Blums napisał(a):Hej. No to mamy zagwozdke czy rezerwować czy jechać w ciemno , byłem kilka razy i tylko raz zarezerwowalem i to był błąd ogromny. Ale teraz w tym roku to już sam nie wiem co robić Do BG też pojechałem bez rezerwacji i było spoko, ale teraz z cro to mam dylemat. Miłego dnia
Natko_ napisał(a):Sa takie "zwyczaje" wsrod wynajmujacych, ze obnizaja ceny o 40%? Nie spotkalam sie z tym, ale moze jednak znajomy ma racje, a nie ja?
Natko_ napisał(a):I mam dylemat taki, że stały bywalec Drasnic, nasz znajomy dalszy, namawia mi męża na to, żeby się wstrzymać z rezerwacją apartamentów, bo w "jego" Drasnicach właściciele w lipcu obniżają ceny kwater i te, które teraz są wystawione po 80-100 euro, można wytargować za 50-60....
Moim zdaniem to mało realne i w zasadzie to chyba zamiast liczyć na takie cuda, to nastawić się po prostu na wyjazd w ciemno, nie?
Natko_ napisał(a):
I mam dylemat taki, że stały bywalec Drasnic, nasz znajomy dalszy, namawia mi męża na to, żeby się wstrzymać z rezerwacją apartamentów, bo w "jego" Drasnicach właściciele w lipcu obniżają ceny kwater i te, które teraz są wystawione po 80-100 euro, można wytargować za 50-60....
Natko_ napisał(a):A sama znalazłam fajną miejscówkę w Małej Dubie, 20m od plaży, klima, miejsca dla naszej 5 dosyć, cena bardzo ok, bo skromne 55 euro -
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje