Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
myhau
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) myhau » 09.07.2017 12:04

marek.pl3 napisał(a):Byliśmy na wyspie Krk w ciemno końcem sierpnia 2014r., tyle że w miejscowości Baśka, niestety z noclegiem problem i po jednej nocy (przymusowy i drogi nocleg) pojechaliśmy do środkowej Dalmacji. Miejscowość Baśka jest obstawiona przez agencję, nie ma raczej opcji znalezienia czegoś po prostu z ulicy. Natomiast nie wiem jak jest we Vrbniku. Co do Włochów i Niemców, to potwierdzam jest ich tam sporo.

O basce słyszałem, że ludzi masa, dlatego rozważam albo Vrbnik albo właśnie środkowa dalmacja. Ciśnienia na nic konkretnego nie mam byleby nie płacić jak za woły tylko z powodu Niemców z masą ojro ;)
grabus2
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) grabus2 » 11.07.2017 10:20

Witam
Planuje jechać z zona na poniedziałkowy ranek (17.07) na Istrię. Czy bez problemu znajdziemy nocleg? Ponieważ jest to mój pierwszy wyjazd na Chorwację i trochę się boje, ze nie znajdziemy noclegu. Jaka miejscowość polecacie?
Z góry dziękuje
roosi
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) roosi » 11.07.2017 11:59

Znajdziesz bez problemu. Od rana będą stać przy ulicach z tabliczkami Apartmani ;) wybierzesz to co Ci odpowiada

Rok temu byliśmy w tym samym terminie i "przebieraliśmy" w ofertach

W tym roku wybieramy się na Hvar lub Brać (19 lipca) , ktoś wie jak sytuacja tam wygląda? można smiało płynąć w ciemno ?

Pozdrawiam
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 11.07.2017 12:12

roosi napisał(a):Rok temu byliśmy w tym samym terminie i "przebieraliśmy" w ofertach

W jakich miejscowościach na Istrii "przebieraliście" w ofertach?
grabus2
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) grabus2 » 11.07.2017 13:00

roosi napisał(a):Znajdziesz bez problemu. Od rana będą stać przy ulicach z tabliczkami Apartmani ;) wybierzesz to co Ci odpowiada

Rok temu byliśmy w tym samym terminie i "przebieraliśmy" w ofertach

W tym roku wybieramy się na Hvar lub Brać (19 lipca) , ktoś wie jak sytuacja tam wygląda? można smiało płynąć w ciemno ?

Pozdrawiam

a gdzie dokładnie byłaś w tamtym roku, i jaka miejscowość na Istrii polecasz?
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 11.07.2017 16:53

Do osób które teraz pojechały w ciemno na Riwierę Makarską.
Są wolne miejsce dla 2+2 czy ciężko??? Potrzebny app od tego piątku...
doris_ka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) doris_ka » 11.07.2017 17:34

Dziś dojechaliśmy do CHorwacji. Naszym pierwszym miejscem szukania apartamentu była planowana Promajna. Ta jednak nie zachwyciła nas. Apartemantów jeszcze trochę jest jednak raczej daleko od plaży, nic nas nie zachwyciło, ceny za 3 osobowy pokój z WiFi, parkingiem i klimą wahały się od 60-70 euro (za naprawdę nic szczególnego).
W Baśce Voda lepiej z kwaterami (choć i tu sporo ludzi na plaży, ale plaże długie więc dla każdego coś się znajdzie). Drugi oglądany apartament wzięty od razu (spełniał wszytskie nasze wymagania). Cena 70 euro za 2+2. W części Baska Voda położonej wyżej sporo ogłoszeń o wolnych apartamentach ale cen nie znam bo tam nie pytaliśmy.
Ostatnio edytowano 12.07.2017 23:09 przez doris_ka, łącznie edytowano 1 raz
filip122 vel Darek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) filip122 vel Darek » 12.07.2017 10:16

I super pozdrawiam.
@rchi
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) @rchi » 12.07.2017 14:53

Piszcie proszę o cenie pokoi/apartamentów, którą płaciliście.

Rok 2016 - wyjazd w ciemno.
Primosten- Apartament 2+2, 7dni; 50EUR/doba (2x sypialnia, klimatyzacja, kuchnia, salon, 2x łazienka, taras, miejsce parkingowe, 300m od morza).

W tym roku wybieram się tylko z żoną, również w ciemno. Jak z cenami za pokoje w tym sezonie?
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 12.07.2017 14:55

@rchi napisał(a):Rok 2016 - wyjazd w ciemno.
Primosten- Apartament 2+2, 7dni; 50EUR/doba (2x sypialnia, klimatyzacja, kuchnia, salon, 2x łazienka, taras, miejsce parkingowe, 300m od morza).

Termin?
AdamKce
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamKce » 12.07.2017 22:29

Ja mam urlop od 15.08 wtorek ( święto )
z waszych wypowiedzi wynika ze najlepiej byc w niedziele rano ???

Jak pojadę w poniedziałek wieczorem i będę we wtorek rano to jest szansa coś znaleźć :D ?

Miejsce jest mi obojętne myslalem o Istri ale widze ze dużo Agencji tam jest... to moze gdzies koło Baśki Vody bym się wybrał Promajna czy coś.. 2 lata temu bylem w Tribunj u Daria.

Co polecacie ? Może ma ktoś namiar na fajną miejscowość, nie szukam wielu ludzi byle by byl jakis market dostępny by można było autem podjechać.

Szukam pokoju studia apartamentu na 2 osoby
śmigacz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) śmigacz » 12.07.2017 22:33

Nie zwracałem uwagi dokładnie gdzie stali ale riwierze Makarskiej stali co kawałek. Jechałem około 16 z Trogiru do Podacy Nawet moja małżonka stwierdziła że można jechać w ciemno.
@rchi
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) @rchi » 13.07.2017 07:21

Termin Primosten - ostatni tydzień lipca dojechałem na miejsce
marcand
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcand » 13.07.2017 08:53

Witam,
dla niepewnych i jadących pierwszy raz: zawsze jeździmy w ciemno bo jest możliwość na miejscu przekonania się jak wygląda apartament. Jeździmy zazwyczaj na Istrie: Medulin, Banjole i nigdy nie ma problemu ze znalezieniem kwatery. W tym roku nastawiamy sie na 70 Euro bo pewnie taniej nie będzie ale takie ceny są również na portalach. Pozdrawiam
AdamKce
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamKce » 13.07.2017 09:03

marcand napisał(a):Witam,
dla niepewnych i jadących pierwszy raz: zawsze jeździmy w ciemno bo jest możliwość na miejscu przekonania się jak wygląda apartament. Jeździmy zazwyczaj na Istrie: Medulin, Banjole i nigdy nie ma problemu ze znalezieniem kwatery. W tym roku nastawiamy sie na 70 Euro bo pewnie taniej nie będzie ale takie ceny są również na portalach. Pozdrawiam

70e za 2 os?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe? - strona 362
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone