Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tkacze67
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tkacze67 » 20.05.2011 16:16

pirzonek napisał(a):a co sądzicie o miasteczku Bibenje? i Omis?
mamy propozycje za 2 pokoje z kuchnią i łazienką, 1 pokój mały tylko z lodówką i łazienką i większy pokój z kuchnią i łazienką (każde osobno w jednym pensjonacie - domu) za 120 euro razem
w szczycie sezonu od 16 do 30 lipca

jak pisałam wcześniej jedziemy ekipą 6 osób dorosłych i 3 dzieci
powiem Wam, że strasznie ciężko coś zarezerwować aby na całą naszą ekipę znaleźć
więc taka propozycja osobno ...

czy tam jest ładnie?
czy tam jest jakaś piaszczysta plaża?

żadne nasze biuro podróży nie ma w ofercie tak dużych apatamentów
a jak coś proponują to domki z 5 pokojami za dwa tygodnie cena w granicach 9000 zł ...

wypowiedzcie się cromanicy i znawcy :D

A czemu szukasz przez nasze biura podroży? w internecie jest bez liku ogłoszeń bezpośrednio od Chorwatów, którzy proponują w jednym budynku parę apartamentów i bylibyście wszyscy razem.Fakt, że ludziska rezerwują dużo wcześniej, już w lutym były dokonywane rezerwacje co lepszych apartamentów.Teraz może być już problem.
Jak dla mnie Omiś- cudowny,piekne, malownicze położenie.
tkacze67
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tkacze67 » 20.05.2011 16:28

tkacze67 napisał(a):
mamy propozycje za 2 pokoje z kuchnią i łazienką, 1 pokój mały tylko z lodówką i łazienką i większy pokój z kuchnią i łazienką (każde osobno w jednym pensjonacie - domu) za 120 euro razem

powiem Wam, że strasznie ciężko coś zarezerwować aby na całą naszą ekipę znaleźć

czy tam jest ładnie?

a jak coś proponują to domki z 5 pokojami za dwa tygodnie cena w granicach 9000 zł ...

A czemu szukasz przez nasze biura podroży? w internecie jest bez liku ogłoszeń bezpośrednio od Chorwatów, którzy proponują w jednym budynku parę apartamentów i bylibyście wszyscy razem.Fakt, że ludziska rezerwują dużo wcześniej, już w lutym były dokonywane rezerwacje co lepszych apartamentów.Teraz może być już problem.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link.
Tu masz przykładowe oferty
pirzonek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pirzonek » 20.05.2011 21:47

tkacze67 napisał(a):

czy tam jest ładnie?

bo nie mam zaufania do obcych ludzi przez internet ... wysyłanie zaliczki a potem ... pocałuje klamkę? zero gwarancji ...

a czy ktoś jechał przez adriatyk.pl?
znalazła coś znajoma na 7 osób apartament :D
w Kvarner
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

a niestety ciężko o tak duże lokum ....
poza domami 5 pokojowymi nie znaleźliśmy nic interesującego
3 pokoje owszem, ale problem, bo za dużo dzieci .. ehhh
a domy większe na nasze oczekiwania i powyżej 9 tyś PLN
Stasiek18
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stasiek18 » 22.05.2011 19:03

bo nie mam zaufania do obcych ludzi

Chce i stać go to płaci za pośredników.
Ja znalazłem dom z 2 mieszkaniami 60 i 100metrowymi(razem 10 osób)za 80E/dzień.
5 sypialni,2 kuchnie 2 łazienki, taras. :lol:
ADAMO_16
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ADAMO_16 » 23.05.2011 20:47

Tak trzymać! Dwa razy byłem w ciemno i było super.Poco przepłacać, jade wybieram i odpoczywam.Teraz szykuje się na wyjazd w lipcu na wyspe Ciovo i tam będe szukał coś dla siebie.Rok temu miałem mały problem gdyż zle obliczyłem czas dojazdu i byłem prze 7 rano.Oczywiście chwila wytchnienia przy wodzie i za godzine już miałem kwatere.Powodzenia!
wydma8
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) wydma8 » 23.05.2011 23:15

Witam.

Ok6 czerwca jadę w ciemno na wyspę Pag, jakich cen mogę się spodziewać za 2 osobowy apartament??

Pozdrawiam
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 24.05.2011 04:07

wydmua8 napisał(a):Witam.

Ok6 czerwca jadę w ciemno na wyspę Pag, jakich cen mogę się spodziewać za 2 osobowy apartament??

Pozdrawiam

My w ubiegłym roku po 20 czerwca znaleźliśmy bez problemu trzyosobowy w Mandre za 40 euro. Dwuosobowe były za 25-30 euro, zależnie od komfortu.
kulka53
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulka53 » 24.05.2011 05:42

wydma8 napisał(a):Ok6 czerwca jadę w ciemno na wyspę Pag, jakich cen mogę się spodziewać za 2 osobowy apartament??

