Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kicsim
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kicsim » 03.07.2016 19:29

martyna.bawaria napisał(a):My rok temu jechalismy w ciemno do vodcice i pół dnia szukaliśmy noclegu w tym upale więc teraz jakoś mi się nie uśmiecha jechać do Baśki albo breli w ciemno ale jak się budzimy miesiąc przed że jednak tam jedziemy to trzeba cierpieć;) może jednak zdarzy się cud i coś znajdziemy? Może ma ktoś jakieś namiary? Wyjazd od 1.08 do 12.08 pozdrawiam

Hej, mam namiar na godne polecenia miejsce w Breli, ładnie, czysto, cicho - wiem, bo sama byłam :) możesz pisać na mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
valdemar
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) valdemar » 03.07.2016 19:35

damek1995 napisał(a):
janusz0990 napisał(a):Pani u której spaliśmy nie ma strony internetowej... ale jej dom znajduje sie w centrum tucepi zaraz naprzeciwko zjazdu z głównej drogi do morza/ promenady

Tak patrzyłem na mapce to chyba miałeś spory kawałek do morza? :?

Parking/klima/wifi/tv-sat/taras/zmywarka/ w cenie?
maciex09
Globtroter
Jazda w ciemno

Nieprzeczytany postnapisał(a) maciex09 » 04.07.2016 10:59

Cześć, wybieramy się ze znajomymi (4 dorosłe osoby), do Chorwacji, a dokładniej do Makarskiej gdzieś końcem lipca, własnym samochodem.

Moje pytanie kieruje się odnośnie noclegów - jest jakikolwiek problem ze znalezieniem noclegu na miejscu?
Jakie są ceny pokoi/pensjonatów o normalnym standardzie dla 4 dorosłych osób?
romuald22
Cromaniak
Re: Jazda w ciemno

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 04.07.2016 11:01

figusek
Cromaniak
Re: Jazda w ciemno

Nieprzeczytany postnapisał(a) figusek » 04.07.2016 11:08

jacjat
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacjat » 04.07.2016 14:40

micham napisał(a):właśnie jesteśmy na miejscu, od godziny 8.00 szukanie kwatery zajęło nam, żeby nie skłamać- max pół godziny. w międzyczasie zmiana planów z Breli na Baśke i nowiuśki pachnący nowością apartmanik w drugiej linii brzegowej w centrum Baśki jest nasz za niecałe 45 E/noc. pozdrawiamy :)

No to gratulacje a mogę ja również prosić o namiary, może jakiś adres. Dzięki.
jacjat
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacjat » 04.07.2016 14:48

marek.pl3 napisał(a):W poprzednim roku planowaliśmy w drugiej połowie sierpnia Baśkę Vodę w ciemno. Przyjechaliśmy ok. 12, apartamentów mnóstwo, oglądaliśmy ok. 20-30, ceny różne od 50 do nawet 100 euro za 4 dorosłych. Koniecznie chcieliśmy 2 sypialnie (jechaliśmy w dwa małżeństwa) i niestety problem, nie znaleźliśmy, ale to już takie nasze widzimisię, gdyż zawsze szukamy osobnych sypialni. Około 15 pojechaliśmy do Makarskiej i pierwszy "naganiacz" przy wjeździe i strzał w 10. W tym roku jedziemy po raz 4 na Chorwację i po raz 4 w ciemno.

Byłem we wrześniu 2015 roku w Baśka Voda na ulicy Stjepana Radica cena apartamentu 55 euro/doba za cały apartament na drugim pietrze. Apartament składał się z korytarza z lodówką i klimatyzacją do tego dwa pokoje z dużym podwójnym łóżkiem i z łazienką każdy, kuchnia z salonem i z balkonem, blisko morza obok hotel Horizont.
fabio007
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) fabio007 » 04.07.2016 14:49

Wrzesień wrześniem, ale 55 euro za cały apartament to niedużo jak na Baśkę.
showtek2
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) showtek2 » 04.07.2016 16:56

Mi sie udalo dorwac w Makarskiej za 50 euro studio( jedne wiekszy pokoj z lozkiem i lodowka, lazienka i tarasik na ktorym jest kuchenka, ktorej za czesto uzywac nie bede :D , jak mnie gites :) A jesli sie zdecyduje na 3 noce wiecej to mi zejda z ceny na 45 euro/ noc :) Wlasnie zrobilem przelew na rezerwacje i odliczam dni do wspanialego urlopu :) Rok temu bylem w Tucepi i bylo super, zobaczymy jak bedzie w Makarskiej :)
ekrootkaa
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ekrootkaa » 04.07.2016 19:56

Witam showtek2 prosze o jakiś namiar na nocleg. Dzięki za odpwiedź.
showtek2
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) showtek2 » 04.07.2016 20:21

Poszło na PW coś co miałem użyć jako zapasu :) Pisz tam śmiało, nie drogo jest :)
golka.u
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) golka.u » 04.07.2016 22:10

Witam,
poszukuję noclegu dla 4osobowej rodziny w południowej Dalmacji w terminie 16-30 lipca 2016, najlepiej Baska Voda. Cenya oczywiście odgrywa ważną rolę. Czy ktoś może polecić coś ciekawego? Czy znajdę coś jeszcze wolnego w tym terminie? Proszę o informacje na priv adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Z góry dziękuję za pomoc. Czy lepiej jechać w ciemno? Proszę o porady, to mój drugi wyjazd. Pierwszy był dwa lata temu w pełni zorganizowany pół roku wczesniej. Teraz mam duże obawy czy wypuścić się bez rezerwacji? Pomocy drodzy Forumowicze :)
heca7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) heca7 » 05.07.2016 07:56

Hmm. To już sezon i do tego Baska Voda. W tym roku może być trudno znaleźć coś ciekawego w dobrej cenie.
Zapytaj w wątku o apartamentach na 2016r.
ekrootkaa
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ekrootkaa » 05.07.2016 08:02

showtek2 niestety nie mogę wysłać prywatnej wiadomośći. Dziękuję za odpowiedź, czy byłeś już w tym miejscu ??
natalia13
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) natalia13 » 05.07.2016 10:45

Witam, a jak myślicie czy jest szansa znaleźć coś bez wcześniejszej rezerwacji po 21 sierpnia dla rodziny 2+2? w grę wchodzą takie miejsca jak Brela, BaśkaVoda, Podgora.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe? - strona 325
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone