Bez problemu
napisał(a) Griswold » 11.09.2010 14:52
Piszę z Baśki Vody. Przyjechaliśmy tutaj o 05.09. Jest tu cała masa wolnych apartamentów- do wyboru do koloru ( również w pensjonatach przy samej plaży).
Jedyne co mogę dodatkowo potwierdzić to:
1.Nie przyjeżdżać wieczorem, a tym bardziej w weekend - Chorwaci są cwani i jeśli widzą,że jedyne o czym marzysz to prysznic, to o dobrej cenie zapomnij.
2.Objerzeć kilka apartamentów - są naprawde przepaście pomiędzy oferowanymi standardami. w tej samej cenie można dostać zatęchły pokoik z szafką kuchenną w piwnicy lub piękny apartament z widokiem na morze z pełną TV i internetem.
3.NIE WIERZCIE, JAK WAM MÓWIĄ: " To i tak tanio.Taniej Pan nie znajdzie,nie ma co szukać.Proszę brać, bo tu już jedni byli i mają wrócić, itp., itd." - pierwszy apartament jaki oglądałem był za 60E za 2 osoby i usłuszałem teksty, jak powyżej po czym wysłano mnie do "tańszej koleżanki", która za pokój bez okien z wyjściem na balkon poprzez klatkę schodową (balkon 1x1,5m) chciała 35E. Po obejrzeniu jeszcze 2 apartamentów znaleźliśmy piekny apartament z widokiem na morze, w 2 lini od brzegu za 30E/2 os , a do tego przemili właściciele.
Polecam: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Ostatnio edytowano 14.09.2010 19:25 przez
Griswold, łącznie edytowano 1 raz