Lednice napisał(a):Bez własnego auta w Chorwacji to tak jak bez ręki
100 % zgoda , frunąłem raz i powiedziałem że nigdy więcej.
maniust napisał(a):Lednice napisał(a):Bez własnego auta w Chorwacji to tak jak bez ręki
klerjeser napisał(a):maniust napisał(a):Lednice napisał(a):Bez własnego auta w Chorwacji to tak jak bez ręki
No ale można wypożyczyć samochód albo skuter. I ludzui tak robią bo na drogach widać sporo sprzętu z wypożyczalni. Na objazd wysp skutery są wręcz lepsze.
maniust napisał(a):klerjeser napisał(a):maniust napisał(a):Lednice napisał(a):Bez własnego auta w Chorwacji to tak jak bez ręki
No ale można wypożyczyć samochód albo skuter. I ludzui tak robią bo na drogach widać sporo sprzętu z wypożyczalni. Na objazd wysp skutery są wręcz lepsze.
Pewnie że można .....Korcula 70 Euro za jakieś małe Suzuki wołali , w Tucepi 45 Euro za Fordzika widziałem w tym roku.
Zwykłego Polaka , zjadacza chleba raczej na to nie stać.
Na skuter nie każdy się nadaje.
Majkel_cro napisał(a):Witam
Chciałbym wybrać się do Primosten bez wcześniejszej rezerwacji na początku sierpnia. Jakie są waszym zdaniem szanse na znalezienie kwatery dla 2+ roczne dziecko w "ciemno" ?
Chciałbym wybrać się do Primosten bez wcześniejszej rezerwacji na początku sierpnia. Jakie są waszym zdaniem szanse na znalezienie kwatery dla 2+ roczne dziecko w "ciemno" ? Zbyt duże ryzyko czy może jednak "do zrobienia" ? Nie chcę rezerwować wcześniej ze względu na niewiadomy kurs euro ( może zdrożeć że ho ho) oraz ze względu na kontrole graniczne ( coraz więcej się mówi o powrocie kontroli na granicach w czechach, austrii itp - co bardzo wydłuży i skomplikuje drogę)
Proszę o info
Chciałbym wybrać się do Primosten bez wcześniejszej rezerwacji na początku sierpnia. Jakie są waszym zdaniem szanse na znalezienie kwatery dla 2+ roczne dziecko w "ciemno" ? Zbyt duże ryzyko czy może jednak "do zrobienia" ? Nie chcę rezerwować wcześniej ze względu na niewiadomy kurs euro ( może zdrożeć że ho ho) oraz ze względu na kontrole graniczne ( coraz więcej się mówi o powrocie kontroli na granicach w czechach, austrii itp - co bardzo wydłuży i skomplikuje drogę)
Proszę o info
Majkel_cro napisał(a):Dotyczy to każdej miejscowości w tym okresie czy tylko tych najpopularniejszych?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje