napisał(a) Mikromir » 28.07.2017 10:36
cinekawp napisał(a):Mikromir napisał(a):cinekawp napisał(a):Witam dnia 02.09.2017r bede po raz pierwszy w chorwacji planuje pojechac do miejscowosci split czy w tym terminie na 7 nocy uda sie wynajac cos dla dwóch osób w cenie za jedna noc max 40euro. W sobote o miedzy 9:00 a 11:00 uda mi sie cos wynajac czy ktos bedzie stal gdzies w split z ofertami wynajmu.
A Ty w interesach jedziesz do przemysłowego miasta?
No chyba, że jakiś siedmiodniowy
event się tam szykuje, to rozumiem. W przeciwnym razie zerknij na jakąś większą miejscowość ciut bardziej na południe.
Moze makarska ?
Jeśli chcesz, żeby tętniło jeszcze jakieś życie towarzyskie we wrześniu to Makarska jak najbardziej ok. Ludzie jeszcze będą, czyli knajpy i kluby też. Jeśli szukasz raczej spokoju to nie. Na pewno jednak jest dużo lepszym pomysłem niż Split. Do Splitu sobie dojedziesz i pozwiedzasz.
makarska-kompendium-wiedzy-subiektywne-t19403.htmlW ciemno myślę, że znajdziesz studio w tej cenie. Niekoniecznie przy samej plaży. Negocjuj ceny i przejrzyj kilka ofert. Tam jest apartmanów od groma.
Dogadasz się po angielsku, niemiecku, polsko - chorwacku, na migi, na miny i pisemnie cyframi.