Za 30 euro będziesz miał w czym wybierać, choć w tym okresie spora część domów jest jeszcze zamknięta.
Spokojnie możesz się potargować, czasem jest tak że gospodarze z góry podają zawyżoną cenę by po utargowaniu dostać tyle ile tak naprawdę oczekiwali.
2 lata temu w pierwszej połowie czerwca w Pagu w ten właśnie sposób znalazłem fajny apartament z pięknym widokiem na Paski Zaljev i Velebit, z 30 euro od razu padła cena 25 a taka już mi odpowiadała.
tkacze67
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tkacze67 » 24.05.2011 22:10

pirzonek:

Prędzej cię oszukają w Polsce niż w Chorwacji.Nie słyszałam przypadku żeby ktoś z Polski tam zajechał i pocałował klamkę. A o nieuczciwych biurach podróży w Polsce słychać co roku.W Polsce musisz zapłacić całą kwotę przed wyjazdem i też jedziesz w ciemno bo nie wiesz co zastaniesz na miejscu. Takie jest moje zdanie i zresztą co roku w czasie wakacji mamy w tv imponujące historie jak nasze biura oszukują...[/b]
radkoski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) radkoski » 25.05.2011 06:08

tkacze67 napisał(a):pirzonek:

Prędzej cię oszukają w Polsce niż w Chorwacji.Nie słyszałam przypadku żeby ktoś z Polski tam zajechał i pocałował klamkę. A o nieuczciwych biurach podróży w Polsce słychać co roku.W Polsce musisz zapłacić całą kwotę przed wyjazdem i też jedziesz w ciemno bo nie wiesz co zastaniesz na miejscu. Takie jest moje zdanie i zresztą co roku w czasie wakacji mamy w tv imponujące historie jak nasze biura oszukują...[/b]

Raczej po moich eskapadach zagranicznych dochodzę do tego samego wniosku :)
kasia-waw-pl
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasia-waw-pl » 27.05.2011 14:58

W Tucepi mam ofertę za 140 euro za 6+1 w pierwszej linii brzegowej.
Wolelibyśmy 2 osobne mieszkania i do tego taniej. Jak myślicie, mamy szanse w ciemno znależć coś ciekawego po 10 lipca?
Gdzie szukać, co by dobrze trafić?
Pomóżcie podjąć decyzję............
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 27.05.2011 16:56

kasia-waw-pl napisał(a):W Tucepi mam ofertę za 140 euro za 6+1 w pierwszej linii brzegowej.
Wolelibyśmy 2 osobne mieszkania i do tego taniej. Jak myślicie, mamy szanse w ciemno znależć coś ciekawego po 10 lipca?

Nie byłem nigdy w Tucepi więc nie wiem co w nim jest takiego wyjątkowego ale moim zdaniem cena jest z kosmosu... Myślę, że w każdej miejscowości znajdziesz bez problemu coś dużo, dużo tańszego. 10 lipca to jeszcze nie jest szczyt sezonu. Poza tym czy tak bardzo Ci zależy na tej pierwszej linii brzegowej? Może i widoczki lepsze ale ciągły ruch i hałas po kilku dniach może być męczący.
kasia-waw-pl
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasia-waw-pl » 27.05.2011 18:03

greenrs napisał(a):
kasia-waw-pl napisał(a):W Tucepi mam ofertę za 140 euro za 6+1 w pierwszej linii brzegowej.

Nie byłem nigdy w Tucepi więc nie wiem co w nim jest takiego wyjątkowego ale moim zdaniem cena jest z kosmosu... Myślę, że w każdej miejscowości znajdziesz bez problemu coś dużo, dużo tańszego. 10 lipca to jeszcze nie jest szczyt sezonu. Poza tym czy tak bardzo Ci zależy na tej pierwszej linii brzegowej? Może i widoczki lepsze ale ciągły ruch i hałas po kilku dniach może być męczący.

Nie zależy mi na pierwszej linii, chodzi o to , że nie mogę znaleźć nic innego, wszystko zajęte, to właśnie powoduje, że jestem zaniepokojona.
W razie opcji w ciemno, gdzie się udać (nie znam miasteczka)?
VONPLES
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VONPLES » 27.05.2011 18:12

a ja kolejny rok wyjeżdżam z biurem Adriatic.hr!! Obsługa znakomita, a pobyt w Chorwacji identyczny z ich ofertą!! Polecam!
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 27.05.2011 20:22

VONPLES napisał(a):a ja kolejny rok wyjeżdżam z biurem Adriatic.hr!! Obsługa znakomita, a pobyt w Chorwacji identyczny z ich ofertą!! Polecam!

Pod tematem działu jest dopisek: Nie ma tutaj miejsca na reklamy...
A poza tym temat wątku to: wyjazd w ciemno - czy to możliwe?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe? - strona 49
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone