micham napisał(a):ja wyjeżdżam za kilka godzin jedziemy w ciemno. też znalazłam w internecie kilka wolnych pokoi ale nie zdecydowałam się zarezerwować, może nie będzie tak źle. Kierunek Brela, Baśka Voda. życzę powodzenia wyjeżdżającym. mnie też życzcie powodzenia
demon1974 napisał(a):Jestem to nowy.
W tym roku planuję po raz 1 wyjazd do Chorwacji.
Oczywiście decyzja zapadła że jadę z rodziną " w ciemno" .
Jeśli ktoś z Was ma namiar na ciekawy apartament w Makarskiej dla 3 osób w tym 2 dorosłe i dziecko bardzo proszę o info na PW. Planowany wyjazd w terminie 17-27 sierpnia
Troszkę obawiam się tej eskapady ale żyje się raz
demon1974 napisał(a):Jestem to nowy.
W tym roku planuję po raz 1 wyjazd do Chorwacji.
Oczywiście decyzja zapadła że jadę z rodziną " w ciemno" .
Jeśli ktoś z Was ma namiar na ciekawy apartament w Makarskiej dla 3 osób w tym 2 dorosłe i dziecko bardzo proszę o info na PW. Planowany wyjazd w terminie 17-27 sierpnia
Troszkę obawiam się tej eskapady ale żyje się raz
micham napisał(a):właśnie jesteśmy na miejscu, od godziny 8.00 szukanie kwatery zajęło nam, żeby nie skłamać- max pół godziny. w międzyczasie zmiana planów z Breli na Baśke i nowiuśki pachnący nowością apartmanik w drugiej linii brzegowej w centrum Baśki jest nasz za niecałe 45 E/noc. pozdrawiamy
micham napisał(a):właśnie jesteśmy na miejscu, od godziny 8.00 szukanie kwatery zajęło nam, żeby nie skłamać- max pół godziny. w międzyczasie zmiana planów z Breli na Baśke i nowiuśki pachnący nowością apartmanik w drugiej linii brzegowej w centrum Baśki jest nasz za niecałe 45 E/noc. pozdrawiamy
marek.pl3 napisał(a):W poprzednim roku planowaliśmy w drugiej połowie sierpnia Baśkę Vodę w ciemno. Przyjechaliśmy ok. 12, apartamentów mnóstwo, oglądaliśmy ok. 20-30, ceny różne od 50 do nawet 100 euro za 4 dorosłych. Koniecznie chcieliśmy 2 sypialnie (jechaliśmy w dwa małżeństwa) i niestety problem, nie znaleźliśmy, ale to już takie nasze widzimisię, gdyż zawsze szukamy osobnych sypialni. Około 15 pojechaliśmy do Makarskiej i pierwszy "naganiacz" przy wjeździe i strzał w 10. W tym roku jedziemy po raz 4 na Chorwację i po raz 4 w ciemno.
shrek napisał(a):micham napisał(a):właśnie jesteśmy na miejscu, od godziny 8.00 szukanie kwatery zajęło nam, żeby nie skłamać- max pół godziny. w międzyczasie zmiana planów z Breli na Baśke i nowiuśki pachnący nowością apartmanik w drugiej linii brzegowej w centrum Baśki jest nasz za niecałe 45 E/noc. pozdrawiamy
45E za noc, ile osób ?
micham napisał(a):ja i mąż
valdemar napisał(a):marek.pl3 napisał(a):W poprzednim roku planowaliśmy w drugiej połowie sierpnia Baśkę Vodę w ciemno. Przyjechaliśmy ok. 12, apartamentów mnóstwo, oglądaliśmy ok. 20-30, ceny różne od 50 do nawet 100 euro za 4 dorosłych. Koniecznie chcieliśmy 2 sypialnie (jechaliśmy w dwa małżeństwa) i niestety problem, nie znaleźliśmy, ale to już takie nasze widzimisię, gdyż zawsze szukamy osobnych sypialni. Około 15 pojechaliśmy do Makarskiej i pierwszy "naganiacz" przy wjeździe i strzał w 10. W tym roku jedziemy po raz 4 na Chorwację i po raz 4 w ciemno.
DO Chorwacji....
Swoją drogą osobne sypialnie dla małżeństw to raczej nie widzimisię, no chyba, że macie swingujące preferencje
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje