Kamylovsky napisał(a):Hej, wybieramy się na Chorwację ....
Kamylovsky napisał(a):Hej, wybieramy się na Chorwację, w 5 osób, jeszcze nie wiemy gdzie, możliwe że będzie to wyjazd bez ówczesnej rezerwacji, planujemy jechać najwcześniej w nocy z 29.06 (czwartek) i rano 30.06 (piątek), a najpóźniej wyjechać w piątek rano i dojechać gdzieś w okolice Splitu, Makarskiej, lecz nie stricte do tych miejscowości, lecz jakiś mniejszych.
Moje pytanie jest takie, czy można spokojnie coś znaleźć na miejscu?
bonovox75 napisał(a):Kamylovsky napisał(a):Hej, wybieramy się na Chorwację, w 5 osób, jeszcze nie wiemy gdzie, możliwe że będzie to wyjazd bez ówczesnej rezerwacji, planujemy jechać najwcześniej w nocy z 29.06 (czwartek) i rano 30.06 (piątek), a najpóźniej wyjechać w piątek rano i dojechać gdzieś w okolice Splitu, Makarskiej, lecz nie stricte do tych miejscowości, lecz jakiś mniejszych.
W tym okresie bez żadnego problemu
Ja byłem 2 razy w ciemno w sierpniu (od 15.08) z 1 dzieckiem, a ostatnio z 3 dzieci (najmłodsze miało wówczas 9 miesięcy) w okolicach Makarskiej tj. raz w Tucepi oraz raz w Baska Voda. Bez problemu znajdowaliśmy nocleg w drugiej linii od brzegu.
greenrs napisał(a):bonovox75 napisał(a):Kamylovsky napisał(a):Hej, wybieramy się na Chorwację, w 5 osób, jeszcze nie wiemy gdzie, możliwe że będzie to wyjazd bez ówczesnej rezerwacji, planujemy jechać najwcześniej w nocy z 29.06 (czwartek) i rano 30.06 (piątek), a najpóźniej wyjechać w piątek rano i dojechać gdzieś w okolice Splitu, Makarskiej, lecz nie stricte do tych miejscowości, lecz jakiś mniejszych.
W tym okresie bez żadnego problemu
Ja byłem 2 razy w ciemno w sierpniu (od 15.08) z 1 dzieckiem, a ostatnio z 3 dzieci (najmłodsze miało wówczas 9 miesięcy) w okolicach Makarskiej tj. raz w Tucepi oraz raz w Baska Voda. Bez problemu znajdowaliśmy nocleg w drugiej linii od brzegu.
Jeśli tak było w poprzednich latach, nie znaczy, że podobnie będzie w tym roku. Sytuacja radykalnie się zmieniła.
volka napisał(a):Co myslicie o wyjezdzie w ciemno rodzina 2 osoby dorosle + 3 dzieci w wieku 5,5 i 1.5 roku. Wyjazd do Rabacu w terminie 6-14 lipca. Duze ryzyko? Za apartament planujemy zapłacić do 2 tys.za 8 dób.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje