rower26 napisał(a):Witajcie Cromaniacy!
Po raz pierwszy wybieram się do Chorwacji (być może dalej, Czarnogóra). Urlop mam zaplanowany od 5.08. Planuję całe dwa tygodnie poświęcić na objazdówkę. Czy apartamenty w ciemno łatwiej znaleźć na krótszy okres, powiedzmy 2 dni czy na dłuższy powiedzmy 7 dni? Oczywiście zdaję sobie sprawę że termin to mega wysoki sezon więc jeśli nie będzie apartamentów to namiot w bagażniku. Czy na kempingach może być problem ze znalezieniem miejsca?
Nic mnie nie pcha w konkretny rejon wybrzeża, tam gdzie mi się spodoba chciałbym się zatrzymać na 2-3 dni. Jak nie apartamenty to kemping.
radzio327 napisał(a):Wybieram sie z dziewczyna i jej siostra początkiem sierpnia do Makarskiej te rejony czy idzie znaleźć apartament 3 osobowy z 2 osobnymi pokojami? I jak cenowo to w tym roku będzie wyglądać ?
stavros2002 napisał(a):radzio327 napisał(a):Wybieram sie z dziewczyna i jej siostra początkiem sierpnia do Makarskiej te rejony czy idzie znaleźć apartament 3 osobowy z 2 osobnymi pokojami? I jak cenowo to w tym roku będzie wyglądać ?
Z 2 sypialniami to raczej dla 4 osób, oczywiście mogą być 3, 2 czy nawet solo, ale zapłacisz za 4 osobowy.
Makarska na początku sieprnia to tłum i masakra cenowa. Coś może znajdziesz, ale drogo i raczej daleki od morza.
radzio327 napisał(a):stavros2002 napisał(a):radzio327 napisał(a):Wybieram sie z dziewczyna i jej siostra początkiem sierpnia do Makarskiej te rejony czy idzie znaleźć apartament 3 osobowy z 2 osobnymi pokojami? I jak cenowo to w tym roku będzie wyglądać ?
Z 2 sypialniami to raczej dla 4 osób, oczywiście mogą być 3, 2 czy nawet solo, ale zapłacisz za 4 osobowy.
Makarska na początku sieprnia to tłum i masakra cenowa. Coś może znajdziesz, ale drogo i raczej daleki od morza.
Chodzi mi o to żeby łóżka nie były w jednym pomieszczeniu może to być jedna sypialnia i np wersalka w salonie z kuchnią, byle nie w jednym pokoju bo nie wyobrażam sobie spać z dziewczyną i jej siostra w pokoju zero prywatności
mlodybalut napisał(a):Witam jestem właśnie czwarty raz w Chorwacji oraz raz w Czarnogórze, zawsze jeżdzew ciemno i nigdy nie mam problemu ze znalezieniem kwatery na 14nocy. Ceny też zawsze są niższe niż z rezerwacją. Dla przykładu w miejscowości Nin Pani chciała za cztery osoby 50 euro po krótkim takgowaniu zapłaciłem 35euro za noc, teraz jestem w miejscowości Klek pod granicą z Bośnia i Hercegowiną,Pani chciała za cztery osoby 70euro po negocjacji płace 600 euro za 14 nocy czyli około 43euro. Za dwa pokoje kuchnie,łazienkę i taras Klima i wifi ,ręczniki wszystko jest. Więc jeśli ktoś mówi że w ciemno zapłaci więcej to nigdy nie jechał w ciemno. A dodam że do plaży mam minutę drogi. Pozdrawiam
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje