Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Robert72
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Robert72 » 08.08.2016 17:40

Z tymi kwaterami nie jest tak źle . Wczoraj wieczorem dzwoniłem do sąsiadów którzy w Vodice-Bristak mają dwa apartamenty a w trzecim mieszkają. Sąsiadka twierdzi , że jest sporo wolnych w dobrych cenach i lokalizacji. Ja startuje w piątek do Tribunij też w ciemno po raz czwarty w ciągu ostatnich 6-ciu latach i pewnie nie będę miał problemu.
krgsone
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) krgsone » 08.08.2016 19:27

Witam, w piątek 12.08 wyruszam w moją pierwszą podróż do Chorwacji, dokładniej na Riwierę Makarską. Chciałbym zapytać czy mogę liczyć na znalezienie jakiegoś fajnego miejsca w normalnej cenie jadąc tam w ciemno w tym okresie? Pytam ponieważ nie mam żadnego doświadczenia do takiego typu akcji a ofert online jest już naprawdę mało i nie są interesujące ;-(
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 08.08.2016 19:33

krgsone napisał(a):Witam, w piątek 12.08 wyruszam w moją pierwszą podróż do Chorwacji, dokładniej na Riwierę Makarską. Chciałbym zapytać czy mogę liczyć na znalezienie jakiegoś fajnego miejsca w normalnej cenie jadąc tam w ciemno w tym okresie? Pytam ponieważ nie mam żadnego doświadczenia do takiego typu akcji a ofert online jest już naprawdę mało i nie są interesujące ;-(

Post z 7 sierpnia.

Doloresss napisał(a):Ja jestem obecnie w Podgora i jest dużo wolnych apartamentów. Jechałem dzisiaj do Makarskiej i w Tucepi jest też dużo wolnych miejsc i naganiaczy przy wjeździe do miast. Ceny apartamentu z kuchnią klima 2+2 przy samej plaży około 80euro. Ja znalazłem w dalej 200m od plaży za 50 euro 2 pokoje kuchnia klima i widok na morze.

Moja rada , to bądź w sobotę jak najwcześniej rano.
słoma79
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) słoma79 » 08.08.2016 19:49

Wczoraj jechałem Jadranką z Živogošće do Trogiru. Praktycznie w każdej miejscowości można było spotkać "wolne apartamenty" :D
dzebrys
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dzebrys » 08.08.2016 22:32

witam,

dzisiaj wylądowaliśmy o 14 w okolicach Stomarica, później Brela, Pisak i ostatecznie Marusici. szukałem apartamentu dla 4+1 na 2 tygodnie. jest ciężko, Stomarica nic, Brela 2 ale jeden od srody drugi wysoko chyba przy samej Jadrance. w Pisak na jeden dzień + później zmiana pokoju na 4 dni. w pierwszej części Marusici przy wjeździe od strony Pisak tez nic. dopiero jak wracałem zrezygnowany około 18 do gospodarzy, którzy pozwolili zaparkować samochód przy ich domu okazało się, że nie przyjechali im z rezerwacji i maja dokładnie to czego szukałem, uff. ale tego zejścia do plaży to pewnie nasze nogi nie zapomną przez cały następny rok... :D
bozydor1
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bozydor1 » 08.08.2016 22:59

Kochani, planujemy wyjazd 20 sierpnia w ciemno na wyspę KRK na 8 dni, prawdopopodobnie do Baśki, cztery osoby dorosłe+trójka dzieci (2x1,5 roku i 9 lat). Trochę się obawiam czy znajdziemy jakieś lokum. To będzie nasz pierwszy wypad do Chorwacji, odradźcie lub doradźcie proszę
fabio007
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) fabio007 » 09.08.2016 07:39

bozydor1 napisał(a):Kochani, planujemy wyjazd 20 sierpnia w ciemno na wyspę KRK na 8 dni, prawdopopodobnie do Baśki, cztery osoby dorosłe+trójka dzieci (2x1,5 roku i 9 lat). Trochę się obawiam czy znajdziemy jakieś lokum. To będzie nasz pierwszy wypad do Chorwacji, odradźcie lub doradźcie proszę

Nie ma co ukrywać, że dla siedmiu osób nie będzie łatwo znaleźć nocleg w ciemno, a tym bardziej w Baśce. Jeśli czytałaś poprzednie wpisy to na pewno zauważyłaś, że Baśka oblegana w tym roku. Próbować zawsze można, ale może w jakiejś mniejszej miejscowości będzie Wam łatwiej namierzyć jakieś lokum.
sławek78
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) sławek78 » 09.08.2016 13:26

maniust napisał(a):
krgsone napisał(a):Witam, w piątek 12.08 wyruszam w moją pierwszą podróż do Chorwacji, dokładniej na Riwierę Makarską. Chciałbym zapytać czy mogę liczyć na znalezienie jakiegoś fajnego miejsca w normalnej cenie jadąc tam w ciemno w tym okresie? Pytam ponieważ nie mam żadnego doświadczenia do takiego typu akcji a ofert online jest już naprawdę mało i nie są interesujące ;-(

Post z 7 sierpnia.

Doloresss napisał(a):Ja jestem obecnie w Podgora i jest dużo wolnych apartamentów. Jechałem dzisiaj do Makarskiej i w Tucepi jest też dużo wolnych miejsc i naganiaczy przy wjeździe do miast. Ceny apartamentu z kuchnią klima 2+2 przy samej plaży około 80euro. Ja znalazłem w dalej 200m od plaży za 50 euro 2 pokoje kuchnia klima i widok na morze.

Już byłem zdecydowany że będziemy w niedzielę rano na miejscu a tu rada żeby w sobotę
Ale mam mętlik w głowie :roll:
fabio007
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) fabio007 » 09.08.2016 13:38

sławek78 napisał(a):
maniust napisał(a):

Post z 7 sierpnia.

Już byłem zdecydowany że będziemy w niedzielę rano na miejscu a tu rada żeby w sobotę
Ale mam mętlik w głowie :roll:

W soboty jest chyba największa rotacja miejsc noclegowych, stąd chyba ta rada, żeby być w sobotę :)
nolimits
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) nolimits » 09.08.2016 14:33

Ja przejechałem w niedziele rano do Omisia i byli naganiacze z kartkami a w poniedzialek i dzis we wtorek już ich nie widzialem. Myślę więc że to dobry pomysł aby przyjechać tu w sobotę lub niedzielę
rosa.arkadiusz
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rosa.arkadiusz » 09.08.2016 16:25

jesli macie pakiet internetu w roamingu zawsze mozna zarzec na bookinga jak sie nic nie znajdzie, my 2 lata temu mielismy farta w Makarskiej i dla 10 osob w (jednym budynku) znalezliśmy kwatery po 10 minutach ale to był po prostu fart, w tym roku zaklepałem sobie wcześniej na bookingu po 15 EU od osoby
Captor
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Captor » 09.08.2016 16:31

A bez roamingu można zajść na kawę do konoby i skorzystać z wifi.
interjac
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) interjac » 09.08.2016 16:36

Ja co roku wpadam w poniedziałek i szukam nie dłużej niż 2 godziny ale...jeżdżę Omiś lub Duce i zawsze znajdę tylko nie u kartoniarzy, trzeba samemu najlepiej 8 rano pukać od budynku do budynku, i wybierać teraz znalazłem w duce zaraz przy hotelu Damianii blisko plazy za 50E dla 4 osób, 2 pokoje, wifi, bardzo czyszto, super widok, taras. Wiec tylko szukać się nie poddawać
rosa.arkadiusz
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rosa.arkadiusz » 09.08.2016 17:04

interjac napisał(a):Wiec tylko szukać się nie poddawać
ale jak ktoś jedzie bez przerwy 16 lub wiecej godzin i nie moze nic złapać to go krew zalewa :) :) :)
Jacek 206
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek 206 » 09.08.2016 18:53

dzebrys napisał(a):witam,

dzisiaj wylądowaliśmy o 14 w okolicach Stomarica, później Brela, Pisak i ostatecznie Marusici. szukałem apartamentu dla 4+1 na 2 tygodnie. jest ciężko, Stomarica nic, Brela 2 ale jeden od srody drugi wysoko chyba przy samej Jadrance. w Pisak na jeden dzień + później zmiana pokoju na 4 dni. w pierwszej części Marusici przy wjeździe od strony Pisak tez nic. dopiero jak wracałem zrezygnowany około 18 do gospodarzy, którzy pozwolili zaparkować samochód przy ich domu okazało się, że nie przyjechali im z rezerwacji i maja dokładnie to czego szukałem, uff. ale tego zejścia do plaży to pewnie nasze nogi nie zapomną przez cały następny rok... :D

A gdzie jesteście tzn. u kogo :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe? - strona 344
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone