Owidiusz napisał(a):Witajcie,
Po raz pierwszy planuję wyjazd w ciemno w dwie osoby. Moja połówka (to jej pierwszy raz) jest tym faktem przerażona, ja w ogóle gdyż już tak jeździłem. Co prawda w więcej osób, ale zawsze w ciemno i było ekstra.
Proszę powiedzcie jakich cen kwater mogę spodziewać się na początku września jeśli chodzi o dwie osoby. Nie potrzebujemy większych luksusów. Ot wystarczy, żeby było czysto, niezbyt daleko od morza i wifi.
Może polecicie też jakąś dobrą bazę wypadową, żeby kobietce pokazać uroki Cro? W zeszłym roku byłem w Rogoźnicy i było ok, ale jechać znowu w to samo miejsce?
Inka03 napisał(a):Eh a ja coraz bardziej wątpię w wyjazd w ciemno, jeszcze dwa dni temu w Tribunj na bookingu było pare fajnych miejscówek, dziś śladu po nich nie ma... a wyjazd dziś w nocy. Wiem że najlepiej szukać rano- ale może ktoś akurat tam jest lub wie- czy około 18 godziny jest szansa- apartament dla 2 osób, cena max 70 euro.
Inka03 napisał(a):Eh a ja coraz bardziej wątpię w wyjazd w ciemno, jeszcze dwa dni temu w Tribunj na bookingu było pare fajnych miejscówek, dziś śladu po nich nie ma... a wyjazd dziś w nocy. Wiem że najlepiej szukać rano- ale może ktoś akurat tam jest lub wie- czy około 18 godziny jest szansa- apartament dla 2 osób, cena max 70 euro.
599 napisał(a):Witam,
jesli czyta to ktoś kto jest w miejscowosci Brela,Baska Voda lub Tucepi,
czy są wolne "kwatery" bo w czwartek powinnismy tam być ,
w zeszłym roku nie było problemu jak jest dziś ?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje