ramzi napisał(a):My przyjechaliśmy w ciemno w Sobotę do Miejscowości Ljubac, Region Razanac niedaleko Nin. REWELACJA !!!
Piętro domku 3 sypialnie salon z kuchnia 10 m od morza, klimatyzacja, 3 balkony, taras murowany grill, 9 osób ( 6 dorosłych 3 dzieci ) 90 Euro. Czyściutko, zadbane miejsce, widać ze odświeżone niedawno.
Byliśmy w Sobotę rano było jeszcze trochę wolnych miejsc ale z godziny na godzinę znikały, w niedzielę na wieczór zero wolnych miejsc, znajomi przyjechali w Niedzielę po południu i był duży problem.
Teraz info za 100 punktów PLAŻA PIASZCZYSTA NIEMALŻE TAKA JAK W POLSCE.
Woda do pasa jeszcze daleko od brzegu, łagodne zejście idealne dla dzieci i pewnie do snurkowania sprawdzę i napiszę później.
Nasz dom jest przy samym morzu - zejście schodkami skałki i woda ale jest płytko jak przy plaży.
Mieścina jest nieduża i odwiedzana raczej przez tubylców, nie ma tłoku ścisku i etc.
Do Zadaru 17 km idealne miejsce do wypadu na wyspy ( my jedziemy na Dugi Otok) i wycieczki nad Plitwickie.
Pedros29 napisał(a):My byliśmy tam:Apartmani Jelka
Chorwacja, Dalmacja Południowa
20250 Orebić, Peljesac
Bana Josipa Jelačića 77
Za krótko jestem na forum nie mogę dodać linku.
domanpav napisał(a):Witam czy ktoś się orientuje jak wygląda sytuacja z apartamentami w miejscowości Ljubać. Planuję jechać z 2 dzieci i być tam 8 sierpnia rano (poniedziałek). Czy będzie jakiś wybór kwater. Może ktoś ma jakieś fajne namiary, pozdrawiam
husband napisał(a):Z mojego podwórka...
Przyjazd do Baśka na wyspie Krk rano dwa dni temu ... Pierwszy raz w ciemno ...
Po 15 minutach szukania miałem już dwie kwatery wolne ... wybrałem tą z widokiem na morze
Pełne zadowolenie ...
domanpav napisał(a):husband napisał(a):Z mojego podwórka...
Przyjazd do Baśka na wyspie Krk rano dwa dni temu ... Pierwszy raz w ciemno ...
Po 15 minutach szukania miałem już dwie kwatery wolne ... wybrałem tą z widokiem na morze
Pełne zadowolenie ...
Dzięki rozumiem że byłeś w sobotę, wtedy faktycznie nie ma problemu, natomiast w poniedziałek już najczęściej wszystko zajęte
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje