Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Inka03
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Inka03 » 26.08.2015 06:54

Eh a ja coraz bardziej wątpię w wyjazd w ciemno, jeszcze dwa dni temu w Tribunj na bookingu było pare fajnych miejscówek, dziś śladu po nich nie ma... a wyjazd dziś w nocy. Wiem że najlepiej szukać rano- ale może ktoś akurat tam jest lub wie- czy około 18 godziny jest szansa- apartament dla 2 osób, cena max 70 euro.
pawelg
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelg » 26.08.2015 19:03

Wysłałem Ci PW z dwoma sprawdzonymi adresami.
Myślę, że za dwie osoby zapłacicie znacznie mniej niż 70E.
W jednym z adresów, które Wam wysłałem za pokój 2+1 na przełomie lipca i sierpnia
trzeba było zapłacić 40E, więc teraz pewnie będzie taniej.
Powodzenia
Owidiusz
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Owidiusz » 27.08.2015 07:24

Witajcie,

Po raz pierwszy planuję wyjazd w ciemno w dwie osoby. Moja połówka (to jej pierwszy raz) jest tym faktem przerażona, ja w ogóle gdyż już tak jeździłem. Co prawda w więcej osób, ale zawsze w ciemno i było ekstra. 8)

Proszę powiedzcie jakich cen kwater mogę spodziewać się na początku września jeśli chodzi o dwie osoby. Nie potrzebujemy większych luksusów. Ot wystarczy, żeby było czysto, niezbyt daleko od morza i wifi.

Może polecicie też jakąś dobrą bazę wypadową, żeby kobietce pokazać uroki Cro? W zeszłym roku byłem w Rogoźnicy i było ok, ale jechać znowu w to samo miejsce?
tomasz.nivek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomasz.nivek » 27.08.2015 07:57

Również wybieram się we wrześniu (od 5 na dwa tygodnie). Do Makarskiej. W 5 osób. Nie mam jeszcze apartamentu. Również chciałbym wiedzieć jakich cen mogę się spodziewać, albo do jakiego poziomu mogę negocjować?
kazow
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kazow » 27.08.2015 10:06

Owidiusz napisał(a):Witajcie,

Po raz pierwszy planuję wyjazd w ciemno w dwie osoby. Moja połówka (to jej pierwszy raz) jest tym faktem przerażona, ja w ogóle gdyż już tak jeździłem. Co prawda w więcej osób, ale zawsze w ciemno i było ekstra. 8)

Proszę powiedzcie jakich cen kwater mogę spodziewać się na początku września jeśli chodzi o dwie osoby. Nie potrzebujemy większych luksusów. Ot wystarczy, żeby było czysto, niezbyt daleko od morza i wifi.

Może polecicie też jakąś dobrą bazę wypadową, żeby kobietce pokazać uroki Cro? W zeszłym roku byłem w Rogoźnicy i było ok, ale jechać znowu w to samo miejsce?

plaże w HR są czyste, z natury blisko wody i czesto zdarza sie ze jest jakis hot spot, wiec spełnia Twoje kryteria jak ulal, będzie też za free, można też sie postawic i wynając leżak

a tak na serio, sezon powoli będzie sie kończył wic i bardziej turystyczne miejscowości będą luźniejsze, jak bazę proponuję Tucepi (dla spokojnych mniej imprezowych) lub Baska Voda (tutaj bardziej imprezowo).

Masz blisko do Splitu i Trogiru, a i Dubrovnik znowu nie tak daleko.

Myślę, że za 2 osoby to pewnie 40 euro około, może uda sie i za 30 ale zalezy od warunkow
Iwona75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iwona75 » 27.08.2015 10:27

Mandre na Pagu - 22 sierpnia, kwaterka "w ciemno", po południu, cztery osoby - 35e. Sypialnia ( mały tarasik z widokiem na morze ), aneks w drugim pomieszczeniu z dwoma łóżkami dla dzieci. Pozostałe jakie oglądaliśmy to 50, 60 e. Tylko wybierać. :D
Jacek 206
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek 206 » 27.08.2015 13:10

Można w ciemno.
Aktualnie jestem w miejscowości Brist.
Przy plaży, apartament 4 osobowy cena 70 eur.
Wolny od niedzieli.
Pozdrawiam.
ps.
są też w Podacy za 50 eur :)
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 27.08.2015 15:14

Inka03 napisał(a):Eh a ja coraz bardziej wątpię w wyjazd w ciemno, jeszcze dwa dni temu w Tribunj na bookingu było pare fajnych miejscówek, dziś śladu po nich nie ma... a wyjazd dziś w nocy. Wiem że najlepiej szukać rano- ale może ktoś akurat tam jest lub wie- czy około 18 godziny jest szansa- apartament dla 2 osób, cena max 70 euro.

Za takie pieniądze to z lokajem dostaniesz.
Danqcd
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Danqcd » 27.08.2015 17:20

Inka03 napisał(a):Eh a ja coraz bardziej wątpię w wyjazd w ciemno, jeszcze dwa dni temu w Tribunj na bookingu było pare fajnych miejscówek, dziś śladu po nich nie ma... a wyjazd dziś w nocy. Wiem że najlepiej szukać rano- ale może ktoś akurat tam jest lub wie- czy około 18 godziny jest szansa- apartament dla 2 osób, cena max 70 euro.

Na początku września to możesz spokojnie szukać w okolicach 30 E/noc, a nawet taniej.
No chyba, że masz super wymagania co do lokalizacji, standardu itp.
Ewentualnie cierpisz na chroniczny nadmiar kasy ;)

Pozdrawiam

Jarek
Jacek 206
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek 206 » 29.08.2015 10:26

Brist 2.jpg
Witam.
Jutro zwalniam przepiękny apartman 4 osobowy (2 pokojowy)
i jedno studio 2+2.Może się komuś przyda.
Apartman jest przy samej plaży w miejscowości BRIST między Podacą a Gradac.

Jeżeli ktoś jedzie dzisiaj do Chorwacji na pewno się nie zawiedzie.
Więcej info na pw lub mail.
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 29.08.2015 10:32

Proszę o namiar na apartament w Brist.
Jacek 206
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek 206 » 29.08.2015 21:45

[quote="Z"]Proszę o namiar na apartament w Brist.[/quote
Wyślij wiadomość na pw
599
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) 599 » 01.09.2015 17:25

Witam,
jesli czyta to ktoś kto jest w miejscowosci Brela,Baska Voda lub Tucepi,
czy są wolne "kwatery" bo w czwartek powinnismy tam być ,
w zeszłym roku nie było problemu jak jest dziś ?
euromissile
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) euromissile » 01.09.2015 19:06

599 napisał(a):Witam,
jesli czyta to ktoś kto jest w miejscowosci Brela,Baska Voda lub Tucepi,
czy są wolne "kwatery" bo w czwartek powinnismy tam być ,
w zeszłym roku nie było problemu jak jest dziś ?

W Baśce aktualnie do wyboru do koloru na kazdym kroku stoją z kartkami :)
rochu69
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) rochu69 » 01.09.2015 19:58

Jestem w Bol na Braću, jest to kurort ludzi sporo, dwa lata temu o tej porze było znacznie mniej, ale widzę ogłoszenia <free apartman< więc nie ma problemu w ciemno . Pozdrawiam.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe? - strona 301
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone