Trajgul napisał(a):Mam takie pytanie, w stylu "żółtodziób pyta".
Czy macie doświadczenia, odnośnie zmiany apartamentu po tygodniu na inny? Czy będę miał problem ze znalezieniem na miejscu czegoś na 2-3 dni (początek lipca)? Czy Chorwacji też uznają zasadę min. 7 dni, tak jak to ma miejsce zazwyczaj nad polskim morzem...
greenrs napisał(a):W poprzednich latach było z roku na rok coraz trudniej. W ubiegłym roku nie byłem ale słyszałem, że była masakra. Odpuściłbym przede wszystkim te miejscowości, o których piszesz. To taka latarnia, która ściąga wszystkie ćmy... czyli tych, co coś tam o Chorwacji słyszeli ale nic konkretnego nie potrafią powiedzieć. Są setki innych miejscowości, równie pięknych, w których o wiele szybciej znajdziesz nocleg.
Popox napisał(a):Cześć.
Sporo przeczytałem w powyższym temacie ale nadal mam wątpliwości więc postanowiłem zapytać wprost .
wyjazd do południowej Chorwacji - dwa lata temu byliśmy w Baśce i bardzo nam się podobało, teraz celujemy w to samo miejsce lub bliskie okolice.
Chcemy wyjechać 23 czerwca (sobota) na 10 dni.
Jedziemy w 5 osób dorosłych i 4 dzieci.
Czy w tym rejonie w wybranym przez nas terminie będzie problem ze znalezieniem kwatery/kwater na miejscu?
Popox napisał(a):Dziękuję za szybką odpowiedź.
Pamiętam że dwa lata temu pojechaliśmy w ciemno i po kilkunastu godzinach jazdy byliśmy bardzo zmęczeni i trochę nas załamywało szukanie kwatery. z drugiej strony udało się znaleźć szybko odpowiednie miejsce i jeszcze trochę stargować z ceny więc mam dylemat...
Popox napisał(a):Pamiętam że dwa lata temu pojechaliśmy w ciemno...
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje