wiktor06 napisał(a):Może jest 160, może 220. Z miarą nie chodzilem.Miałem na myśli odległość jaką mamy do pokonania, aby znaleźć się na plaży i nie chodziło mi o ilość metrów w linii prostej od apartmana do morza. Poza tym nie to było najistotniejszą informacją tego postu.
Artureez napisał(a):Witam 23.07 wybieram sie do rogoznicy czy orientujecie sie czy są wolne pokoje 2 osobowe ?. Wybieram sie na 12 noclegów jakich cen za dobę sie spodziewać ?
kaammyyk napisał(a):Czy ktoś z was był w Baśce na KRK chce tam jechać w przyszłym tygodniu w ciemno . Lokal dla 4 osób. Znajdę coś ?
kaammyyk napisał(a):Czy ktoś z was był w Baśce na KRK chce tam jechać w przyszłym tygodniu w ciemno . Lokal dla 4 osób. Znajdę coś ?
savic napisał(a):Czy może orientuje się ktoś jak jest z dostępnością na rivierze tak od Omisia w dół , planuję wyjazd jutro i od niedzieli na miejscu w dwie osoby , ale mam lekkie obawy
savic napisał(a):Czy może orientuje się ktoś jak jest z dostępnością na rivierze tak od Omisia w dół , planuję wyjazd jutro i od niedzieli na miejscu w dwie osoby , ale mam lekkie obawy
Ural napisał(a):savic napisał(a):Czy może orientuje się ktoś jak jest z dostępnością na rivierze tak od Omisia w dół , planuję wyjazd jutro i od niedzieli na miejscu w dwie osoby , ale mam lekkie obawy
Około 5 lipca widziałem jadąc magistralą adriatycką tabliczki z wolnym apartamentami. Jak teraz jest nie wiem.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje