torgh napisał(a):Witam wszystkich chciałbym jechać w nocy z 30 na 31 lipca do Cro z tym że jade niestety lub stety w ciemno. Jade z dwulatkiem dlatego obawiam sie że musiałbym wybrać Istrię i okolice Rovinji. Jak wygląda sytuacja w tym rejonie? Czy może jednak spróbować bardziej na południe lub na wyspy np. Krk? Jak wygladają teraz cenowo noclegi?
brunon1 napisał(a):Witam, planuję wyjechać w ciemno do Rogoznicy lub Primosten 29.07.2016 na 10-12 dni we dwie osoby. Czy ciężko z noclegami, jak sytuacja i czy wyjazd z piątku na sobotę to dobra decyzja...po prostu chcemy szybka zacząć nasz urlop:) Bardzo proszę o odpowiedź, sugestie, jakieś namiary ewentualnie i na co zwracać uwagę.Z jakimi cenami musimy się liczyć szukając w ciemno. Dodam że moja Narzeczona obawia się że nie znajdziemy nic fajnego w rozsądnej cenie...czy ogólnie coś znajdziemy?? Ja optymistycznie chce podjąć wyzwanie:) Dzięki!
Grizłold napisał(a):Witam Cromaniaków.
Niespodziewanie zdecydowaliśmy o wyjeżdzie do Cro w sierpnie. Pobyt 5 noclegów, od 21 sierpnia. Bardzo chcemy na Dugi Otok i mało tego, ale od strony Latarni. Byliśmy już na wyspie i bardzo nam się podobało. Niestety nasz gospodarz nie wynajmuje już kwater. Czy ktoś z Was ma namiary na fajne miejsce na Dugim Otoku? Dodatkowy problem to, to że jedziemy w 4 dorosłe osoby i dwa małe psy. Za wszelkie wskazówki będę wdzięczna.
szalonaona77 napisał(a):witam sie
kto z Was jest teraz w Baska Voda i mogłby podac namiary na swoj app?
Szukam czegos dla znajomych (my mamy noclegi od 18.08 na 10 nocy) w tym samym terminie i najlepiej blisko nas tj na albo obok ulicy Stjepana Radica.
Sama przegrzebałam cały net i na razie nic tj wszystko zajete ale wiem ze duzo jest app ktore sie nie ogłaszaja a są polecane i mozliwe że beda mialy wtedy wolny pokoj:)
kozik43 napisał(a):Wyjechaliśmy w czwartek o 16 z Piątku, nieopodal Łodzi, po drodze praktycznie bez korków do Tribunj dojechaliśmy o 7 30 dosyć często przystanki. o 8 20 pakowlismy się do Apartmani, 400m od plaży na przeciwko portu w 4 linii, 4 osoby, klima ogród grill, 60€. Pakujcie auta i do Cro
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje