natalia13 napisał(a):Mikromir napisał(a):Druga opcja to odwołane rezerwacje. Ludzie rezerwują apartamenty przez booking z opcją bezpłatnej rezygnacji. No i rezygnują w przepisowym terminie...
no to tej wersji będę się trzymała z nadzieją że coś znajdę po 20-stym sierpnia
waldi-ia napisał(a):natalia13 napisał(a):Mikromir napisał(a):Druga opcja to odwołane rezerwacje. Ludzie rezerwują apartamenty przez booking z opcją bezpłatnej rezygnacji. No i rezygnują w przepisowym terminie...
no to tej wersji będę się trzymała z nadzieją że coś znajdę po 20-stym sierpnia
Byłem 5 razy w CRO po 15 sierpnia, 2 razy przez biuro, 3 razy w ciemno. W ciemno bez żadnych problemów znajdowałem kwaterę w rozsądnych pieniądzach. Po ostatnich doświadczeniach z gospodrzami które opisałem w wątku
pytania-o-apartamenty-t40131-2085.html
proponuję na początku odwiedzić agencję turystyczną na miejscu, będzie ciut drożej ale nikt Was nie wyrzuci o 21 z apartamentu.
Udanego urlopu, przed wyjazdem oblicz czy Grecja all incl. nie wyjdzie Ci taniej.
Pozdrawiam
agaa_2016 napisał(a):Witam. Wyjazd 3.08 - 11.08 cel - Makarska Riwiera. Co myślicie? Jest jakaś nadzieja na znalezienie pokoju 2 os przystępnego cenowo? Pozdrawiam
agnes300 napisał(a):Jestem pierwszy raz w Chorwacji i jestem zachwycona, goraco polecam niezdecydowanym jazde w ciemno.
agaa_2016 napisał(a):Witam. Wyjazd 3.08 - 11.08 cel - Makarska Riwiera. Co myślicie? Jest jakaś nadzieja na znalezienie pokoju 2 os przystępnego cenowo? Pozdrawiam
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje