Bienkowa napisał(a):Hej, wrocilismy z Chorwacji. Jechalisly w ciemno do miasteczka Pula-tam musielismy zostac na kempingu bo nie bylo wolnych miejsc. zero nic, masakra po prostu. Na drugi dzien pojechalismy 50 km dalej do Vrsar i tam w agencji turystycznej BOVI znalezlismy apartament na osiem osob po 13,45 euro za dobe na osobe. Dwa pokoje kuchnia, dwie lazienki, 15 minut do plazy. Wiecej napisze w relacji bo bylo wiele przygod..... cdn
DRZEW6 napisał(a):Wracamy właśnie z Pagu ,też w ciemno .Trochę się bałem bo dojechaliśmy 7.08 w niedzielę ale po 20 minutach szukania Pan Chorwat zaprowadził nas do nowego apartamentowca na 3 piętro i pokazał apartament który miał ponad 100 m ,wielki salon z kuchnią, 2 dwuosobowe sypialnie i 25metrowy taras i zaproponował cenę 55 E za 4 osoby. Mam namiary na właściciela.Tak naprawdę to był apartament 6 osobowy .Z tego wynika ,że nawet w szczycie sezonu każdy znajdzie coś dla siebie.
robsonr39 napisał(a):Witam
obecnie jestem w Mimicach w apartamencie Lucija , w chwili obecnej my zajmujemy 1 ap. , jutro do drugiego przyjeżdżają Francuzi a dwa ( 4-5) osobowe są wolne .Spokojnie mogę polecić , warunki ok.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje