adrian132 napisał(a):Jadę tzn. jedziemy w 4 dorosłe osoby i jedno dziecko w sobotę 30.07 z okolic Szczecin do Primostenu ( w ciemno ). Jedziemy do HR pierwszy raz. Mam nadziej że jakiś w miarę normalny bez wodotrysków apartament przez jeden dzionek znajdziemy do 60 eur. Jak nie w Primostenu to w okolicach . Taki nam sponton wpadł do głowy, i żeby taki był do końca
piotrek__w napisał(a):adrian132 napisał(a):Jadę tzn. jedziemy w 4 dorosłe osoby i jedno dziecko w sobotę 30.07 z okolic Szczecin do Primostenu ( w ciemno ). Jedziemy do HR pierwszy raz. Mam nadziej że jakiś w miarę normalny bez wodotrysków apartament przez jeden dzionek znajdziemy do 60 eur. Jak nie w Primostenu to w okolicach . Taki nam sponton wpadł do głowy, i żeby taki był do końca
Ja właśnie wróciłem. Primosten nabity turystami po uszy. Trudno coś znaleźć. Nie pchajcie się tam na siłę. Po drodze są urocze wioski, w których coś na pewno znajdziecie. Ja z rodziną mieszkałem w Zaboriciu za 50 Euro. Osobiście teraz poszukałbym coś w Rogoznicy. W moim przekonaniu niczym nie ustępuje Primostenowi a jest tam zdecydowanie mniej ludzi.
Powodzenia, uda się na pewno
adrian132 napisał(a):A może orientujesz się od której godz. otwierają w Primostenu Informacje Turystyczne bo ja chcę tam być ok 7-8 rano i poświecić tam ok max 3 godz( nie wiem czy to dużo czy mało ) na szukanie a potem uderzyć w inne miejsca w przypadku niepowodzenia.
Co do jazdy, jedziemy w dwóch kierowców mam ok 1700km z ok. Szczecina i tak ustaliłem że będziemy się zmieniać co 4 godz. tak żeby jeden się nie zmęczył a drugi mógł trochę przekimać .
ps. A za rok jak już zaczełeś planować to w jaki rejon będziesz się wybierał?
Asia_B napisał(a):Cześć, na poczatku chciałam się przywitać bo jestem tutaj nowa
Chciałam jechać na wakacje na jakieś last minute.. niestety nie znajduje nic fajnego i dziś pomyślałam, że może pojedziemy na Chorwację autem.. ale kwatery znalezione na internecie w większości już też zajęte.. lub.. za duże.. jedziemy tylko w dwójkę...
Chciałabym zapytać czy istnieje możliwość znalezienia na miejscu jakiegoś pokoju dla dwóch osób czy najcześciej też sa to większe apartamenty? Dziękuję za pomoc.. pierwszy raz chcę jechac gdziekolwiek w ciemno..
Blums napisał(a):
Hejka tylko w ciemno okolice Makarskiej lub Tucepi spokojnie za 20-40 E za apartament. Noclegi same ciebie znajda do wyboru do koloru . Pozdro.
Blums napisał(a):Hejka tylko w ciemno okolice Makarskiej lub Tucepi spokojnie za 20-40 E za apartament. Noclegi same ciebie znajda do wyboru do koloru . Pozdro.
bikerenko napisał(a):Zależy jak kto szuka. My w Baskiej Vodzie mieliśmy po 30 min. pokój z łazienką za 30E, 100m od plaży także można. Postawiliśmy auto na parkingu przy porcie i dalej już pieszo w poszukiwania. Apartman nas nie interesował, tylko Sobe z kumpalnom (hehe czy jakoś tak, na początku rozumiałem to jako Sobe z kuponem ) i bez problemu. Maksymalna cena to 40 E dla 2 osób. Większą ekipą byłoby znacznie taniej.
Szukanie zaczęliśmy ok. połodnia i gdzie nie zapytaliśmy tam mieli jakieś lokum, standardy różne ale ziemianek nie uraczyłem.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje