papse napisał(a):strazakdarek napisał(a):Wyjazd w ciemno 2+3. Pierwszy raz poza granicę kraju Zero doświadczenia! Dokumenty dziecka odebrane o 13 w czwartek, a w piątek o godzinie 8 rano byliśmy już w Vodice Przejechałem całość na raz (pomorze-czechy-austria-słowenia-chorwacja) Kwatera błyskawicznie, bo jak tylko wyszliśmy z auta (nad samą plażą).
Niegdy nie myslałem, że to powiem... nie wracam do kraju
Wszystkim, którzy mają obawy mogę szczerze powiedzieć pakujcie auto i w drogę !
Gratuluję, ale zdajesz sobie sprawę z tego, że miałeś więcej szczęścia niż rozumu?
I proszę nie namawiaj nowicjuszy jakim sam jesteś do spontanicznego wyjazdu w ciemno 1,5 tys km od domu na raz, dodatkowo podszytego huraoptymizmem.
Ja byłem raz w ciemno i znalazłem nocleg, ale był to mój trzeci wyjazd do Chorwacji, więc jako takie doświadczenie miałem.
Jednocześnie będąc już w apartamencie dotarło do mnie, że limit szczęścia na dany rok mam wyczerpany.
Cofnij się tak do połowy tego wątku i poczytaj o płaczu i zgrzytaniu zębów.
Udanych wakacji.
joan74 napisał(a):790 Euro za 7 nocy? Coś dużo
mistrz_adrian napisał(a):Witam, planuje przyjechać do Chorwacji w piątek (21.07) około 10-11. Będzie to mój czwarty wyjazd do Chorwacji w ciemno (wcześniej 2002, 2003, 2011r) jednak pierwszy na własną rękę, wcześniej wsiadałem i nic mnie nie interesowało. Będziemy szukać apartamentu 2+2, kierunek Promajna a jeśli nic nie znajdziemy to gdzieś indziej na Riwierze Makarskiej. Jak wygląda poszukiwanie apartamentów w piątek? Czy jest to dobry dzień czy raczej ciężko?
kolanko111 napisał(a):Czy ktoś pochwali się w jakiej cenie znalazł nocleg w ciemno.Sam wybieram się w trzy osoby 2+1 w ciemno w okolice Primosten,Rogiznjca i chciałbym się zoriętować na co się przygotować ,moim marzeniem jest 50-55€ za dobę
Rafer napisał(a):Od wczoraj jestem w Makarskiej. Zacząłem poszukiwania noclegu od Breli niestety nie było nic wolnego:( przeniosłem się do Baśki ale tam może 3 osoby z tabliczkami apartamenty słabe i bez szans na 10 dni tylko na 3-5 i to najlepiej dla 4 osób. Pojechaliśmy do Makarskiej też tylko kilka osób z karteczkami ale na szczęście szybko udało się poszukać bardzo ładny apartament dla dwóch osób z centralną kliną TV internetem balkonem z widokiem na góry za 47 Euro ale na trochę daleko na Splickiej na samym końcu przy centrum ale nam to nie przeszkadza. Sam apartament nowocześnie urządzony, bardzo czyściutki właścicielka szwedka bardzo miła poczęstowała mnie piwem żonę sokiem i ciasteczkami. Parking dla samochodu bardzo duży i wygodny nie to co w Baśce samochód wciśnięty na stromym podjeździe;). Tak więc z noclegami nie jest lekko w tym roku ale trochę wysiłku i można coś ładnego poszukać
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje