Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.12.2010 20:00

pawelh napisał(a):
alessandro1977 napisał(a):pawelh - jedź do Hiszpanii to będzie jednego mniej w Cro...
Odwiedzałem ten piękny kraj dwa razy do roku A od trzech lat dzielę moje wakacje na wyjazd do Cro i jeszcze gdzieś z tąd ww opinia,która nie miała żadnej uszczypliwości w przeciwieństwie do Twojej.Pozdrawiam

Ja uszczypliwy ? No wiesz...uszczypliwy jest raczej Twój styl pisania...oczy bolą jak cholera...
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 30.12.2010 20:04

Proponuję zwrócić uwagę na temat wątku i dział w jakim się znajduje :idea:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 30.12.2010 20:16

alessandro1977 napisał(a):Dagmara to wręcz encyklopedia wiedzy o Cro...

Dzięki za info :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.12.2010 20:22

Wracając do tematu wątku - czy wyjazd w ciemno jest możliwy
odpowiedź brzmi - tak jest możliwy - koniec tematu wątek do zamknięcia. :D :D :D :D :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.12.2010 20:24

mkm napisał(a):
alessandro1977 napisał(a):Dagmara to wręcz encyklopedia wiedzy o Cro...

Dzięki za info :)

Przed każdym wyjazdem będę korzystał... :wink:
dagmara2003
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dagmara2003 » 01.01.2011 13:52

Ludzie wyluzujcie trochę, napisałam jedno zdanie. I nie rozumiem za bardzo o co Wam chodzi. Po co te złośliwości?
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 01.01.2011 16:11

Dagmaro , czy chcesz mieć w tym roku apartman za 35 - 40 e ... w szczycie sezonu oczywiście :?:
pawelh
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelh » 01.01.2011 17:34

dagmara2003 napisał(a):Ludzie wyluzujcie trochę, napisałam jedno zdanie. I nie rozumiem za bardzo o co Wam chodzi. Po co te złośliwości?
Tak,ale niektórzy odmienne zdanie innych forumowiczów traktują jak prezes Kaczyński traktuje ośmielających w pis myśleć inaczej :!:
Ostatnio edytowano 05.01.2011 19:43 przez pawelh, łącznie edytowano 1 raz
dagmara2003
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dagmara2003 » 01.01.2011 17:42

Dziękuję mkm, w tym roku mamy inne plany, chociaz kto wie może jeszcze się zmienią. I nie jeżdżę w szczycie sezonu, nie lubię tłoku. Cena o której pisałam powyżej 50E była we wrześniu, więc jednak chyba sporo. Ale mniejsza z tym, bez sensu się robi ta dyskusja. Szczęśliwego roku i wielu wspaniałych wojaży dla wszystkich!!!!!!!!!!
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 01.01.2011 17:42

pawelh napisał(a):
dagmara2003 napisał(a):Ludzie wyluzujcie trochę, napisałam jedno zdanie. I nie rozumiem za bardzo o co Wam chodzi. Po co te złośliwości?
Tak,ale niekturzy odmienne zdanie innych forumowiczów traktują jak prezes Kaczyński traktuje ośmielających w pis myśleć inaczej :!:

A kturzy? 8O

:wink:
pawelh
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelh » 01.01.2011 17:51

weldon napisał(a):
pawelh napisał(a):
Tak,ale niektórzy odmienne zdanie innych forumowiczów traktują jak prezes Kaczyński traktuje ośmielających w pis myśleć inaczej :!:

A kturzy? 8O Choćby alessandro1977

:wink:
Ostatnio edytowano 05.01.2011 19:45 przez pawelh, łącznie edytowano 2 razy
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 01.01.2011 18:00

pawelh napisał(a):Choćby alessandro1977

No, ja bym mu te łapki wykręcił ...
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 01.01.2011 20:34

dagmara2003 napisał(a):Dziękuję mkm, w tym roku mamy inne plany, chociaz kto wie może jeszcze się zmienią. I nie jeżdżę w szczycie sezonu, nie lubię tłoku. Cena o której pisałam powyżej 50E była we wrześniu, więc jednak chyba sporo. Ale mniejsza z tym, bez sensu się robi ta dyskusja. Szczęśliwego roku i wielu wspaniałych wojaży dla wszystkich!!!!!!!!!!

Szczyt nie koniecznie oznacza tłok ... Obyś tylko nie zdradziła Cro w tym roku :wink:
Pozdrav...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.01.2011 22:20

kturzy...przeszedł samego siebie... :lool:
lukas-k
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukas-k » 05.01.2011 15:55

Witam. Czy znacie jakiś fajny apartament bądź pokoje w jednym budynku dla 8 osób - 4 pary? Mamy zamiar jechać na początku lipca, jeżeli nic nie zarezerwujemy pewnego to w ciemno i tutaj pytanko: czy jest szansa aby na miejscu wyszukać pokoje/apartamenty aby wszyscy byli w 1 domu? Rejony Makarskiej i niekoniecznie wielkie miasta wypoczynkowe.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe? - strona 41
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone