napisał(a) kazow » 27.08.2015 10:06
Owidiusz napisał(a):Witajcie,
Po raz pierwszy planuję wyjazd w ciemno w dwie osoby. Moja połówka (to jej pierwszy raz) jest tym faktem przerażona, ja w ogóle gdyż już tak jeździłem. Co prawda w więcej osób, ale zawsze w ciemno i było ekstra.
Proszę powiedzcie jakich cen kwater mogę spodziewać się na początku września jeśli chodzi o dwie osoby. Nie potrzebujemy większych luksusów. Ot wystarczy, żeby było czysto, niezbyt daleko od morza i wifi.
Może polecicie też jakąś dobrą bazę wypadową, żeby kobietce pokazać uroki Cro? W zeszłym roku byłem w Rogoźnicy i było ok, ale jechać znowu w to samo miejsce?
plaże w HR są czyste, z natury blisko wody i czesto zdarza sie ze jest jakis hot spot, wiec spełnia Twoje kryteria jak ulal, będzie też za free, można też sie postawic i wynając leżak
a tak na serio, sezon powoli będzie sie kończył wic i bardziej turystyczne miejscowości będą luźniejsze, jak bazę proponuję Tucepi (dla spokojnych mniej imprezowych) lub Baska Voda (tutaj bardziej imprezowo).
Masz blisko do Splitu i Trogiru, a i Dubrovnik znowu nie tak daleko.
Myślę, że za 2 osoby to pewnie 40 euro około, może uda sie i za 30 ale zalezy od warunkow