malgoabroad napisał(a):Witam wszystkich!
Planujemy wyjazd samochodem do Chorwacji (pierwszy raz), trzy osoby dorosłe. Najprawdopodobniej Pakostane albo gdzieś w okolicy, żeby można było dojechać w jeden dzień.
Zastanawiamy się czy nie pojechać w ciemno, bez rezerwacji. Czy to zbyt ryzykowne, czy uda się dla trzech osób znaleźć coś w dobrej cenie?
Z góry dziękuję za wszystkie wskazówki!
hncl napisał(a):Jeżeli nie będzie to szczyt sezonu to bez obaw znajdziecie coś w dobrej cenie, blisko morza z widokiem na morze i góry itp.malgoabroad napisał(a):Witam wszystkich!
Planujemy wyjazd samochodem do Chorwacji (pierwszy raz), trzy osoby dorosłe. Najprawdopodobniej Pakostane albo gdzieś w okolicy, żeby można było dojechać w jeden dzień.
Janusz Bajcer napisał(a):hncl napisał(a):Jeżeli nie będzie to szczyt sezonu to bez obaw znajdziecie coś w dobrej cenie, blisko morza z widokiem na morze i góry itp.malgoabroad napisał(a):Witam wszystkich!
W Pakostane i w okolicy widoku na góry i morze nie będzie.
mentos2504 napisał(a):Ja od wielu lat zawsze jeździłem w ciemno, ale teraz jak ktoś mnie pyta czy warto to odpowiem , że w sezonie tzn. lipiec, sierpień lepiej mieć coś wcześniej zarezerwowanego...
Paweł Jokas napisał(a):Witam, w 2014 roku byłem ostatni raz w Chorwacji ze swoją partnerką w miejscowości Promajna, wtedy mieliśmy zarezerwowaną kwaterę i płaciliśmy 40 euro za dobę, w tym roku także zechcieliśmy wybrać się na wakacje do Chorwacji jednak jest nas już troje mamy prawie 4 letnie dziecko. Myślałem, żeby pojechać w ciemno na wyspę Krk czy jest to pomysł z szansą na udane wakacje? Chcemy jechać między 6 a 26 lipca na około 10 nocy. Ktoś ma podobne doświadczenia z takim wyjazdem w ciemno z dzieckiem? Dodam, że córcia uwielbia podróżować i nie marudzi nawet przy długich trasach.