Witam wszystkich,
Mam pytanko. Zamierzamy jechać do makarskiej 7 sierpnia. (5 osób) Jak obecnie wygląda tam obłożenie ? Ktoś tam może jest? Polecacie w tym terminie w ogóle w ciemno jechać ? Czy szukać ?
bonek napisał(a):Witam wszystkich,
Mam pytanko. Zamierzamy jechać do makarskiej 7 sierpnia. (5 osób) Jak obecnie wygląda tam obłożenie ? Ktoś tam może jest? Polecacie w tym terminie w ogóle w ciemno jechać ? Czy szukać ?
figusek napisał(a):Informacje sprzed 2 godzin:
- w Makarskiej naliczyłam 4 naganiaczy, stali od razu przy wjeździe do miasta,
- w Tucepi również 4 naganiaczy: 2 na początku, a 2 na końcu miasteczka,
- w Podgorze 2 osoby z tabliczkami, natomiast na Ivana Mestrovica zajęte wszystko.
Ogólnie nasza gospodyni mówiła, że turystów jest dużo mniej, zaskoczona jest faktem, że w tym roku to głównie Polacy. Na pytanie o turystów, kazała iść wieczorem na promenadę i zobaczyć na własne oczy..
mentos2504 napisał(a):Dzisiaj przyjechaliśmy do Primosten i trochę ciężko z porządnymi apartamentami. Albo brak klimy, albo parkingu. Ogólnie lepsze oferty są zajęte, ale jak ktoś ma miejsze wymagania to kwaterę lekko znajdzie. Ceny zaczynają się od 60 €. My ostatecznie wylądowaliśmy w Rogoznicy. Tu można znaleźć naprawdę super mieszkanie. Dużo tu naszych rodaków. Praktycznie na każdej posesji stoi jendno lub więcej polskich samochodów.
karin74 napisał(a):Wczoraj przyjechaliśmy do Makarskiej - , bez problemu znaleźliśmy apartament- studio dla 2 osób, przecudny taras z jeszcze piękniejszym widokiem na morze, Ulica Splitska , w tym rejonie od początku zakładaliśmy, cena 35 euro
karin74 napisał(a):Wczoraj przyjechaliśmy do Makarskiej - , bez problemu znaleźliśmy apartament- studio dla 2 osób, przecudny taras z jeszcze piękniejszym widokiem na morze, Ulica Splitska , w tym rejonie od początku zakładaliśmy, cena 35 euro
Janusz Bajcer napisał(a):karin74 napisał(a):Wczoraj przyjechaliśmy do Makarskiej - , bez problemu znaleźliśmy apartament- studio dla 2 osób, przecudny taras z jeszcze piękniejszym widokiem na morze, Ulica Splitska , w tym rejonie od początku zakładaliśmy, cena 35 euro
Do plaży jednak spory kawałek z tej ulicy.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
ghost41 napisał(a):Nigdy nie byłem w Makarskiej a trochę się obawiam takiego trochę polskiego wybrzeża - festyniarskich straganów i automatów do gier wszędzie. Takie wrażenie odniosłem po wycieczce jednodniowe bo baśki voda kiedy byłem w Breli
ghost41 napisał(a):mentos2504 napisał(a):Dzisiaj przyjechaliśmy do Primosten i trochę ciężko z porządnymi apartamentami. Albo brak klimy, albo parkingu. Ogólnie lepsze oferty są zajęte, ale jak ktoś ma miejsze wymagania to kwaterę lekko znajdzie. Ceny zaczynają się od 60 €. My ostatecznie wylądowaliśmy w Rogoznicy. Tu można znaleźć naprawdę super mieszkanie. Dużo tu naszych rodaków. Praktycznie na każdej posesji stoi jendno lub więcej polskich samochodów.
wybieram się 30.07. ( 31 na miejscu) troche mnie te ceny odstarszają, 60 euro... zastanawiam sie czy nie zmienić destynacji
mentos2504 napisał(a):ghost41 napisał(a):mentos2504 napisał(a):Dzisiaj przyjechaliśmy do Primosten i trochę ciężko z porządnymi apartamentami. Albo brak klimy, albo parkingu. Ogólnie lepsze oferty są zajęte, ale jak ktoś ma miejsze wymagania to kwaterę lekko znajdzie. Ceny zaczynają się od 60 €. My ostatecznie wylądowaliśmy w Rogoznicy. Tu można znaleźć naprawdę super mieszkanie. Dużo tu naszych rodaków. Praktycznie na każdej posesji stoi jendno lub więcej polskich samochodów.
wybieram się 30.07. ( 31 na miejscu) troche mnie te ceny odstarszają, 60 euro... zastanawiam sie czy nie zmienić destynacji
Będąc już na miejscu jest ten duży plus że można się targować z właścicielem. W Primosten 60 euro to było najmniej za apartament. Ale cena jest na pewno do ubicia. Ja nie próbowałem bo mi się nie podobały. W okolicy jest dużo wolnych apartamentów. Jeśli zależy Ci na cenie trzeba szukać dalej od centrum lub jechać bardziej na południe,ale to też nie reguła. Przede wszystkim liczy się lokalizacja.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje