Ja na pierwszy raz się upieram na KRK
Byłęm wiem co pisze
Co do ogarnięcia trasy jednemu kierowcy...da radę ale:
Jechałem nad Balaton m-c wcześniej i byłem bardziej wykończony niż do HR zalezy od formy. przespania dnia wcześniej itp
greenrs napisał(a):pirzonek napisał(a):greenrs
a co byś polecił na pierwszy raz do Chorwacji?
południową? środkową?
To forum jest kopalnią wiedzy na ten temat... Jednak moim skromnym zdaniem ciekawsza jest Chorwacja południowa (Dalmacja), czyli na południe od Trogiru czy Splitu. Czym dalej, tym ciekawiej. I to chyba pod każdym względem (pogoda, cieplejsze morze, więcej ciekawych zabytków, bardziej egzotyczna przyroda...)
Balbin napisał(a):Czytałem na forum że apartamenty są wynajmowane w systemie sosbota - sobota. Czy przyjeżdżając w ciemno do Novaliji 2 września w piątek mozemy mieć kłopoty ze znalezieniem apartamentu z pobytem do następnego piątku?
Które apartamenty? Te które znalazłeś w internecie? A co z tymi na które nikt się nie załapał? Czy sądzisz, że ktoś kto nie znalazł chętnych w sobotę to w poniedziałek odmówi Ci wynajęcia? Poza tym znaczna większość nie ogłasza się w internecie lecz szuka chętnych na miejscu - przez miejscowe biura IT lub po prostu stojąc przy drodze. Wierz mi, że będą szczęśliwi gdy znajdą klienta i nie będą czekać do soboty.Balbin napisał(a):Czytałem na forum że apartamenty są wynajmowane w systemie sosbota - sobota. Czy przyjeżdżając w ciemno do Novaliji 2 września w piątek mozemy mieć kłopoty ze znalezieniem apartamentu z pobytem do następnego piątku?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje