Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 26.07.2017 21:22

Janusz Bajcer napisał(a):
przemek7101 napisał(a):To jak polecicie coś fajnego od Rijeki do Zadaru? Coś magicznego? Wybieram 14.08 w tamte rejony.

Już ktoś pytał o zdefiniowanie "coś magicznego" :wink: :?:

:oczko_usmiech: A ponieważ dalej nie doczekałam się dokładniejszej definicji to powiem, że dla mnie magicznym miejscem jest Sv. Marko na Pagu. No, może jeszcze Beritnica. :lool:
marosmaro
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marosmaro » 26.07.2017 21:27

Mikromir napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):
przemek7101 napisał(a):To jak polecicie coś fajnego od Rijeki do Zadaru? Coś magicznego? Wybieram 14.08 w tamte rejony.

Już ktoś pytał o zdefiniowanie "coś magicznego" :wink: :?:

:oczko_usmiech: A ponieważ dalej nie doczekałam się dokładniejszej definicji to powiem, że dla mnie magicznym miejscem jest Sv. Marko na Pagu. No, może jeszcze Beritnica. :lool:

Właśnie dla tego i jeszcze wielu fajnych miejsc polecam koledze Przemkowi właśnie Pag.
gielek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) gielek » 27.07.2017 15:14

Witam. Planuje wyjazd w terminie 05.08-16.08 na Pelješac. To będzie mój drugi raz w Chorwacji, w 2013 bylem w Omiš w lipcu i z kwaterką nie było problemu. Jedziemy w dwie pary, planuje przyjazd na półwysep w sobotę około 8-9 godziny rano. Czy jest szansa znaleźć apartament na miejscu np. w miasteczku Orebić i jakich cen mogę się spodziewać? Wybredni nie jesteśmy i luksusów nie oczekujemy. Z góry dziekuję za odp.
cinekawp
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) cinekawp » 28.07.2017 08:22

Witam dnia 02.09.2017r bede po raz pierwszy w chorwacji planuje pojechac do miejscowosci split czy w tym terminie na 7 nocy uda sie wynajac cos dla dwóch osób w cenie za jedna noc max 40euro. W sobote o miedzy 9:00 a 11:00 uda mi sie cos wynajac czy ktos bedzie stal gdzies w split z ofertami wynajmu.
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 28.07.2017 08:24

cinekawp napisał(a):Witam dnia 02.09.2017r bede po raz pierwszy w chorwacji planuje pojechac do miejscowosci split czy w tym terminie na 7 nocy uda sie wynajac cos dla dwóch osób w cenie za jedna noc max 40euro. W sobote o miedzy 9:00 a 11:00 uda mi sie cos wynajac czy ktos bedzie stal gdzies w split z ofertami wynajmu.

A Ty w interesach jedziesz do przemysłowego miasta? :wink: No chyba, że jakiś siedmiodniowy event się tam szykuje, to rozumiem. W przeciwnym razie zerknij na jakąś większą miejscowość ciut bardziej na południe.
cinekawp
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) cinekawp » 28.07.2017 09:00

Mikromir napisał(a):
cinekawp napisał(a):Witam dnia 02.09.2017r bede po raz pierwszy w chorwacji planuje pojechac do miejscowosci split czy w tym terminie na 7 nocy uda sie wynajac cos dla dwóch osób w cenie za jedna noc max 40euro. W sobote o miedzy 9:00 a 11:00 uda mi sie cos wynajac czy ktos bedzie stal gdzies w split z ofertami wynajmu.

A Ty w interesach jedziesz do przemysłowego miasta? :wink: No chyba, że jakiś siedmiodniowy event się tam szykuje, to rozumiem. W przeciwnym razie zerknij na jakąś większą miejscowość ciut bardziej na południe.

Moze makarska ?
marosmaro
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marosmaro » 28.07.2017 09:07

Mikromir napisał(a):

Czemu akurat Split??? Jest sporo fajnych małych miejscówek blisko większych miast gdzie można fajnie wypocząć a na zwiedzanie można podjechać. Podejrzewam że w tym terminie to nie będzie problemów z wynajęciem jakiegoś lokum. Wystarczy przejść ulicą i popatrzyć na tabliczki przy domach co drugi będzie miał wolne pokoje.
karin74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) karin74 » 28.07.2017 09:09

cinekawp napisał(a):
Mikromir napisał(a):

Moze makarska ?

Może np. Baska Voda, Brela, Makarska, Tućepi, Podgora
cinekawp
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) cinekawp » 28.07.2017 09:11

Dzieki za pomoc wielkie.
juras73
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) juras73 » 28.07.2017 09:14

Jestem od środy w Stanie koło Omisia i wczoraj na wieczór widziałem pierwszą kartkę z wolnym apartamentem 2+2 . Pozdrawiam Jurek
marosmaro
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marosmaro » 28.07.2017 09:14

cinekawp napisał(a):Moze makarska ?

Jak Makarska to polecam Miejscowość Bratuś 3 km od miasta. Fajna miejscówka byłem dwa razy. Wszędzie blizko Można podjechać do Splitu łącząc to np z Trogirem, Sv. Jure, Jezioro Crveno, jezioro Modro. Nie daleko do BiH Blagaj, Mostar, Počitelj, jeziora Kravica. Ale to już za dużo jak na jeden tydzień wyjazdu. Sam oceń czy to nie lepszy pomysł.
hncl
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) hncl » 28.07.2017 09:16

Tak jak Koledzy wyżej napisali do Splitu nie opłaca się jechać na odpoczynek. O wiele lepiej do Makarskiej ale ja polecam Baska Voda ewentualnie Brela. My w Basce we wrześniu 2 lata temu płaciliśmy 50 E za wypasiony 4 osobowy apartament z dużym tarasem, widokiem na morze i góry, niedaleko plaży.
Ostatnio edytowano 28.07.2017 09:17 przez hncl, łącznie edytowano 1 raz
cinekawp
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) cinekawp » 28.07.2017 09:16

marosmaro napisał(a):
cinekawp napisał(a):Moze makarska ?

Jak Makarska to polecam Miejscowość Bratuś 3 km od miasta. Fajna miejscówka byłem dwa razy. Wszędzie blizko Można podjechać do Splitu łącząc to np z Trogirem, Sv. Jure, Jezioro Crveno, jezioro Modro. Nie daleko do BiH Blagaj, Mostar, Počitelj, jeziora Kravica. Ale to już za dużo jak na jeden tydzień wyjazdu. Sam oceń czy to nie lepszy pomysł.

No wlasnie potem sobie to przemysle
marosmaro
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marosmaro » 28.07.2017 09:23

cinekawp napisał(a):No wlasnie potem sobie to przemysle

Przemyśl Marcinie. Ja do niczego nie namawiam bo każdy ma jakiś cel i wie czego chce. To tylko propozycja i możesz pomyśleć że mnie to nie interesuje. Ja to napisałem jak by mi leżało ale tyle razy już byłem w Chorwacji że coś wiem na temat. Choć znam osoby które by nie zamieszkały tam gdzie ja. Podobają się in duże miasta. Każdy ma swój gust. Jakby co to pisz jeśli coś jeszcze będę mógł p[odpowiedzieć.
Pozdrawiam
cinekawp
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) cinekawp » 28.07.2017 09:26

Marosmaro dzieki a z jezykiem na wynajem ciezko sie dogadac
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe? - strona 369
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone