Cóż - ja za apartament 2 os dałem w Tucepi 50 eurasow..znajomi dali 100 eurasow za 4os i ja pewnie w przyszlosci dam 100 eurasow... bo miesjcowka fajna..bo blisko morze i bo uwazam ze stosunek jakosc/cena jest zadowalajaca.
kazdy robi co uwaza, ja jakos malo rozgarniety jestem i nie moge znalezc tych apartmani w sezoni super jakosci i za 10euro od osoby z darmowym winem, krewetkami i pokazem delfinow w ogrodzie, no ale są tu tacy co potrafią
a historia o 40% obnizkach? bajki Panie bajki... jak 2 lata temu szukałem przez dwa dni na miejscu to brałem pierwsze co sie nawinęlo... no fakt wyszlo po 45eurasow czyli 5 mniej, ale jakby gosc powiedzial 60 to tez bysmy wzieli bo nic nie bylo
do meritum...znajomy znajomego szwagra wujka mietka plecie bzdury jak juz to p.Janusz napisal..zastanów sie czy jak mu dasz kopa w tyłek jak juzbedziecie na parkingu spać to czy to cos pomoże
rezerwuj i ogranicz nerwy! a na męża zastosuj jakiś myk...znajomy go przecież po plecach nie podrapie..a jak podrapie to powiedziałbym, że macie poważniejszy problem niż rezerwacja