Byliśmy od 12 lipca kolejnych 8 nocy. Wcześniej 2 noclegi w Rakovicy koło Plitvickich za 25E również w ciemno wyszukane na miejscu.
Zdravo!
Bienkowa napisał(a):hej,
planujemy w najblizsza sobote o 21 wyjechac z Rzeszowa do KRK. Jedziemy calkowicie w ciemno.. jedziemy pierwszy raz.. planujemy zostac do przyszlego piatku czyli wychodzi jakies 5 noclegow. Powiedzcvie czy cos znajdziemy? szukalismy w necie ale wszystko pozajmowane, potrzebujemy cos na 8 osob.. jakis domek cokolwiek.. jedziemy w sezonie a piszecie na forum ze wtedy w ciemno jechac to "nie bardzo".Boimy sie ale jak to mowia " HEJ PRZYGODO" . Moze ktos wybiera sie w tym samym terminie co my?:)
araya napisał(a):Ja byłem z rodziną ( 4 osoby) od 23 czerwca - 3 lipca. Byliśmy pierwszy raz , także w ciemno. Cena za apartament w Podgorze wyniosła nas 11euro od osoby. W tym czasie co byliśmy było mnóstwo wolnych apartamentów na całej Riwierze Makarskiej.Zaczęliśmy szukać w Baśce Vodzie a wylądowaliśmy w Podgorze . Na miejscu byliśmy w godzinach porannych i to jest istotna wskazówka dla tych co w ciemno.My przebieraliśmy w ofertach ile sie dało.Jechaliśmy od miejscowości do miejscowości , bo nie mieliśmy jasno sprecyzowanego miejsca.Decyzja była tylko taka ,że szukamy od Baski Vody. Nie ma możliwości abyście nie znalezli noclegu. Jesli nie będzie w jednej miejscowości to jedziecie do następnej.
Ja przed wyjazdem także studiowałem to forum , aby wiedzieć co mnie czeka. Powiem tak nie bierzcie sobie wszystkiego do serca co tu sie pisze.Chorwacja to normalny kraj i normalni ludzie.
magdi napisał(a):W Ruskamen za 4 osoby dorosłe, apartament 2+2 płaciliśmy 55 Kun, cena wyjściowa 65.
W Orebić 60 Kun, z tym, że apartament wielki, w zasadzie było to duże mieszkanie zajmujące cały parter domu.
pzdr
magda
greenrs napisał(a):magdi napisał(a):W Ruskamen za 4 osoby dorosłe, apartament 2+2 płaciliśmy 55 Kun, cena wyjściowa 65.
W Orebić 60 Kun, z tym, że apartament wielki, w zasadzie było to duże mieszkanie zajmujące cały parter domu.
pzdr
magda
Czy przypadkiem nie pomyliły Ci się kuny z euro? Ja o takich cenach w Chorwacji jeszcze nie słyszałem
Andre7 napisał(a):W tym roku pierwszy raz zaplanowałem noclegi w apartamencie.
Pojechaliśmy w ciemno 3 lipca do Baśki Vody. Apartament znaleźliśmy w 40 minut, bo marudziliśmy Wcześniejsze były dla nas za daleko i za wysoko i za drogo. Poza tym ten agent jeżdżący za mną skuterkiem był denerwujący, wolałem coś sam sobie znaleźć.
Gdybyśmy nie potrzebowali kuchni to byśmy wzięli za 26 euro, ale potrzebowaliśmy kuchni...
W końcu podjechalismy do kogoś i spytaliśmy sami o dwuosobowy apartman, ten ktoś krzyknął do kogoś, ten zawołał kogoś, no i wyszedł pan z którym się nie rozumieliśmy (nie znał angielskiego ani polskiego), więc zawołał panią która zna angielski, no i się udało
Apartament w samym centrum Baski Vody, do morza i ścisłego centrum z 50 metrów, z klimatyzacją w cenie. Za 10 dni zapłaciliśmy 350 euro, czyli jak łatwo policzyć 35 euro za noc.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje