jurow napisał(a):Proszę powiedz czy jadąc na początku września będzie lepiej z kwaterami i ilością ludzi na plaży
Powinno być lepiej. Sierpień był zawsze zatłoczony. W tym roku wyjątkowo.
Witold P. napisał(a):Maciety napisał(a):Podczas jednego ze spacerów w mojej miejscowości odwiedziłem dwa pola namiotowe. Jedno pole bardzo blisko morza, drugie jakieś 400 metrów. Na jednym i drugim po dwa namioty.... To odnośnie spania nad morzem, w samochodzie, czy w garażu .
A to, że nikt nie stoi z tabliczką nie oznacza, że nie ma wolnych miejsc. Ktoś, kto tu pisze, że nie ma chodził? Pytał ? No właśnie.
Temat jest o apartamentach i kwaterach. Nigdy na chodniku nie stali z informacją o wolnych miejscach na kampie.
edit. Na kamping w ciemno chyba bym pojechał, ale nie do apartamentu? Biegać po całym miasteczku kilka godzin w tym upale i łapać co się da byle tyklo się rozpakować?
Byłem, widziałem, dziękuję.
W ciemno: kamping tak
kwatera nie
Maciety napisał(a):Podczas jednego ze spacerów w mojej miejscowości odwiedziłem dwa pola namiotowe. Jedno pole bardzo blisko morza, drugie jakieś 400 metrów. Na jednym i drugim po dwa namioty.... To odnośnie spania nad morzem, w samochodzie, czy w garażu .
A to, że nikt nie stoi z tabliczką nie oznacza, że nie ma wolnych miejsc. Ktoś, kto tu pisze, że nie ma chodził? Pytał ? No właśnie.
Marcin7778 napisał(a):Dzisiaj, okolice Zadaru, 1,5h szukania i jest apartament dla 4 osób, 300 m od plaży, na wyposażeniu min zmywarka i ekspres, za 70 e noc na tydzień. Więc ci co piszą że nie ma, że jak jest to w garażu za 200 e albo koczowanie na plaży to pewnie nigdy na Chorwacji nie byli i piszą bzdury siedząc we Władysławowie albo w Mielnie.
arabus napisał(a):W zeszłym roku, w drugiej połowie sierpnia bez problemu znalazłem w Makarskiej apartament 3 pokojowy dla 5 dorosłych i dziecka i to przy morzu.
Sam nie wiem teraz co robić...
Myślałem, że ta cała "pandemia" wystraszy ludzi, a tu widzę, że jest wprost przeciwnie.
woka napisał(a):Użytkownik usunięty napisał(a):Woka, chlopie, juz sie normalne stesknilem.....
Co się dzieje ... użytkownik usunięty a pisze. Jakieś cuda. ?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje