Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bielszczanka42
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bielszczanka42 » 04.01.2012 23:38

Można. w 2009 w lipcu byliśmy w Krk w ciemno. Bezproblemowo i niezbyt drogo. Niestety adresu nie pamiętam, wizytówka zagineła. Pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.01.2012 23:45

Ja zawsze jadę w ciemno i nie miałem nigdy większych problemów.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.01.2012 01:33

Rafi!!! do Ciebie będzie :)

nie wiem jak moondek jechał, czy z dzieciorami czy bez, ale Ty, jeśli jedziesz po raz pierwszy ze swoimi w tak długą trasę możesz spodziewać się wszystkiego z ich strony :) tego dobrego i tego złego. chcesz jechać na raz, powiem tak- do zrobienia, ale z drugiej strony-grubo(ze względu na dzieciaki). Ja zawsze (jeżdzę z Mińska Maz, więc różnica nie duża) jadę z noclegiem, wiem, że to wydłuża, podraża ale jest mniej stresowo i bezpieczniej. Wyjeżdżam popołudniem aby dolecieć gdzieś w okolice Żyliny albo trochę dalej, a na drugi dzień zostaje autostrada, która ubywa bardzo szybko. Ale to TY jedziesz, sam musisz ocenić plusy i minusy. Jedziesz na wczasy a nie na wyścigi..
Co do miejscowości z ze żwirową plażą dla dzieciaków polecam Primośten- ździebko bliżej niż planujesz. Jakbym Cię miał zachęcać fotkami to krzycz :)
Co do Baśki na Krk, najtańsza nie jest bo: lubiana przez Niemców a oni mają trochę więcej kasy od nas.
_Rafi_
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) _Rafi_ » 05.01.2012 11:54

Pewnie że zachęcaj fotkami. Może być tutaj,albo adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl .
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.01.2012 12:22

dwa wkleję, żeby nie zaśmiecać za dużo

plaża(jedna z 3 do wyboru)
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

widoczek na miasto

ja byłem we wrześniu i prawie co wieczór były jakieś koncerty na rynku, więc w lipcu też pewnie będą-to apropo robienia czegoś wieczorem, poza tym w bliskiej okolicy macie kilka sporych miast do których można się przejechać na wycieczkę.
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 05.01.2012 12:30

arturac napisał(a):...........

foto 1 - plaża przy ul. Raduca koło hoteli. Gorąco polecam.
foto 2 - plaża wzdłuż ul. Josipa Bana Jelaćića - duży minus za jachty na kotwicowisku.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.01.2012 12:42

Arek napisał(a):
arturac napisał(a):...........

foto 1 - plaża przy ul. Raduca koło hoteli. Gorąco polecam.
foto 2 - plaża wzdłuż ul. Josipa Bana Jelaćića - duży minus za jachty na kotwicowisku.

wklej zdjęcie trzeciej , miejskiej jak masz :)
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 05.01.2012 12:48

arturac napisał(a):wklej zdjęcie trzeciej , miejskiej jak masz :)

Pewnie, że mam :)
Ta jest wzdłuż ulicy Mala Raduca, na całej długości plaży kafejki.

Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.01.2012 14:18

jakiś straszny sztorm na tym zdjęciu , u mnie był błogi spokój...

Od zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
anubis2423
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) anubis2423 » 05.01.2012 14:23

na Baśke polecam stronę zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link możliwości szukania apartamentu na mapie miasta to duży plus.na e-maila wysyłamy zapytanie i za kilka dni odpowiedż.korxystałem a usług więc biuro sprawdzone :P w sezonie mozna wyszukać apartament za dobrą cene :P .pozdro
przemo74
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) przemo74 » 06.01.2012 12:24

Coś nie tak z tym linkiem, mi nie działa... Możesz sprawdzić?
Ewa i Piotr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa i Piotr » 06.01.2012 12:34

Zawsze w ciemno-lipiec , sierpień i nigdy nie było żadnych kłopotów-polecam-przynajmniej zamieszkasz tam gdzie najbardziej Ci się spodoba !
przemo74
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) przemo74 » 06.01.2012 16:17

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link znalazłem, był błąd w linku :)
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 06.01.2012 17:24

przemo74 napisał(a):Coś nie tak z tym linkiem, mi nie działa... Możesz sprawdzić?

W linku jest literówka, prawidłowy adres to:

menadzer
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) menadzer » 13.01.2012 10:59

AndrewP napisał(a):Jeśli mogę coś dodać, to polecam Promajnę (między Makarską a Baśką Vodą), (...) Na początku lipca znalezienie odpowiedniej kwatery (po południu) zajęło nam pół godziny.

Również polecam. W moim przypadku do Promajny zajechaliśmy przypadkiem widząc dachy domów z jadranki. Przy wjeździe do miejscowości wyskoczyła mi przd maskę kobieta z kartką "Apartmani", której o mało nie potrąciłem. Okazał się że ma idealne lokum dla naszej ósemki. Więc szukanie razem z oglądaniem trwało nie więcej niż 10 min. Następnym razem to tylko Promajna. Fajna plaża, sklepy, restauracje.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe? - strona 60
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone