.2012 08:55

karolka84 napisał(a):Czy w piątek będzie trudno ze znalezieniem noclegu?

Szanse są takie same jak w poniedziałek, albo wtorek, albo środę, albo czwartek. Za to duża różnica będzie między czerwcem a dajmy na to sierpniem. Zależy też do jakiej miejscowości pojedziesz.
karolka84
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolka84 » 05.04.2012 12:44

wyjazd w sierpniu w 2 połowie, nastawiamy się na Dalmację tz. Baśka, Brela, może coś w tych okolicach
wojtek_p
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtek_p » 10.04.2012 09:38

Piotr.H napisał(a):
Krzysztof66 napisał(a):Jestem na tym forum od niedawna. Zanim się zarejestrowałem trochę postów poczytałem. Skłonił mnie do tego zamiar udania się do Chorwacji w najbliższe wakacje. Początkowo też miałem zamiar pojechać w ciemno bo taka jest opinia bardzo wielu cromaniaków i w pełni się z nią zgadzam. Jednak po pewnym czasie trafiłem na tą stronę zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link. Za pomocą znajdującej się tam wyszukiwarki znalazłem sobie kwaterę za 36 euro za dobę dla 3 osób na początku lipca. Jeśli ktoś ma trochę czasu i ochotę się pobawić w wyszukiwanie to polecam. W szczególności dla dużych grup.

Rzeczywiście rewelacja z tą stroną tylko płacić w ciemno. U mnie wyszło że 20% mam wpłacić natychmiast a resztę do 14 maja. Natomiast wyjeżdżam koniec czerwca. Dziękuję postoję.

Piotr, ja w ubiegłym roku korzystałem z Adialin (pierwszy raz w Cro). Płaciłem tylko zaliczkę a resztę na miejscu po przyjeździe.

W tym roku planuję wyjazd w ciemno. Mam w związku z tym pytanie czy nie będzie problemów z noclegiem na końcu czerwca? Czy jechać 30 czerwca czy lepiej trochę wcześniej? Cel: Tucepi (99%).
malina1959
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) malina1959 » 10.04.2012 11:35

wojtek_p napisał(a):
Piotr.H napisał(a):

Piotr, ja w ubiegłym roku korzystałem z Adialin (pierwszy raz w Cro). Płaciłem tylko zaliczkę a resztę na miejscu po przyjeździe.

W tym roku planuję wyjazd w ciemno. Mam w związku z tym pytanie czy nie będzie problemów z noclegiem na końcu czerwca? Czy jechać 30 czerwca czy lepiej trochę wcześniej? Cel: Tucepi (99%).

Byliśmy w Cro cztery razy. Pierwszy raz wolałam zarezerwować. Dwa następne wyjazdy się wahałam i w konsekwencji, znów rezerwacja.
Dopiero za 4-tym razem pojechaliśmy w ciemno. I teraz już wiem, że następne razy też będą w ciemno. Pozdrawiam Gośka :lol:
Krzysztof66
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysztof66 » 10.04.2012 18:39

Piotr.H napisał(a):

Dopiero dziś to przeczytałem. Oczywiście każdy ma prawo do obaw. Zanim się zdecydowałem poszukałem opinii na temat biura. W zdecydowanej większości były poztywne więc się zdecydowałęm na taką ofertę. Poza tym jest kilka opcji płatności m. in. wpłąta 80% na miejscu. Tak więc ewentualne ryzyko stosunkowo niewielkie.
rafałlidia
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafałlidia » 11.04.2012 03:50

może mi ktos doradzic jakies sliczne miejsce w chorwacji mile widzane fotki adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl pozdrawiam
Amikol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Amikol » 11.04.2012 08:06

forum..........czytaj , oglądaj ,wybierz sam , niech inni za Ciebie nie wybierają , miej swoje zdanie a na pewno (?) wybierzesz dobrze , a za rok jeszcze lepiej ............wakacje w CRO coraz bliżej
wojtek_p
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtek_p » 11.04.2012 08:20

Amikol napisał(a):forum..........czytaj , oglądaj ,wybierz sam , niech inni za Ciebie nie wybierają , miej swoje zdanie a na pewno (?) wybierzesz dobrze , a za rok jeszcze lepiej ............wakacje w CRO coraz bliżej

Dobre sobie, wybierz sam...
W ubiegłym roku byłem pierwszy raz, w tym znów chcemy jechać. Kraj jest tak piękny że trudno wybrać, chciałoby się być w każdym miejscu :). W tym roku chcemy w okolice Makarskiej, ponieważ pojedziemy w czerwcu więc w ciemno. Gdzie się nam spodoba tam zakotwiczymy :D

Rafałlidia, najpierw musicie się zastanowić co preferujecie, czy ma być spokój, czy wręcz przeciwnie, co byście chcieli zwiedzić itp.
Amikol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Amikol » 11.04.2012 08:44

napisałem ...... ."wybierz sam" bo ...chyba nie chcesz żeby inni za Ciebie decydowali.................tym bardziej że nie ma idealnego miejsca dla wszystkich...................i całe szczęście ....."forum radzi , forum podpowiada a....................wybór należy do Ciebie ..................i bardzo dobrze że tak jest
wojtek_p
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtek_p » 11.04.2012 09:55

Rozumiem to doskonale, chciałem jedynie zaznaczyć że wybór jest bardzo trudny.
Amikol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Amikol » 11.04.2012 10:02

"przerabiałem " to już inni też ale .................... będą następni ............
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe? - strona 65
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone