Rysio napisał(a):Ja byłem w Promajnie przelotem i nie mam o tej miejscowości dobrego zdania. Syf na plaży okrutny. Podłoże na plaży głównej to mieszanka 50% kamieni a 50% pestki po brzoskwiniach itp.
PONTO KRYSTYNA napisał(a):Jak w ciemno to w ciemno,wyjeżdżając planujemy tylko region.
rafirafi napisał(a):mam taką prośbę potrzebuję namiaru na kwaterę w której byłem dwa lata temu niestety zginęły .
dołączę link do strony na tej stronie będzie fotka apartamentu diana a po jej prawej stronie patrząc na fotkę właśnie ten apartament .... jeśli ktoś rozpozna i zna te namiary chodzi mi o telefon to proszę o przesłanie na pocztę.rafal_27@onet.pl
z góry dziękuję...zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
mireks napisał(a):Nocleg na 1-2 dni,to będzie ciężka sprawa,a jak znajdziesz to zapłacisz słono,no chyba że hotel,ale też będzie drogo.
Jedyne wyjście to tydzień tu i tydzień tu.Podczas całego pobytu całej Chorwacji i tak nie zwiedzisz,Chorwację zwiedza się latami.
pawelh napisał(a):To nie szczyt sezonu więc bez kłopotu coś znajdziecie,ale ttrudniej się wynajmuje na dzień lub dwa czy nawet trzy.Gospodarze kalkulują i nawet możecie się spotkać z odmową(szczególnie w lipcu)wynajęcia wolnych miejsc bo musi wam dać pościel itd.do tego dochodzi ryzyko utraty gości chętnych na dłuższy pobyt.Moja rada taka-W czerwcu szukaj tych apartamentów na dzień czy dwa i dalel w drogę natomiast 30go załapcie się na więcej.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje