Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marosmaro
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marosmaro » 12.08.2018 21:12

My śmigamy do CRO od 1999 roku (poza 2010 w którym nigdzie nie byliśmy bo mieliśmy remont i pieniążki poszły na ten cel) i nigdy nam się nie zdarzyło płacić za mieszkanie w kunach. Zawsze płaciliśmy w euro a przed tym w markach niemieckich. Teraz też bym się nie wypuscił w sezonie bez wcześniejszej rezerwacji.
piotrekbeti
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrekbeti » 13.08.2018 06:29

Po wyjeździe z promu w Supetar stał jeden naganiacz z kartką wczoraj. Po liczbie aut z obcymi rejestracjami i parkingami na full raczej ciężko obecnie o Apartman. Tłumy.
Alka84
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alka84 » 13.08.2018 06:34

Z tego co piszecie to jednak dobrze, ze w sobote jednak wrocilismy ze Słowacji do domu :)
oj kusiło na ślepo jechać choćby na Istrie tylko potem spać w aucie? tak nie bardzo ;)
Jaro_wlkp
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jaro_wlkp » 13.08.2018 09:30

Mimo waszych jakże pesymistycznych informacji na temat spontanu, ja we środe jadę do Baska Voda i tam bede szukać apartamentu i wątpie abym zmuszony został do spania w aucie. Ale o tym napiszę juz po przyjeździe , podziele sie wrażeniami z szukania lokum :D
victoo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) victoo » 13.08.2018 09:45

koniecznie napisz, bo patrząc np na booking to apartmani w ludzkich cenach niemalże brak w tym terminie w BV
aluszczak
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aluszczak » 13.08.2018 09:59

Wrocilismy z Braci dwa dni temu Bylismy w Povlji (baza), Postirze ,Supertarze i Puscicy osobiscie nie widzialam naganiaczy jak i kartek free.
atri
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) atri » 13.08.2018 10:27

o to będę miał konkurenta w szukaniu lokum w BV :) my będziemy środę rano - a ceny na booking faktycznie zaporowe,
Jaro_wlkp
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jaro_wlkp » 13.08.2018 11:50

No to kolego, jak będziesz szukać apartamentu dla siebie w Baśka Voda to poszukaj i dla nas , my jedziemy w trzy osoby; ja , żona i syn i szukamy dwóch pokoji, kuchni, łazienki, tarasu oczywiście klima i blisko wody . Gdybyś miał możliwość namierzyć taki obiekt i w dobrej cenie to my będziemy chętni. Może uda sie nam spotkać tam na miejscu i razem spedzić troszke czasu przy pifku i lodach :D
ckmichal
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ckmichal » 13.08.2018 12:17

Miałem jechac w tym roku w ciemno do Baśki ale w sobotę przysiadłem i przy pomocy portalu apartamentywchorwacji.pl napisałem około 20 maili i dostałem dwie odpowiedzi, że mają wolne apartamenty w terminie jaki mnie interesował czyli 16-24.08. Udalo mi się zarezerować na ul. Radica 200m od plaży za 60euro/ dzień.
maniek21
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniek21 » 13.08.2018 13:17

A jak z parkingiem w tamtym miejscu? Często widzę fajne oferty, ale nie ma nic o parkingu i zawsze obawiam się, że auto będzie stało gdzieś na ulicy albo co gorsza, że będę musiał prosić trzech sąsiadów o wyjechanie swoimi bym mógł ruszyć (widziałem takie).
keyworks
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) keyworks » 13.08.2018 17:34

Witam, dzisiaj o 9 wyladowalismy w Tucepi. Pierwotnie miała być Podgóra, ale żonie się wizualnie to miejsce nie podobało i wróciliśmy do Tucepi, jak rok temu.

Faktycznie mniej apartamentów wolnych, ale jakieś są. W Podgórze też widziałem osoby siedzące przed apartamentami, ale myślałem że będzie ich nieco więcej. W Tucepi udało nam się finalnie znaleźć fajne miejsce, apartament przystosowany dla 5 osób, my jesteśmy we 3 dorosłych. Klima, bardzo duży taras, kuchnia, 2 pokoje - 70 euro za 3 osoby.

Nie ukrywam mieliśmy dużo szczęścia, bo już mieliśmy kierować się w inną stronę, ale to była ostatnia deska ratunku. Jak się okazało był wolny apartament, właściciela pytałem o kolejne tygodnie - fully booked.

Reasumując, nie jest łatwo, ale coś się zawsze powinno znaleźć :)
przemek673
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) przemek673 » 14.08.2018 18:22

W Tucepi ciężko dziś było o coś rozsądnego. Dużo lepiej sytuacja w BV, tutaj był większy wybór. Najwięcej wolnych apartamentów od strony Breli, ale znalezienie apartamentu z tarasem, widokiem na morze i bliskością plaży raczej graniczy z cudem (jeśli ktoś na to liczy). Cenowo od 40-50 euro dla 2 osób, były także apartamenty 2+2.
Jaro_wlkp
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jaro_wlkp » 14.08.2018 22:21

Ja jutro startuję do Baśka Voda i jesli tam nie trafie nic konkretnego, jade do Makarskiej :)
atri
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) atri » 15.08.2018 12:17

hej, ho, na gorąco z baśki, dojazd warszawa - zylina - bratyslawa - wieden - graz - baśka 14h, byliśmy ok 10 rano, kwater sporo, obejrzeliśmy ok 10 apartamentów 2+2, standard różny ceny od 70 do 120 euro/doba. Jest z czego wybierać. My mamy na poddaszu za 100 euro, taniej jest gorszy standard, generalnie ceny w tym roku kosmos!
biokd
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) biokd » 15.08.2018 12:34

Cześć

Mamy rezerwację od piątku 17.08 do poniedziałku 27.08 w Novigradzie (Istria) apartman Amarea (można podejrzeć na Bookingu).
Może się stać tak, że nie pojedziemy, jesli do jutra nie będzie gotowy do odbioru dowód osobisty dla rocznej córki.
Jeśli ktos wyrazałby wtedy chęc to mogę odsprzedać pobyt (dam tylko wcześniej znać właścicielce że przyjedzie kto inny). Jesli ktoś jest wstępnie chętny to proszę o PM. Jutro już będe wiedział na 100%.

EDIT: Zle się wyraziłem - Nie odsprzedam bo to nie jest jeszcze zapłacone, ale już nie mogę odwołać rezerwacji na bookingu więc jedynie przepisanie danych na nową osobą, która zapłaci na miejscu.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe? - strona 391
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone