Że te nie spadną, to ja wieeeem
Chodzi o ewentualny zjazd tych spod 100 euro do akceptowalnego poziomu
No ale widzę, że popieracie moje zdanie dotyczące nierealności "obniżek", więc się cieszę - znaczy, że się znam lepiej niż kolega
Natko_ napisał(a):Chodzi o ewentualny zjazd tych spod 100 euro do akceptowalnego poziomu
Natko_ napisał(a):Dobra, wkleiło się nie tak, szósty z góry, na 4 osoby
Ale właśnie taki jest przekrój cenowy Drasnic (to jednak blisko Makarskiej, więc lokalizacja robi swoje). Ładnie tam jest, nie powiem, ale nie jestem pewna, że "to jest to" czego szukamy
encomp napisał(a):100 euro za apartament to sporo. Takie ceny to raczej Rogoznicy czy Primosten w koncówce lipca pamiętam. Na Pagu 55 za apartament. Wiadomo, że na dzika się coś znajdzie ale najlepiej być z rana i wtedy szukać. Zawsze jak zjeżdżałem z Pagu na południe to był wyjazd z rana i 2 h szukania a czasem więcej i się udawało. 1 raz Drvenik za 50 euro, 1 raz Seget Vranica - 55 euro - wszystko środek sezonu.
Janusz Bajcer napisał(a):100 euro za apartament w sezonie dla 5 osób na Riwierze Makarskiej w dobrym miejscu to raczej norma.
Janusz Bajcer napisał(a):Na Pagu jest zdecydowanie taniej.
anakin napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):100 euro za apartament w sezonie dla 5 osób na Riwierze Makarskiej w dobrym miejscu to raczej norma.
Tego fenomenu nigdy nie zrozumiem.
Ludzie płacą tyle kasy, żeby se pochodzić po ludziach.Janusz Bajcer napisał(a):Na Pagu jest zdecydowanie taniej.
No, zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
encomp napisał(a):100 euro za apartament to sporo. Takie ceny to raczej Rogoznicy czy Primosten w koncówce lipca pamiętam. Na Pagu 55 za apartament. Wiadomo, że na dzika się coś znajdzie ale najlepiej być z rana i wtedy szukać. Zawsze jak zjeżdżałem z Pagu na południe to był wyjazd z rana i 2 h szukania a czasem więcej i się udawało. 1 raz Drvenik za 50 euro, 1 raz Seget Vranica - 55 euro - wszystko środek sezonu.
klerjeser napisał(a):encomp napisał(a):100 euro za apartament to sporo. Takie ceny to raczej Rogoznicy czy Primosten w koncówce lipca pamiętam. Na Pagu 55 za apartament. Wiadomo, że na dzika się coś znajdzie ale najlepiej być z rana i wtedy szukać. Zawsze jak zjeżdżałem z Pagu na południe to był wyjazd z rana i 2 h szukania a czasem więcej i się udawało. 1 raz Drvenik za 50 euro, 1 raz Seget Vranica - 55 euro - wszystko środek sezonu.
Nie, to standardowa cena apartamentu przy plaży, dobrze wyposażonego, z parkingiem, ogrodem itp., w wysokim sezonie, od Splitu w dół albo na Hvarze /Korculi. W okolicach Sibenika i Zadaru też takich sporo, no i oczywiście Istria.
Natko_ napisał(a):Nie dam 100 za apartament, aż tak zdesperowana nie jestem - jak pisałam wcześniej za przyzwoite 50-60 euraczy na 5 sztuk (dobra, 4 i trochę) w dobrym miejscu i dobrej jakości się da znaleźć. I w tej cenie jestem ZA rezerwacją, nie za czekaniem na to, że ktoś mi opuści
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje