Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
shrek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) shrek » 23.08.2015 00:00

Schodami schodzi się na deptak, przechodzisz go i masz plażę.
Dom na ulicy Kaštel 4 obok Hotelu Aurora
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.08.2015 08:37

shrek napisał(a):Schodami schodzi się na deptak, przechodzisz go i masz plażę.

Wcześniej napisałeś:

shrek napisał(a): Dom w pierwszej linii, zejście na plażę prywatnymi schodkami.

Wystarczy spojrzeć na mapę, żeby zobaczyć kilka linii, ale ten dom na pierwszej nie jest na 100% :D :wink:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
shrek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) shrek » 23.08.2015 08:44

Jest błąd Google pokazuje go jako nr 10
Na tej mapie jest to dom na samym dole, po prawej stronie domu jest hotel
Nie wiem jak dodać mapę i zdjęcia z telefonum.
Schody są tylko dla mieszkańców tego domu, oraz sąsiedniego, córki właścicielki naszego domu.
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 24.08.2015 13:08

shrek napisał(a):Jest błąd Google pokazuje go jako nr 10
Na tej mapie jest to dom na samym dole, po prawej stronie domu jest hotel
Nie wiem jak dodać mapę i zdjęcia z telefonum.
Schody są tylko dla mieszkańców tego domu, oraz sąsiedniego, córki właścicielki naszego domu.

Czyli te schody? zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
shrek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) shrek » 24.08.2015 15:00

Tak, dokładnie te
euromissile
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) euromissile » 24.08.2015 16:22

W Baśka Voda wielu naganiaczy na wjeździe i samej ulicy Naputica jeden przy drugim. Na dobra sprawe jakbym przyjechal w ciemno tak jak na poczatku zakladalem nie byloby wiekszego problemu z kwatera.
tmarcu88
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tmarcu88 » 24.08.2015 20:57

Dzisiaj dojechaliśmy do Chorwacji. Wyspa Murter, wyjechaliśmy w ciemno, w internecie ceny od 40 do nawet 80 euro. Najpierw uderzyliśmy w sam Murter tam dużo tabliczek z wolnymi miejscami, natomiast chcaliśmy blisko plaży. Pierwszy strzał, starszy pan miał dwa pokoje jeden za 45 drugi za 50 euro nie chciał nic zejść z ceny, pokoje nowiutkie i bardzo blisko plaży ale zdecydowaliśmy się poszukać po wyspie. Po drodze mnóstwo wolnych pokoi, ceny od 30 euro blisko plaży. My zatrzymaliśmy się w Jezera przy samej plazy blisko mariny sklapy knajpki wszystko miła pani wszystko po angielsku da się zalatwić . Pozdrawiam
Danqcd
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Danqcd » 24.08.2015 21:02

Dziś wybrałem się na małą wycieczkę z Primosten do Trogiru. Po drodze praktycznie w każdej miejscowości pełno ludzi przy drodze z tabliczkami o apartamentach. Nie pytałem o stan i ceny, ale wybór jest wielki i to w każdym mijanym miejscu.

Pozdrawiam

Jarek
Cromaniak66
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cromaniak66 » 25.08.2015 06:44

Cześć,
jeśli ktos jest planuje wyjazd do Rogoźnicy pod koniec sierpnia we dwie osoby lub 2+1 , a nie chce mu się zbytnio szukać to moi przyjaciele Chorwaci ( przesympatyczni ludzie) mają "okienko" w terminie 26.08-5.09 . Apartament z sypialnią , łazienką oraz kuchnią z miejscem do spania .Jest też mały taras z widokiem na otwarte morze , a do morza 300m.Lokalizacja : Zecevo k. Rogoźnicy . Fotki i opinie można znaleźć na facebooku szukając "Apartmani Sola" . Tel. do właściciela 00385 915822 9041(Vinko Ljubicić)
PS. Na miejscu żródło b. dobrej rakiji oraz innych nalewek, poza tym domowa pizza , rybki itp. . Pozdrawiam.Piotr :-)
Rafal G-ce
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafal G-ce » 25.08.2015 07:42

shrek napisał(a):Schodami schodzi się na deptak, przechodzisz go i masz plażę.

Ok, czyli tak jak myślałem nie ma zejścia wprost na plaże .....
Ap fajny, udanego urlopu.
rock_is
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) rock_is » 25.08.2015 17:32

Do Mlini w tym momencie można śmiało ruszać w ciemno. W pół godzinki szukania obejrzane kilka miejscówek (mimo późnej pory). Znaleźliśmy ze znajomymi obok siebie pokoje z łazienkami po 40euro za dobę, blisko wody- godne polecenia jeśli ktoś nie planuje samodzielnego gotowania.
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 25.08.2015 17:35

Sądzę że od tej pory to już wszędzie kwater do oporu
tomasz.nivek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomasz.nivek » 25.08.2015 20:39

Cześć,
pierwszy post więc warto się przedstawić. Jestem Tomek. Wybieram się z rodziną 5 września (sobota) do Makarskiej. Nie mamy jeszcze żadnego apartamentu. Jedziemy w 5 osób. Potrzebujemy minimum dwóch sypialni. 5 osoba może spać w kuchni czy salonie. Byleby miała jakieś łóżko. Przeglądam forum w poszukiwaniu jakiś sprawdzonych/polecanych miejsc, ale ciężko ze znalezieniem informacji. Wszędzie piszecie, że możecie podesłać dane na priv. Czy i mnie możecie podesłać trochę nazw/linków na pw? Będę bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam
jarod
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jarod » 25.08.2015 20:55

Piszesz swój pierwszy post w temacie "wyjazd w ciemno", więc się nie zastanawiaj tylko jedź. W ostatnim tygodniu wysłałem kilkadziesiąt maili do Baśkiej i Breli. Dokładnych statystyk nie robiłem, ale ok. 75 % odpowiedziało a z tego w 75% były miejsca od 1 września. A ile nie ogłasza się w necie?
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 26.08.2015 05:59

tomasz.nivek napisał(a):Cześć,
pierwszy post więc warto się przedstawić. Jestem Tomek. Wybieram się z rodziną 5 września (sobota) do Makarskiej. Nie mamy jeszcze żadnego apartamentu. Jedziemy w 5 osób. Potrzebujemy minimum dwóch sypialni. 5 osoba może spać w kuchni czy salonie. Byleby miała jakieś łóżko. Przeglądam forum w poszukiwaniu jakiś sprawdzonych/polecanych miejsc, ale ciężko ze znalezieniem informacji. Wszędzie piszecie, że możecie podesłać dane na priv. Czy i mnie możecie podesłać trochę nazw/linków na pw? Będę bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam

We wrześniu to ty będziesz wybierał a nie brał co Ci dadzą :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe? - strona 300
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone