krgsone napisał(a):Witam, w piątek 12.08 wyruszam w moją pierwszą podróż do Chorwacji, dokładniej na Riwierę Makarską. Chciałbym zapytać czy mogę liczyć na znalezienie jakiegoś fajnego miejsca w normalnej cenie jadąc tam w ciemno w tym okresie? Pytam ponieważ nie mam żadnego doświadczenia do takiego typu akcji a ofert online jest już naprawdę mało i nie są interesujące ;-(
Doloresss napisał(a):Ja jestem obecnie w Podgora i jest dużo wolnych apartamentów. Jechałem dzisiaj do Makarskiej i w Tucepi jest też dużo wolnych miejsc i naganiaczy przy wjeździe do miast. Ceny apartamentu z kuchnią klima 2+2 przy samej plaży około 80euro. Ja znalazłem w dalej 200m od plaży za 50 euro 2 pokoje kuchnia klima i widok na morze.
bozydor1 napisał(a):Kochani, planujemy wyjazd 20 sierpnia w ciemno na wyspę KRK na 8 dni, prawdopopodobnie do Baśki, cztery osoby dorosłe+trójka dzieci (2x1,5 roku i 9 lat). Trochę się obawiam czy znajdziemy jakieś lokum. To będzie nasz pierwszy wypad do Chorwacji, odradźcie lub doradźcie proszę
maniust napisał(a):krgsone napisał(a):Witam, w piątek 12.08 wyruszam w moją pierwszą podróż do Chorwacji, dokładniej na Riwierę Makarską. Chciałbym zapytać czy mogę liczyć na znalezienie jakiegoś fajnego miejsca w normalnej cenie jadąc tam w ciemno w tym okresie? Pytam ponieważ nie mam żadnego doświadczenia do takiego typu akcji a ofert online jest już naprawdę mało i nie są interesujące ;-(
Post z 7 sierpnia.Doloresss napisał(a):Ja jestem obecnie w Podgora i jest dużo wolnych apartamentów. Jechałem dzisiaj do Makarskiej i w Tucepi jest też dużo wolnych miejsc i naganiaczy przy wjeździe do miast. Ceny apartamentu z kuchnią klima 2+2 przy samej plaży około 80euro. Ja znalazłem w dalej 200m od plaży za 50 euro 2 pokoje kuchnia klima i widok na morze.
Moja rada , to bądź w sobotę jak najwcześniej rano.
sławek78 napisał(a):maniust napisał(a):krgsone napisał(a):Witam, w piątek 12.08 wyruszam w moją pierwszą podróż do Chorwacji, dokładniej na Riwierę Makarską. Chciałbym zapytać czy mogę liczyć na znalezienie jakiegoś fajnego miejsca w normalnej cenie jadąc tam w ciemno w tym okresie? Pytam ponieważ nie mam żadnego doświadczenia do takiego typu akcji a ofert online jest już naprawdę mało i nie są interesujące ;-(
Post z 7 sierpnia.Doloresss napisał(a):Ja jestem obecnie w Podgora i jest dużo wolnych apartamentów. Jechałem dzisiaj do Makarskiej i w Tucepi jest też dużo wolnych miejsc i naganiaczy przy wjeździe do miast. Ceny apartamentu z kuchnią klima 2+2 przy samej plaży około 80euro. Ja znalazłem w dalej 200m od plaży za 50 euro 2 pokoje kuchnia klima i widok na morze.
Moja rada , to bądź w sobotę jak najwcześniej rano.
Już byłem zdecydowany że będziemy w niedzielę rano na miejscu a tu rada żeby w sobotę
Ale mam mętlik w głowie
ale jak ktoś jedzie bez przerwy 16 lub wiecej godzin i nie moze nic złapać to go krew zalewainterjac napisał(a):Wiec tylko szukać się nie poddawać
dzebrys napisał(a):witam,
dzisiaj wylądowaliśmy o 14 w okolicach Stomarica, później Brela, Pisak i ostatecznie Marusici. szukałem apartamentu dla 4+1 na 2 tygodnie. jest ciężko, Stomarica nic, Brela 2 ale jeden od srody drugi wysoko chyba przy samej Jadrance. w Pisak na jeden dzień + później zmiana pokoju na 4 dni. w pierwszej części Marusici przy wjeździe od strony Pisak tez nic. dopiero jak wracałem zrezygnowany około 18 do gospodarzy, którzy pozwolili zaparkować samochód przy ich domu okazało się, że nie przyjechali im z rezerwacji i maja dokładnie to czego szukałem, uff. ale tego zejścia do plaży to pewnie nasze nogi nie zapomną przez cały następny rok...
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje