Koenig napisał(a):Póki co jest kilka świeżych relacji, na razie nikt nie miał problemów, ale to przecież jeszcze nie sezon. Może trochę niepotrzebnie wszyscy panikują (podobnie jak w sprawie uchodźców)? Pewnie będzie trudniej znaleźć coś w ciemno, ale czy aż tak ciężko żeby spać dwie noce w aucie? To dość ekstremalny chyba przypadek.
Ale nie wymądrzam się, ja mam rezerwację już od stycznia jedynie ciekaw jestem warunków tego zarezerwowanego apartamentu, niby ktoś już z forumowiczów był i poleca ale obawa zostaje...
valdemar napisał(a):Koenig napisał(a):Póki co jest kilka świeżych relacji, na razie nikt nie miał problemów, ale to przecież jeszcze nie sezon. Może trochę niepotrzebnie wszyscy panikują (podobnie jak w sprawie uchodźców)? Pewnie będzie trudniej znaleźć coś w ciemno, ale czy aż tak ciężko żeby spać dwie noce w aucie? To dość ekstremalny chyba przypadek.
Ale nie wymądrzam się, ja mam rezerwację już od stycznia jedynie ciekaw jestem warunków tego zarezerwowanego apartamentu, niby ktoś już z forumowiczów był i poleca ale obawa zostaje...
W cztery osoby? Bez wody, kibla itd? Odpowiedź sobie na to pytanie....
luki041 napisał(a):valdemar napisał(a):Koenig napisał(a):Póki co jest kilka świeżych relacji, na razie nikt nie miał problemów, ale to przecież jeszcze nie sezon. Może trochę niepotrzebnie wszyscy panikują (podobnie jak w sprawie uchodźców)? Pewnie będzie trudniej znaleźć coś w ciemno, ale czy aż tak ciężko żeby spać dwie noce w aucie? To dość ekstremalny chyba przypadek.
W cztery osoby? Bez wody, kibla itd? Odpowiedź sobie na to pytanie....
Chyba kolego nie zrozumiales o co chodzilo koledze Koenig'owi
lokiec3 napisał(a):Witam wszystkich. A ja planuję wyjazd od 27 sierpnia na tydzień. Tak sobie myślałem, ze w tym terminie to chyba nie będzie problemu ze znalezieniem kwatery bez wcześniejszej rezerwacji. Czy jestem w dużym błędzie?
Pozdrawiam.
micham napisał(a):a myślicie, że dużo ludzi się nie ogłasza ze swoimi kwaterami? np w Breli ?
micham napisał(a):ciągle się zastanawiam, a wyjazd już za tydzień. wysłałam parę maili. jedni piszą, że są wolne pokoje inni, że nie ma już. generalnie nawet jeśli są to trzeba wysłać zaliczkę, a przy dzisiejszym kursie to mnie najbardziej odstrasza
shrek napisał(a):Rok temu jechaliśmy do Podgory 20 sierpnia Z rana przy drodze w Tucepi i Podgórze stali z karteczkami wolne pokoje.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje