maniust napisał(a):Vodice Srima pierwsza linia brzegowa , 3 m doJadrana , 55 E z dwoma sypialniami, znaleźliśmy w 4 min.
Dobra może trochę przesadzilem , apartament , uliczka , Jadran , niech będzie 6 m.
maniust napisał(a):maniust napisał(a):Vodice Srima pierwsza linia brzegowa , 3 m doJadrana , 55 E z dwoma sypialniami, znaleźliśmy w 4 min.
Dobra może trochę przesadzilem , apartament , uliczka , Jadran , niech będzie 6 m.
maniust napisał(a):Romek , ja nie kupowałem rakiji , jak byś czytał wszystkie posty , to byś wiedział , że da się drzewo do lasu wieść.
Romek proszę Cię .....romuald22 napisał(a):maniust napisał(a):Romek , ja nie kupowałem rakiji , jak byś czytał wszystkie posty , to byś wiedział , że da się drzewo do lasu wieść.
Nie jestem w stanie przeczytać wszystkich postów.
Ale przemknęło mi gdzieś, że polskie piwo do Chorwacji wozisz. Tatrę.
Podziwiam.
W życiu by mi to do głowy nie przyszło...
Już to dawno uczyniłem, chciałem się tylko podzielić z Wami , że taka sytuacja miała miejsce. Wystarczyło jej oddać pilota od klimy i niby byłoby OK ale zadecydowaliśmy inaczej.maniust napisał(a):Trochę głupia sytuacja , ale od jutra ma być skwar , więc Janusz olej to to i ciesz się wakacjami .
maniust napisał(a):maniust napisał(a):Vodice Srima pierwsza linia brzegowa , 3 m doJadrana , 55 E z dwoma sypialniami, znaleźliśmy w 4 min.
maniust napisał(a):Romek proszę Cię .....romuald22 napisał(a):maniust napisał(a):Romek , ja nie kupowałem rakiji , jak byś czytał wszystkie posty , to byś wiedział , że da się drzewo do lasu wieść.
Nie jestem w stanie przeczytać wszystkich postów.
Ale przemknęło mi gdzieś, że polskie piwo do Chorwacji wozisz. Tatrę.
Podziwiam.
W życiu by mi to do głowy nie przyszło...
Na tablecie pisze , to nie wygodne trochę szukanie i cytowanie.
A Ty warsiawski bo pewnie mieszkasz na Woly.Ural napisał(a): Ty Maniuś to taki w ząbek czesany "Cwaniak Gdański" jesteś
A nas spotkała dziś dość dziwna sytuacja
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje