Justynka133 napisał(a):Znalazlam nocleg w Omisiu 105 m2 3 sypilanie 2 lazienki w starym miescie. Wlasciciel chce 140euro za dobe. Jedziemy w 4 osoby dorosle i 2 dzieci na 14 nocy. Do tego chce 40% zaliczki. Jak myslicie czy to drogo?
Justynka133 napisał(a):No tak faltycznie drozyzna i tak tez z mezem stwierdzilismy 100 e to bysmy dali. Jesli chodzi o Omis to juz tam bylismy i ppdobalo sie dlatego chcemy wrocic no i najwwzniejszym argumentem jest plaza dla dzieci i piach w morzu. Chyba zaryzykujemy i ppjedziemy w ciemno
KrzychuP napisał(a):Wiem, że prehistoria, ale chyba jednak nadal ludzie tak jeżdzą.
Ale nie odbiegajmy od tematu - czy ktoś znalazł w ciemno coś sensownego, tzn. radość była nie tylko z niskiej ceny i oczywiście z tego, że nie śpimy w aucie?
KrzychuP napisał(a):Wiem, że prehistoria, ale chyba jednak nadal ludzie tak jeżdzą.
Ale nie odbiegajmy od tematu - czy ktoś znalazł w ciemno coś sensownego, tzn. radość była nie tylko z niskiej ceny i oczywiście z tego, że nie śpimy w aucie?
KrzychuP napisał(a):Dziękuję Wam obojgu za odpowiedź.
Radku, Twój post jest bardzo optymistyczny. Z trójką dzieci, apartament 100m od plaży, zakładam, że zacząłeś szukać rano? A mieliście jakiś skrawek morza w widoku?
W ogóle chciałbym zaznaczyć, że moje rozterki dotyczą tylko tematu "w ciemno w sierpniu", bo wrzesień albo czerwiec/lipiec nie zastanawiałbym się w ogóle. Ale sierpień to wiadomo, szczyt popytu. A co sądzicie o takim wariancie - założenie trzydniowej bazy tymczasowej (przez internet) i misja rozpoznawcza na miejscu od rana w niedzielę. Tylko czy ktoś mi wynajmie na dopiero dwa dni do przodu, tzn. od wtorku
KrzychuP napisał(a): Ale sierpień to wiadomo, szczyt popytu. A co sądzicie o takim wariancie - założenie trzydniowej bazy tymczasowej (przez internet) i misja rozpoznawcza na miejscu od rana w niedzielę. Tylko czy ktoś mi wynajmie na dopiero dwa dni do przodu, tzn. od wtorku
KrzychuP napisał(a):
Ale sierpień to wiadomo, szczyt popytu. A co sądzicie o takim wariancie - założenie trzydniowej bazy tymczasowej (przez internet) i misja rozpoznawcza na miejscu od rana w niedzielę. Tylko czy ktoś mi wynajmie na dopiero dwa dni do przodu, tzn. od wtorku
anakin napisał(a):Pomysł niezły, z tym, że nie sądzę, że ktoś Ci wynajmie apartmana w szczycie na 3 dni ( i jeszcze od wtorku).
I to jeszcze w Makarskiej.
Fela napisał(a):Wg mnie szkoda czasu i nerwów na chodzenie i szukanie. Jedziesz tam odpocząć a przed te trzy dni możesz się nieźle zmachać i nie znaleźć tego co Ci odpowiada tylko co zostało.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje