Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 13.01.2012 11:04

Ja byłem w Promajnie przelotem i nie mam o tej miejscowości dobrego zdania. Syf na plaży okrutny. Podłoże na plaży głównej to mieszanka 50% kamieni a 50% pestki po brzoskwiniach itp.
anubis2423
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) anubis2423 » 13.01.2012 11:14

Przepraszam piasałem ten link z pamięci. :( tam napewno znajdziesz ciekawe oferty.pozdro :P
menadzer
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) menadzer » 13.01.2012 23:24

Rysio napisał(a):Ja byłem w Promajnie przelotem i nie mam o tej miejscowości dobrego zdania. Syf na plaży okrutny. Podłoże na plaży głównej to mieszanka 50% kamieni a 50% pestki po brzoskwiniach itp.

Pojadą ludzie, zobaczą. Nikt nie każe tam zostawać. Mnie się podobało. I żadnego syfu i pestek nie zaobserwowałem.
Antoni Jan SEREWKO
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Antoni Jan SEREWKO » 17.01.2012 11:09

PONTO KRYSTYNA napisał(a):Jak w ciemno to w ciemno,wyjeżdżając planujemy tylko region.

Tak między Bogiem a prawdą to tylko pierwszy wyjazd w ciemno jest lekko stresujący, kolejne to bułka z masłem, przyjazd przed południem w środku tygodnia, czy też nawet w niedzielę po południu nie sprawia problemów pod warunkiem, że jest czerwiec lub wrzesień. :)
pawelh
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelh » 18.01.2012 18:01

W sierpniu czy lipcu też nie spałem pod mostem bo zawsze coś się trafiło.Czasem po kilku minutach a czasem godzinie.W drugiej połowie sierpnia to noclegi zaczynają szukać gości a nie odwrotnie :lol:
Kasia&Tomek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasia&Tomek » 31.01.2012 19:34

my pojechaliśmy w ubiegłym roku w ciemno. Miał być Pag, wyszło Stanici i nie żałowaliśmy. Jechalismy z dwójką maluchów i dało się, z noclegiem też nie było problemów
rafirafi
Plażowicz
makarska

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafirafi » 01.02.2012 03:07

mam taką prośbę potrzebuję namiaru na kwaterę w której byłem dwa lata temu niestety zginęły .
dołączę link do strony na tej stronie będzie fotka apartamentu diana a po jej prawej stronie patrząc na fotkę właśnie ten apartament .... jeśli ktoś rozpozna i zna te namiary chodzi mi o telefon to proszę o przesłanie na pocztę.rafal_27@onet.pl
z góry dziękuję...zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Kasia&Tomek
Plażowicz
Re: makarska

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasia&Tomek » 01.02.2012 11:02

rafirafi napisał(a):mam taką prośbę potrzebuję namiaru na kwaterę w której byłem dwa lata temu niestety zginęły .
dołączę link do strony na tej stronie będzie fotka apartamentu diana a po jej prawej stronie patrząc na fotkę właśnie ten apartament .... jeśli ktoś rozpozna i zna te namiary chodzi mi o telefon to proszę o przesłanie na pocztę.rafal_27@onet.pl
z góry dziękuję...zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Niestety do Makarskiej pojechaliśmy tylko na wycieczkę.
Lunatic
Plażowicz
Jazda w ciemno - termin 23.06.2012

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lunatic » 08.02.2012 19:38

Witam

Wybieramy się pierwszy raz do Chorwacji (5 osób - 2 pary i 1solówka) wyjazd 23.06.2012 z Wielkopolski planujemy pobyt dwutygodniowy z zwiedzeniem większości obszaru Chorwacji. Może ktoś mi podpowiedziec jakie są szanse znalezienia w tym terminie apartamentów dla takiej grupki na np. 1-2 dni w danym miejscu i jak to w przybliżeniu wygląda cenowo. Początkowo planowałem wynajęcie apartamentów w dwóch miejscach jednak wychodzi zbyt wiele kilometrow do jazdy z cofaniem się na nocleg. Poprosze o podpowiedź
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 08.02.2012 20:16

Na 1-2 dni to Chorwaci maja w d... takie wynajmy...
Jeżeli już, to skasują do +50% więcej.
mireks
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mireks » 08.02.2012 20:18

Nocleg na 1-2 dni,to będzie ciężka sprawa,a jak znajdziesz to zapłacisz słono,no chyba że hotel,ale też będzie drogo.
Jedyne wyjście to tydzień tu i tydzień tu.Podczas całego pobytu całej Chorwacji i tak nie zwiedzisz,Chorwację zwiedza się latami.
pawelh
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelh » 08.02.2012 20:23

To nie szczyt sezonu więc bez kłopotu coś znajdziecie,ale ttrudniej się wynajmuje na dzień lub dwa czy nawet trzy.Gospodarze kalkulują i nawet możecie się spotkać z odmową(szczególnie w lipcu)wynajęcia wolnych miejsc bo musi wam dać pościel itd.do tego dochodzi ryzyko utraty gości chętnych na dłuższy pobyt.Moja rada taka-W czerwcu szukaj tych apartamentów na dzień czy dwa i dalel w drogę natomiast 30go załapcie się na więcej. :wink:
Lunatic
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lunatic » 08.02.2012 20:36

mireks napisał(a):Nocleg na 1-2 dni,to będzie ciężka sprawa,a jak znajdziesz to zapłacisz słono,no chyba że hotel,ale też będzie drogo.
Jedyne wyjście to tydzień tu i tydzień tu.Podczas całego pobytu całej Chorwacji i tak nie zwiedzisz,Chorwację zwiedza się latami.

z tym zwiedzaniem to dopiero w fazie planowania i z opowieści oraz studiowania forum wiem, że na pewno tam wrócę więc ciśnienia nie ma jednak chcemy zobaczyc kilka ciekawych miejsc - dzięki za podpowiedź :)
Lunatic
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lunatic » 08.02.2012 20:39

FUX napisał(a):Na 1-2 dni to Chorwaci maja w d... takie wynajmy...
Jeżeli już, to skasują do +50% więcej.

cenna i dosadna uwaga :) po tych trzech odpowiedziach mam zarys działania na pierwszą wyprawe. dzięki i pozdrawiam
Lunatic
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lunatic » 08.02.2012 20:44

pawelh napisał(a):To nie szczyt sezonu więc bez kłopotu coś znajdziecie,ale ttrudniej się wynajmuje na dzień lub dwa czy nawet trzy.Gospodarze kalkulują i nawet możecie się spotkać z odmową(szczególnie w lipcu)wynajęcia wolnych miejsc bo musi wam dać pościel itd.do tego dochodzi ryzyko utraty gości chętnych na dłuższy pobyt.Moja rada taka-W czerwcu szukaj tych apartamentów na dzień czy dwa i dalel w drogę natomiast 30go załapcie się na więcej. :wink:

dzięki za cenną podpowiedź jednak chyba rozpatrzymy tydzień w jednym miejscu i tydzień w kolejnym - zamiast zjeśc ją całą na wariata posmakujemy za pomocą łyżeczki i będzie na dłużej ;)

dzięki i pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe? - strona 61
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone