napisał(a) sklawin86 » 17.08.2016 08:57
W tym roku pierwszy raz zarezerwowałem apartament, ponieważ jechaliśmy grupą 13 osobową. W lutym przelałem zaliczkę (440 euro). Docelowym miejscem miał być Omiś, a konkretnie villa Acapulco. Podczas drogi do Cro kolejny raz nawiązaliśmy kontakt telefoniczny z niejakim Charlie który ma biuro turystyczne na starym mieście w Omisiu. Chodziło o ostateczny sposób odbioru kluczy. Jak się okazało, Charlie zrobił zdziwioną minę, że przyjeżdżamy dziś bo oni mają wolne dopiero za dwa dni. Po dłuższej rozmowie okazało się, że rosjanie którzy tam obecnie mieszkają, dodatkowo dopłacili za 2-3 dni gospodarzowi i nie ma dla nas miejsca. Po przyjeździe na miejsce odebraliśmy zaliczkę i rozjechaliśmy się po Omisiu, po 40 minutach mieliśmy do wyboru 4 opcje dla całej naszej grupy z czego wybraliśmy tą w Nemirze za 1000 euro na 4 rodziny. Przyjechaliśmy 13.08 a więc nadal wysoki sezon.
Reasumując zarezerwowałem apartament po raz pierwszy i ostatni. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM VILLI ACAPULCO W OMISIU NA ULICY SLAVNIJ.
Proszę o nie usuwanie tego posta ku przestrodze innych forumowiczów.