strazakdarek napisał(a):Wyjazd w ciemno 2+3. Pierwszy raz poza granicę kraju Zero doświadczenia! Dokumenty dziecka odebrane o 13 w czwartek, a w piątek o godzinie 8 rano byliśmy już w Vodice Przejechałem całość na raz (pomorze-czechy-austria-słowenia-chorwacja) Kwatera błyskawicznie, bo jak tylko wyszliśmy z auta (nad samą plażą).
Niegdy nie myslałem, że to powiem... nie wracam do kraju
Wszystkim, którzy mają obawy mogę szczerze powiedzieć pakujcie auto i w drogę !
GrandeCzewa napisał(a):Radzio nie jestem do tego najlepszą osobą Jeżdżę z dwójką małych dzieci więc wybieram spokojniejsze miejsca. Myślę, że w tym rejonie głównie w Makarskiej jest prawdziwe nocne życie. Będąc o normalnej godzinie w Makarskiej będziecie mieli wystarczająco dużo czasu by się rozejrzeć za czymś wolnym, jak się nie uda to szukasz to indziej W ubiegłym roku byłem w sierpniu w tym rejonie i były wolne kwatery w Makarskiej czy Tucepi ale to kwestia odległości od plaży, ceny, warunków i gustu.
Robert72 napisał(a):W sobotę pojechaliśmy po raz piąty do Cro. Tym razem miała być Brela lub Baśka Voda. PO dojechaniu na miejsc ok. 9.30 w niedzielę szukanie kwater. Pojechaliśmy na 3 auta:2+1,2+2 i 2. Na miejscu SZOK CENOWY . Za 2+1 75-90 euro, 2+2-90-120 euro i bez rewelacji. Po 2 godzinach decyzja o desancie do Tribunij (byliśmy tu już dwukrotnie)i po 1.5 godziny drogi byliśmy na miejscu. Sporo kwater w dobrej lokalizacji . My mamy 70 metrów od plaży pokój 25 metrów +kuchnia z zacienionym tarasem, klima wi-fi za 450 euro na 12 nocy. Brat i kumpel w podobnym dobrym standardzie. Z Chorwacji wyleczyłem się na razie na 5-7 lat.Za rok Albania lub coś podobnego. Powodzenia na wakacjach.
luki041 napisał(a):Szok!
Tak jak bylem zwolennikiem wyjazdu w ciemno tak nigdy wiecej!
Wyjazd niedziela godzina 13 z Leszna. Godzina 9 na miejscu. Docelowo zjazd na primosten. Kwatere znalezlismy przed chwila! (Ok 19.30!!) w Polijycy. Ceny? Masakra... Za bardzo niski standard 200euro za dzien. Wolne byly kwatery 4 i 2 miejscowe ale chyba z kilometr od plaży. W okolicach splitu uwaga wielki pożar. Jestesmy wymeczeni. Ostatni raz w ciemno.
bonovox75 napisał(a):luki041 napisał(a):Szok!
Tak jak bylem zwolennikiem wyjazdu w ciemno tak nigdy wiecej!
Wyjazd niedziela godzina 13 z Leszna. Godzina 9 na miejscu. Docelowo zjazd na primosten. Kwatere znalezlismy przed chwila! (Ok 19.30!!) w Polijycy. Ceny? Masakra... Za bardzo niski standard 200euro za dzien. Wolne byly kwatery 4 i 2 miejscowe ale chyba z kilometr od plaży. W okolicach splitu uwaga wielki pożar. Jestesmy wymeczeni. Ostatni raz w ciemno.
Zdecydowało to, że przyjechaliście w poniedziałek, a nie w niedzielę lub nawet sobotę rano... No i na dokładkę wyspę sobie upatrzyliście. A 200E to za ile miejsc Wam policzyli ?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje