radzio327 napisał(a):stavros2002 napisał(a):radzio327 napisał(a):Wybieram sie z dziewczyna i jej siostra początkiem sierpnia do Makarskiej te rejony czy idzie znaleźć apartament 3 osobowy z 2 osobnymi pokojami? I jak cenowo to w tym roku będzie wyglądać ?
Z 2 sypialniami to raczej dla 4 osób, oczywiście mogą być 3, 2 czy nawet solo, ale zapłacisz za 4 osobowy.
Makarska na początku sieprnia to tłum i masakra cenowa. Coś może znajdziesz, ale drogo i raczej daleki od morza.
Chodzi mi o to żeby łóżka nie były w jednym pomieszczeniu może to być jedna sypialnia i np wersalka w salonie z kuchnią, byle nie w jednym pokoju bo nie wyobrażam sobie spać z dziewczyną i jej siostra w pokoju zero prywatności
źle mnie zrozumiałeś, 3-osobowy apartament z 2 sypialniami to raczej rzadkość, zwykle takie są przeznaczone dla 4-5 osób, ale możesz i taki wynająć, tylko, że zapłacisz za apartament, nie za liczbę osób
jeśli jedziesz w 3 osoby, to celuj w kwatery z jedną sypialnią i salonem/aneksem z miejscem do spania, tam wsadzicie siostrę, chociaż ja tam bym brał miejcówkę z jednym duuuuużym łóżkiem