Macieju - bagażniki dachowe, bagażniki...
Jedną nockę da radę w namiocie, by nie brać co jest, jak słońce zaszło i nie można jechać dalej szukać, a jedzonko bez dobrej lodówki można zanurzyć w zimnym Jadranie
Popiel napisał(a):Macieju - bagażniki dachowe, bagażniki...
Jedną nockę da radę w namiocie, by nie brać co jest, jak słońce zaszło i nie można jechać dalej szukać, a jedzonko bez dobrej lodówki można zanurzyć w zimnym Jadranie
Jadaccy napisał(a):alessandro1977 napisał:
Planuję Zavala albo Ivan Dolac...zresztą gdzie znajdę ciekawą kwaterę ale reflektuję przede wszystkim na te dwie miejscowośći...planuję w drugiej połowie lipca...
My w tym roku ( po raz 3 w Cro) też w ciemno i też obraliśmy te dwa miasteczka jako docelowe miejsce. Dojechaliśmy 10 sierpnia i na pierwszy ogień poszło Ivan Dolac - brak choćby jednego łóżka, odesłano nas do miejscowego okienka turystycznego, ale Pani nie mogła nam pomóc, dzwoniła również do Zavali i tam też - brak miejsc.
Z pewną nadzieją ruszyliśmy do Sv. Nedjeli i tam z trudem ale się udało. Ostatecznie byliśmy z kwater zadowoleni (po pierwszych 6 dniach musieliśmy się przeprowadzić do drugiej). Teraz z perspektywy czasu wiem, że wyjazd w ciemno w 8 osób, w sierpniu tuż przed długim weekendem (15.08), na wyspę, za tunel Pitve - był pewną ekstrawagancją!
Alessandro1977 w razie problemów nie zapomnij zjechać do Lili w Jagodnie. Ona powinna Wam pomóc, jeśli nie u niej to może coś poleci w Sv. Nedjeli (my spaliśmy u jej brata).
Pozdrawiamy a Ty pozdrów od nas HVAR bo w najbliższe wakacje chyba już go ominiemy
alessandro1977 napisał(a):No to pozdrowimy Hvar razem z Popielem od Ciebie bo jak się zgadamy to być może razem pojedziemy...tylko jak powiedział ...będziemy musieli uzgodnić jeszcze kto z kim śpi...
Janusz Bajcer napisał(a):alessandro1977 napisał(a):No to pozdrowimy Hvar razem z Popielem od Ciebie bo jak się zgadamy to być może razem pojedziemy...tylko jak powiedział ...będziemy musieli uzgodnić jeszcze kto z kim śpi...
Co tu uzgadniać
Piękniejsze połówki śpią razem a Allesandro z Popielem niech sobie pościelą
Popiel napisał(a):nono... co to za rozważania????
alessandro1977 To miejsce co Ci się spodobało trzeba wcześniej rezerwować. Na Hvar byli w tym roku moi znajomi i w tych mieścinach gościli. Dużo tam nimców, ale jest też fajna plaża dla golasów
W pracy gg coś mi nie chce odpalić, no i koniec roku to roboty kupe, wiec pisz za dnia, a ja odpowiem wieczorami.
Popiel napisał(a):nono... co to za rozważania????
Popiel napisał(a):alessandro1977 napisał(a):Wiem coś o tym he he...
Startowałeś w "Randce w ciemno"????
Darek jak leczniczo to można
Czyli proponuje sie tutaj wyjazdy w ciemno i spanie w ciemno
To się nazywa odpoczynek od codzienności
jorgus111 napisał(a):alessandro1977 napisał(a):Ano startowałem...8 lat temu...
I jak to sie stało, że do dzisiaj jesteś kawalerem, nie wybrała Cię...
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje